17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупави жени винаги ще има. И съм съгасна с коментарите за семейната стреда и възпитанието.

Абе това дете родители няма ли?!? Няма ли кой да й обясни къде се е навряла?!?

У НАС ВСИЧКИ ЖЕНИ СА МИНДИЛИ ГЛАДНИ И САМО ЗА ПАРИ СЕ МИСЛИ! ЖАЛКА ИСТОРИЯ Е ВСИЧКО У НАС! КВИ ВИПО СА ТИЯ? ЗЛАТКА ПРОСТИТУТКАТА И БЛАГО СМЕШНИКА ДЕТО ШМЪРКА БЕЛО И ДЪЛЖИ ПАРИ НА ВСИЧКИ! УЖАСССССС!!!

И тя е грозна като Златка, това са курви от класа, плаща за да има мъж до нея!

Златка може да е всякаква, но е красива, за разлика от новата. Но пък последната има пари и явно това го е привлякло. Ще е от ден до пладне. И писле на следващата.

Симпатяга е момичето. Има хубави черти. Преценката обаче за мъж й е избягала някъде. Разликата в годините е голяма, което значи, че няма да й рефлектира точно на нея младежки.

Златка се е отървала, ама още не го е осъзнала. Момченцето им е изключително сладко. Не ми изглежда куха, въпреки че прекали ужасно с корекциите и солариума. Надявам се да срещне качествен мъж, който да осигури стабилна семейна среда на детето.

Подхождат си ... Главно по мустаците. Модерно е явно вече да се засуче мустак, като Кировата мустакЛена

Усмивката на тоя примат е толкова гнусна мазна извратена и отвратителна че не знам как може тия жени да са го харесали А последната си е черничка вика прилика с него Личи си че е селянче от Велинград Златка Поне имаше красиво лице и тяло

Не разбирам защо този тъпак без грам мозък в главата е в категорията “Звезди”. И защо изобщо ни се предлага информация за някакъв глупак с празно пространство между ушите за връзките му с разни курви, на които прави деца. На кого му пука.

Със сигурност има повече акъл от тебе. Живее си живота чичака а ти го мисли за прост, жалко за децата му...

Прекрасна илюстрация защо трябва да осигуряваме на дъщерите си стабилна семейна среда и здравословна връзка с бащите им.

Златка поне беше красавица...

Преди пластичните операции.

Всички остаряваме. Разликата е в годините. Живее си живота чичака, жалко за децата му...

Деца ще и направи?

Трагикомедия. Карикатури в размах.

Най-накрая Блажко намери истинската любов (хихихи)

Ми той няма нужда вече да прави деца! Взима ги направо отгледани!

Ай стига вече с тоя смешник ве!!!

Засега на новата не й светят зъбите в тъмното. Ама има време.

Евала на журналистката (предполагам е жена) написала такава дълга статия за едно голямо нищо! Изгкежда Благо я е взел на Малдивите и им е “светила”, защото знае много неща до най-малкият детайл. За Благо каквото и да се каже му е реклама. Чудя се на хора достигнали дъното и продължаващи да копаят надолу.

Браво на редактора, който позволява пускането на такива ПРОстотиии

Тоя е мъжката Елизабет Тейлър. Стигна ли ги осем брака вече? Изгубих му дирите.

Досега се е женил само веднъж - за мюсюлманка. Явно е била голямата му любов. За майките на другите си деца не се е женил. Не вярвам и за тази да се е бракувал, но кой знае?!

Колко струва платена статия? Да стана и аз звезда

Причакай някоя такава "звезда", но най-добре - Кирето, че в момента е най-актуалния клоун у нас и му бий два шамара! Барем седмица ще те пишат къде ли не.

Е ,вече ще спя спокойно, видях поредното гадже на този татуиран индивид !

Някакви мангали са го ИЗЛЪГАЛИ и тоя- Благо Георгиев, да си сложи ТАТУИРОВКИ с мастило в кожата. В началото получават алергия, сърбеж по кожата..... От там тръгват Наркоманите, Предателите и Мошеници....

