Сагата с военната служба на момчетата от BTS продължава с пълна сила

Комисарят на Администрацията за военни кадри, заяви пред законодателите, че е "желателно" членовете на музикалната банда да изпълнят военните си задължения, за да се гарантира справедливост

Обратно в новината

Коментари - Сагата с военната служба на момчетата от BTS продължава с пълна сила | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама те са толкова нежни. Но така и така наборната комисия след медицинския преглед няма да ги допусне да служат.

на тия момчета армията ще им се стори нищо в сравнение със зверското темпо на тренировки, репетиции и концерти, с което работят. Ще вземат да получат някой нервен срив от внезапна липса на адрреналин и стрес. След 21 месеца загуба на тренинг едва ли ще са на същото ниво, Корея да ги остави да вкарват милиярди в хазната докато са млади и удържат на темпото вместо да им губи времето с казарми. Не могат ли да идат в казарма като се пенсионират на 35.

Голямо умуване падна. Честно, не разбирам, защо се бавят още. Ясно е, че основния проблем тук не е самата служба, защото едва ли отбраната на Южна Корея е изключително зависима от точно тези седем корейци, а милиардите долари, които BTS наливат в корейската икономика ежегодно. Освобождаването от служба не прецедент, щом го правят за класически музиканти с високи отличия и олимпийски шампиони, какъв им е проблема да го решат и за BTS. Обаче, военните им законодатели искат да се направят на принципни пред обществото и света, а всички заедно във власта искат да продължи държавата им да си взима доларчетата заработени от момчетата. И сега голямото умуване е как да вкарат "златните кокошки" в армията, а те да продължат да им "снасят" милиардите. Ако се спази сега действащия закон, те като поп изпълнители, влизат в армията и са две години аут от световната сцена, съответно кранчето секва и няма долари. Властимащите се чудят как да променят закона, за да могат те хем да служат като редови, хем да имат музикални изяви, включително международни такива и паричките да си валят. BTS не са първите корейски изпълнители, които ще положат военна служба. Много вече са минали през това и отново са на сцена и успешни, но това са техните си знаменитости, които са известни в Азия. Тук казуса касае световноизвестни изпълнители с огромно влияние. Ако BTS влязат в армията най-големият губещ ще е икономиката на Корея. Самите момчета, прохождайки като изпълнители, едва ли са очаквали, че един ден пред правителството на страната им ще стои въпрос те да служат или не. Вероятно в главата им винаги я е имало мисълта, че ще служат и са подготвени за това. Сегашната несигурност, обаче, сигурно много ги изнервя, защото на практика, те не могат да плануват нищо, докато законодателите не вземат окончателно решение.

По - полезни са за държавата си като артисти, корейците ако си мислят, че това ще им се случва със следващи к-рор групи могат да се изненадат неприятно.

Не виждам защо е цялата тая врява. Тия е видимо, че до един са педалчета, следователно негодни за военна служба. Какво се правят на утрепани?

Нито един от тях не е педал, това е стилът на кей поп групите, но виж ти май ми намирисваш на педал. Мирисът излиза от задните ти части.

То видимото лъже, познавам дебели и космати педери