Със златни медали по плуване и куп смели мечти: Борбата на Ели въпреки инвалидната количка

Участничката в конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" спечели симпатиите на хиляди в социалните мрежи с доброто си сърце и обаятелния си чар

Обратно в новината

Коментари - Със златни медали по плуване и куп смели мечти: Борбата на Ели въпреки инвалидната количка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достойно момиче!. Тая Мария Тодорова прилича ма 30 годишна вряла и кипяла и изхабена труженичка

Поздравления за Ели - за силата на духът и, за невероятната добрина на сърцето и (да си дари косичката...), за вярата и в бъещето, която е заразителна и за прекрасната и усмивка. Ели,, ти може да си малка на години, но ние възрастните има какво да научим от твоето отношение към Живота! Блягодаря ти за примера, мило момиче Поздравления и за родителите и семейството и - за силата да останат в България, да дадат пример на всички как трябва да се борим и да не се оплакваме, дори когато ни се плаче! Поздравления и за най-добрата приятелка на Ели – за това, че демострира това, което казва Екзюпери - „Най същественото е невидимо за очите, то може да се види само със Сърцето“

На подобни хора адски им се възхищавам колко са силни духом!

Прекрасна, смънчева и борбена! Успех, момиче! Бъди щастлива и обичана!

Прекрасно момиче, с прекрасен, борбен характер, желая ѝ много успехи занапред и щастие! Чудни родители, живи и здрави да са!

Страхотна е, какво борбено момиче. Поздравления на родителите й! Пожелавам й успех и да не се отказва от мечтите си. Живи и здрави да са!

Браво на родителите! Че издържат и финансират всичко това. Дир, моля напишете пространна статия и за друга участничка в конкурса на случаен принцип. Защото иначе ще изглежда че имаме победителка.

Ева на Момичето! Въпреки държава и всичко. Браво и на родителите!

Прекрасно момиче! Желая и много щастие и късмет!

Момичето ще се справи. Хора, възпитавайте така децата си, че да не странят от различните. "Има само една приятелка". Тя би трябвало да има много, защото е човек с добра душа, открита, весела, успяваща. А няма. Пак призовавам, тук пишат и четат млади хора - учете децата си и бъдещите си такива, ако все още нямате, да са милостиви, състрадателни, да обичат и подкрепят различните. То всъщност всички сме различни по някакъв начин, иначе нямаше да сме отделни личности.

Пич, съвсем нормално е децата да странят от различните. Много хубава аналогия е направило семейството - с цвета на кожата. Хората се групират по интереси, способности, родство... и това е нещо положително. Лично аз не искам синът ми да се събира с инвалиди, цигани, японци, бушмени, слепи... това не означава, че трябва да ги обижда или да им пречи те самите да се събират помежду си.

Всъщност, от кое затворено село си??? Един човек с очила, когото срещаш на улицата или е нечий твой приятел инвалид ли е, един човек със загуба на слух, който поздравява инвалид ли е, един човек, чийто крак е малко по-къс, но е заобиколен от толкова добри приятели и то, такива, които ти визираш за "нормални" - инвалид ли е?? А един човек, който по природа е дебил, явно не е, щом възприема идеята за "различност" като нещо инвалидизиращо. Не само средата, а възпитанието формира възприятията за света, и ако не си широко скроен към хората като цяло, независимо от това дали имат или нямат някакви явни белези(според теб) за различност, си оставаш човек, който е цивилизационно ограничен и неразбиращ понятията за общуването между хората независимо от различните гледни точки, за нещо нормално. Мисли малко преди да изпишеш такава малоумна простотия.

Човек не знае какво ще му се случи в живота. Имам само един въпрос - ако след години Ви се роди внуче с увреждания как ще приемете това. Мога и други примери да дам, но ще се въздържа! Само ще напомня, че хора чакат здрави-прави на улицата, някой "състезател" ги помете с кола и се оказват инвалиди ... Така че по-кротко с комплексите! Защото изглеждате, освен всичко друго, и жалък!

хааа Слепи...ама ти си кретен без извинение

Лъчезарна...дано и се сбъднат всички мечти...

Желая много успехи на това красиво и борбено момиче!