Съпругата на емира на Дубай поиска защита от лондонски съд

Принцеса Хая настоява за мярка срещу брутално поведение и за попечителство над децата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези консервативни и репресивни режими ще бъдат разложени от вътре- западът я има технологията и това няма да е толкова лошо за региона.

Има вид на интелигентна жена, съгласила се е да бъде 6-та съпруга и деца да му роди те е ли знаела, какви са порядките в такива семейства. Сега нищо чудно дъщеричката, както е на 11 г. да бъде омъжена за някой мазен дядка. На това му викаме "Га яде кифтетата що не рива"?

за сексуален тормоз? Сичкото малоумно фемина по света ще рипне да я защитава!

Четете чуждата преса, ситуацията е доста сериозна и се отнася до правата на човека, свързана е и с бягството на друга принцеса от семейството. Това тук е една шльокавица и неадекватните кометари са логична последица.

Изкуственият Интелект ще превежда 1000 пъти по-добре и разбираемо отколкото 90% от драскачите тук...

Всеки с проблемите си!

а га яде кифтетата не рива? Сега - нанагорно било! И баба знае тъй...

жена от Обеля или Люлин - ем готви, ем пере, ем ражда, ем и на бой носи! Че и зимнина ще му спретне у мазата на палато. Барем да се беше оженил абдалинът за целия нац. одбор по волеиболст, да попълни арема.

И аз си търсим, ама май инфото ти на тебе е отпреди половин век... Сега са лесбо-фемина веганки, дека ги мъзи да гледат и по цел ден лежат с телефоните или одат по молове... Раждат най-много по едно, щото не могат по половина, ако въобще погледнят някой мъж де, дека требе да е самоходен портфейл...

Ти ми направи деня! Не мога да спа да се хиля.....

Я да слага фереджето и да се прибира при мъжа си и да върне всички пари които отмъкна от Дубай.

Емира на Дубай е пратен от дядо си да учи в Кеймбридж английски докато е бил 18-20г. Та тези му деца също учат в Лондон и е време да се връщат, за да приложат наученото в ОАЕ. Обаче на последната му жена Лондон много ѝ е харесал и не ще да се връща нито тя нито децата си.

Тази нещо не е в ред, да се съгласи да му стане шестата поред съпруга ... на този екземпляр точно ... че и две деца му родила .... не ми е жал за такива прости златотърсачки

Каква златотърсачка??? Тя е от кралско семейство, не е съседката ти от Вакарел!!!

словореда?

Ако някой нещо е разбрал от тази статия да сложи предпочитанието си.

Корана позволява 4 "законни" жени и колкото наложници можеш да изхраниш... ако наистина е 6-та поред значи не му е съпруга;)

да преизпълниш плана....

Забранява;) То и затова тази не може да му е жена а е наложница... или любовница на трудов договор.

Изкарана е адвокатската тежка артилерия

Ей го и емирът що за маймуна е ! Какво да кажем за неграмотните примати, които прииждат от арабските кочини и ни "обогатяват" с културните си и етнически различия.

Дано успее да се отърве от тоя изкукал дъртофил.

Га яде кифтетата, ни рива!

Чудно ми е Арабите, като свършат петрола, и обеднеят след 10-15 год, Католиците от Англосаксонския свят с какво ще ги залъгват, понеже им измислиха Ислямската религия, за да ги консолидират ?

Не ги мисли изкарват от туризъм повече от петрола дори и в момента. На 100 метра под Дубай тече река годна за пиене. Само вода за пиене да изнасят пак ще са добре. В ОАЕ коли и таксита са на природен газ. Петрола и нафтата я изнасят за глупаци като нас.

Лошото е ,че Сащ няма да мислят , като теб и водата ще им разграбят !

Какъв туризъм бе, свърши ли черното злато всичко загива. Дубай петрол нямат, ама всичко е построено и се поддържа от петрола на Абу Даби. Това да не ти е България, че живота блика изпод земята сам? Там всяко цвете и палма струва стотици хиляди, за да го има.

Има за 150 г петрол а ти си жули ракията дотогава

просвети се малко - Англо- то са англиканска църква - протестанти, а не католици. Католици има малко в Ирландия, та затова се и трепеха...

Аре стига бе ! Била насилствено омъжена за оня Маймун от света на Мохамед..........Сега , като иска пари пак ли се чувства насилена?

Luna0102

Милата, как ли го е търпяла този убавец?! При това даже не се е оженила по собствено желание за пари или положение или каквото е там, за да каже човек "сама си е виновна".

Мале, този емир не го мисля с 6 жени. Ако и останалите се сетят и вземат тон от тази по-смелата ще стане чудна веселба. Ще го разкостят по съдилища и с плащания. Ама тъй то, пустото лакомство за власт, пари, жени... Също ми е чудно това брадато млекопитаещо на снимката дали знае имената на всичките си 20 деца?

Не го мисли. Арабите имат по 4 жени за всяка получават по 15 000$ месечно от държавата, за да ги гледа. С тези пари трябва да им осигури къщи, да ги издържа и да издържа децата си. Могат да имат до 6 жени обаче за последните две държавата не плаща нищо. На седма нямат право. Направено е защото на един мъж се падат по 4-5 жени. Такава е раждаемостта там. В транспорта жени и мъже се возят отделно не защото не си уважават жените, защото мъжете пътуват при 18С, а жените при 35С. И едните и другите са доволни. Жена може да седне при мъжете ако е с мъж обратното не. И да ходят с дрехи завити от главата до земята защото като настане пясъчна буря всичко ти влиза във всички дупки.

Aма уточнявайте се в статията за Хора ли става дума, или за Животни, Емира, Фатира, Сахира, Емирства, и Араби?

На фона на арабката Камила мяза на питекантроп.

Умрялата арабка, е по-красива от живата англичанка. Това е така, заради браковете между роднини, на острова.

Май емира ти е разпрал дупарата!!!

и ти ли си минал през емира?