Коментари - Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са в трескава подготовка за сватбата си | Лайф.dir.bg
назад

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са в трескава подготовка за сватбата си

Двамата са решили да съберат само най-близките си хора на тържеството

Обратно в новината

Коментари - Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са в трескава подготовка за сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сашко кадиев го дават по телевизора и явно разните общи виждат в него добра партия. Иначе, ако не беше по телевизора, щеше да си остане Сашо сопола.

Писна ми от соц запъртъци

Сашко е много хубаво гейче.

Голям праз, местя гооо

Педал и ковра ще се женят. Мухахаха.

Посредствено и с нищо запомнящо се момиче, което очевидно не уважава себе си, след като избира да е с "мъж", постъпил подло с предишната си партньорка.

Саше, не ни пука нито за теб, нито за сватбата ти, нито за така наречените ти професионални изяви. Разбери, некадърен си и няма да ни впечатлиш с нищо

Много хубаво момиче,но изгоря с този негодник.Дано да и дойде акъла и да му покаже червен картон.

Споко! Ще им гледаме сеира като тръгнат да се развеждат.....

Дано Катено Евро я бойкотира тази сватба. Майката на детето му копнееше за статут и сватба и той го играеше - не вярвам в брака. Сега изведнъж е повярвал, само дето е създал дете преди това, което няма да има привилегията да живее с родителите си. Малко по-смирено и непоказно да го дават. Както заряза първата си партньорка, така и тази може да изгори.

Сашо Кадиев? Ужас!

АБЕ САШО, ДА ТЕ ПОПИТАМ НЕЩО - КАКВО НЕ РАЗБРА ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ?

Комшията помага ли?

Опъва ги и двамата редовно.

Решили са да съберат само най-близките си хора, ама иначе пуснали статия за тях, съобщили в инстаграм, ще чуем още 100 пъти по интервюта и предавания за тая сватба. Ще се качат 500 снимки, ама иначе искат да е всичко в тесен семеен кръг. Нарцистичността наистина е болест и социалните мрежи много спомогнаха за това. Всеки си мисли, че е много важен, че е много харесван и че е центърът на света. Истината е, че на никой не му пука. А тези, на които им пука за подобни неща явно наистина не са добре с главата