Коментари - Сашка Васева пее на лекарите "O sole mio" и "Руфинка болна легнала“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да слушаш "пеенето" на Сашето е живо мъчение и наказание. Все едно да слушаш мадам Едит от " Ало, ало ". Не вярвам и немските доктори доброволно да са си го причинили. Ще се оправи. Доброкачествен тумор е.

Стискам палци!

Стискай!!!

Браво! Скорошно оздравяване!

Сумата пак не му стигала, но вярвал че щели да се справят...Нали имаш застраховка. Как няма да се справиш ? Цялото й лечение поема касата ти. Само как лъже тоя човечец ! Аххх, колко болни хора се справят сами... Тия поне имат скъпи коли и имоти за продаване, какво се оплаква тоя. А Сашка съвсем не е от месеци в клиниката, а макс от 2-3 седмици. Никой там не държи дълго пациент в болницата. Относно песните на Сашка. Нямам думи. Кой ще й слуша фалшивото пеене из клиниката ? Пълни глупости. А тя как "пее", вие като вълк на месечина. Все реват, все се оплакват...

Колкото и минуси да слагаш, истината е тази. Будалите обичат да ги лъжат и кълват като шарани. Сашка пеела в болницата...хахаха И кой ще й слуша скимтенето? Щото нека не се заблуждаваме, но Сашка не може да пее. За разлика от повечето й наистина гласовити колежки.

Нъл касата плаща бе лъжецо? Кви пари не ти стигат пак ?

Лъже и тъпунгерите му вярват.

Дано! Стискам палци!

желая й бързо и напълно зъзстановяване и много години здраве и щастие! Това което БГ доктрята подкупни и некадърни могат да ти причинят никой друг не може!

На тая парантия освен че са махнали тумора, май са й увредили и мозъка ... Кога тая простакела и курвантела пропя на италиански ??? Да очакваме в близките дни и сФирки на лекарите да почне да прави !!!

коя кофа за сперма те роди и "възпита" , бе уроде???

Същия въпрос преди време ми го задаваше и майка ти, фъфлейки ... докато й го набивах устно ... но не можах да я разбера тогава.

С малка пишка най-много се лае.

Ти от личен опит май го знаеш ...