Бракът - полезен за мозъка и дишането

Бракът е полезен за мозъка и за дихателната дейност и може би поради тази причина женените двойки живеят по-дълго.

Обратно в новината

Коментари - Бракът - полезен за мозъка и дишането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

брака е добро нещо само ако е благословен от господ, тогава носи щастие и радост, ако се основава само на плътски страсти и парични сметки нищо добро не излиза.

Ами ергените които закусват, хранят се здравословно, не работят до късно и не се застояват в заведенията с приятели, как са?

на някои им е полезен и за джоба...естествено за сметка на други.

тва пък от де го измислихте хахах някоя гадина от Дира си търси жертва ли хахахха кат са ожениш и става по гадно то колкото преди това щото сега жените не слушат мъжете за да ги слушат мъжете сега женките знает и могат всичко така де стигат до вибратора и готово а като стигнат до някоя сериозна работа се угъват кат върба и взимат да се правят на засегнати и т.н. Мъжа е да оплажда женските за тва е.

кат не слуша да я наказва

това го е измислила със сигурност някоя жена, с цел да привлече повече мъже към лоното на брака ,което е целта на всяка жена - свиването на семейно гнездо, докато всеки мъж има нужда от свободата си.

Познавате лично всички жени на планетата, че да знаете със сигурност, че целите са им еднакви?

не, по-скоро се шегувах.

Не се научихте, че връзката е обратна. Мъжете, които се грижат за себе си и имат перспектива за по-дълъг живот се женят по-лесно. Не гледам много чакащи девойки пред клошарите, за да се женят. Нищо, че най-вероятно са прекрасни хора с големи сърца, които просто минават през лош период. Виж, тия с големите кинти, дето могат да се погрижат добре за здравето си, са търсена партия... Б*хти, парадокса!

Може някога да е бил,вече не е.Причините са много и различни,така,че всичко е гледна точка.Ако двама души не се разбират,най-добре е да се разделят,в противен случей и двамата ще боледуват.

в БЪлгария има проблеми в редица региони..На практика пронивкащи недопустими з аповърхноста започват атака срещу младоженцит е веднага след надяването на халките. Пострадалите стават жертва на одумвания от роднини шилосвани от тн вещици и вещери/починали преди над 300 години оставени в разни опасни обиталища ..това е една от причините з а разтрогване на браковете..засега най трайни са съюзи между братя и сестри от близкото минало..живели заедно в миналото сега се крепят въпреки проблемите..

Айдееее, пак объркаха брака със секса .. значи - инстината е, че тея дето правят секс редовно , туй да се каже ежедневно са си добре със здравето, а тея дето не правят и да са с брак и да са без брак се скапват тотално ;)

Тези които са правили това изследване добре ли са???? Ако това нещо беше толкова хубаво, нямаше да го кръстят БРАК!!!! БРАК има в производството, в селскостопанската реколта и т.н. и т.н. Но че помага на мозъка и на дишанито, да ме прощават!!!

Така си е...То и затова някои се бракуват, а други се венчават...

Редовните дози адреналин действа много добре на организма. Е съпругата редовно организира адреналин и затова женените живеят по-дълго.

Зависи от брака с кого :) Както казвах досега и продължавам мили дами продължавайте да ни радвате...

само бракът с любов

И с любов и без, на мъжа си му е добре в брака. Има кой да се грижи за него и да го дунудрка. Любов може и навън да търси, както и повечето правят. Вкъщи да го чака удобна и послушна женица. Това е важното. За жените обаче не мисля, че брака се отразява добре. Ако мъжа е богат и можеш да си позволиш помощ за домакинство и дете, да не работиш и да имаш време за себе си - жената ще изглежда добре и ще е здрава. Най-вече ще има време за почивка. Ако си от по-големия процент жени, които се скапват от работа, домакинство и няма кой да им помогне - няма как да си добре. Не само, че ще остарееш преждевременно, но и цялата умора, стрес и нерви ще те разболеят и съкратят живота ти с години. Ако влезете в един онкодиспансер, ще се уплашите с колко млади жени е пълен. То ракът не идва от хубав живот, а от ядове, умора и стрес.

Съгласна съм. След 25 години брак най-добре се чувствам в моментите, в които оставам сама. Грях ми на душата, но вече се уморих да се грижа за всички.

Здравето и нервите ми значително се подобриха след развода.

И при мен така, брато

и вече ми е нормално кръвмото !!!