като цяло всичкото зло на Земята тръгва от там.

...а Злата си съсипа лицето от шев и кройка, та белким заприлича на бившата му... а, хубаво момиче беше. Но не спря навреме с подобренията.

Тоя пич ако играеше толкова футбол, колкото имаше татуси, сигурно щяхме да сме поне европейски шампиони.

сам

Джизъс-а с нова жена, не се учудвам, явно пак недо*бан останал от предишната...

Той си е Господ ама дир стига са ви плащали да рекламирате проституция друго няма ли нещо култура вие пийнете вземете от едното от другото обади ви се някое тарикатче и Айде да пишеме не така моля Ви се

Нищо повече от нискоинтелигентно копеле, към което се стремят прости курви. И Дир-а ни ги презентира постоянно.

Защо ни занимавате постоянно с тези цигани.

Сигурно ѝ е пръснал халката с тоз безименен пръст...

Приличат си - еднакво черни, космати и грозновати р.оми .

Хитър си Благо , хитър .. търсиш млади девойки с богати родители.

А скоро и поредното джизъсче. Имаше виц: На един му се родили близнаци. Едното в Горубляне, другото в Люлин. Майките са добре.

Това не може да е вярно и не мога да го приема. Съвсем скоро очаквам да пусне снимки от Бали и със съседката ми от блока.

Аре давай следващата, че пуканките свършват!

ОНАЗИ РАБОТА НЕ МУ ЛИ СЕ РАЗВИНТИ?! При всеки случай е маймунарник голям!

Този трябва да го скопят и утрепят с камъни както са правили в древността с леките жени. А в Турция още го правят с жените.

гнусни и пошли хора

рапон!

Да позная, сега бързо ще я заплоди а след година вече ще е в търсене на следващата истинска любов

Има нещо много гнусно в Джизъса. Не, като да е нечистоплътен, а по-скоро ми създава усещането, че е ходещ развъдник на нови видове венерически болести... Иначе, всяка следваща майка на децата му, която медиите ни представят е по-грозноватичка от предишната, та скоро и до Тоца Крокодила може да стигне

На Тоца само устните и веждите й са татуирани (перманентен грим му казват), а Благо да се чудиш - да го е*еш ли, да го четеш ли - като комикс е, сигурно заради това им е толкова интересен на определен кръг жени - чудят се какво ли пише на онази му работа.

Откъде имат толкова пари тези кифлари???? Не работят, а целогодишно са по Малдивите, Бали, Сейшелите и Бора Бора... Нещо не им е чиста работата на тези КИФЛОЧИ !!!!

Как да не работят , точно си работят усилено и целогодишно на Малдивите, Дубай, Бали , Сейшелите. Който си въобразява, че това не е работа , да се пусне той да му пръскат дупките всякакви знайни и незнайни чаршафосани маймуняци и камилите им.

Айде айде, специално жените много работят в Дубай. Даже знам за някои доста екстремни извращения, но пък доста скъпоплатени, няма как. Всичко си има цена

Най-важното не е уточнено. Дали Благо на Бали изгората си е Е Бали и кога да очакваме дете номер 5 от жена номер 6!

Като не иска да го коментират да спре да се лези и да пуска снимки.

В друг сайт прочетох, че таен обожател пидарил на Алекс Петканова 1001 рози и имаше снимки. Айде, какво чакате? Няма ли да пускате статия, че се изнервям така като не чета за Благо, Златка, Алекс, Петканова..

От къде се намират толкова наивни жени?

"Ти от твоя не можа ли да изкараш поне за един салон за красота?"

Най- накрая ще си предизвика една данъчна проверка.

Отпадък........ С това ще стане нарицателен... Боклук !

Намерил е жена да го издържа.... Поредното жиголо.

какви са тези създания от снимките и с какво са полезни "новините" от този тип?

С нищо, но все пак си тук и коментираш.