Коментари - Сашка Васева пее на лекарите "O sole mio" и "Руфинка болна легнала“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тая парантия освен че са махнали тумора, май са й увредили и мозъка ... Кога тая простакела и курвантела пропя на италиански ??? Да очакваме в близките дни и сФирки на лекарите да почне да прави !!!

коя кофа за сперма те роди и "възпита" , бе уроде???

желая й бързо и напълно зъзстановяване и много години здраве и щастие! Това което БГ доктрята подкупни и некадърни могат да ти причинят никой друг не може!

Същия въпрос преди време ми го задаваше и майка ти, фъфлейки ... докато й го набивах устно ... но не можах да я разбера тогава.

Дано! Стискам палци!

С малка пишка най-много се лае.

Ти от личен опит май го знаеш ...

Сумата пак не му стигала, но вярвал че щели да се справят...Нали имаш застраховка. Как няма да се справиш ? Цялото й лечение поема касата ти. Само как лъже тоя човечец ! Аххх, колко болни хора се справят сами... Тия поне имат скъпи коли и имоти за продаване, какво се оплаква тоя. А Сашка съвсем не е от месеци в клиниката, а макс от 2-3 седмици. Никой там не държи дълго пациент в болницата. Относно песните на Сашка. Нямам думи. Кой ще й слуша фалшивото пеене из клиниката ? Пълни глупости. А тя как "пее", вие като вълк на месечина. Все реват, все се оплакват...

Браво! Скорошно оздравяване!

Колкото и минуси да слагаш, истината е тази. Будалите обичат да ги лъжат и кълват като шарани. Сашка пеела в болницата...хахаха И кой ще й слуша скимтенето? Щото нека не се заблуждаваме, но Сашка не може да пее. За разлика от повечето й наистина гласовити колежки.

Нъл касата плаща бе лъжецо? Кви пари не ти стигат пак ?

Стискам палци!

Стискай!!!

Лъже и тъпунгерите му вярват.

Да слушаш "пеенето" на Сашето е живо мъчение и наказание. Все едно да слушаш мадам Едит от " Ало, ало ". Не вярвам и немските доктори доброволно да са си го причинили. Ще се оправи. Доброкачествен тумор е.