Сензацията Ника Парис: Фактът, че представях България в италианския X Factor, ми даваше сила

"Истинската работа тепърва започва", каза момичето, след като напусна предаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

andatevene affanculo voi e la vostra censura del cazzo. Un sito di merda, merdosi che nn siete altro.

Пак ли ти бе, баданте неграмотен.... Нивото ти на италиански е точно "бърсач на задници".

Настрани еуфорията почти никой не разбра, че е българка. Беше наблегнато на факта, че владее френски на ниво майчин език в предвид произхода на бабата.

Браво на момичето! Прекрасна е, чаровна и талантлива! Трябва уважение към такива българи. Отвратена съм от коментарите на някои човешки подобия. Момичето е трудолюбиво, скромно! Непълнолетно, но въпреки това допринесе с добро и хубаво за името на България. За неосведомените изпълнителите в Х Фактор избрака артистични псевдоними. Нейният е Ника- от Никол и Парис - от френското име на Париж, защото пее перфектно на френски. Щастлива съм, че имаме българи като теб Никол. Успех, мило дете!

Присъединявам се към вашето изказване! Ника е великолепен изпълнител със собствен почерк и огромен чар, а за глас и присъствие на сцената да не говорим. Тя е родена за сцена! ОЧаквам да направи голяма кариера!

Намалете дозата на това момиче. Прекалено е яла патриотизъм.

Няма да е лошо да ти даде малко.

Вы не в Останкино!

Отвратителни коментари! Злобно племе!

Чепвените платени тролове на Пригожин са отвратителни. Целта на деянията им са да се появяват коментари подобни на Вашият. Демек, да се профанизира българското интернет пространство.

Повече никой няма да чуе за тази, ще потъне в забравата и с Ника и с Парис. Вие българите сте комплексари и, се ентусиазирате патриотически от каквато и да е бг изява по света. Тази дори с бг си име не се представя, обаче вие сте на четвърта вече по патриотизъм.

Поздравления! Много добра певица и артистка! Много по-добра е от Дуа Липа и Рита Ора.

Поздравления за доброто представяне и успеха на момичето. Само не разбирам, защо трябва да си промени името до неузнаваемост, та да не звучи изобщо по български. Можеше да си ползва истинското име, ако наистина иска да се представи като българка. Така, по-скоро, се срамува от произхода си. И най-кирливия италианец не би си сменил името, ако дойде да пее в България. Нашето е комплекса на малката нация.

Лелче, името на детето и на български е трудно за произнасяне, а предстви си на италиански... Защо обяче като си толкова дребнава не се питаш, защо тапицирания дърт скелет от варна Лилия Маракуя не си използва БГ името, следкато в Италия при брак жените не си сменят фамилията, а дъртата го е направила и то в БГ??

Валентин Кулагин, Вие ли сте? Стилът Ви напомня засъхнал сопол, поставен на видно място. Единствено Лайнора Недкова бе по-долна от Вас.

Айде още една "Бакалова" с 15 минути слава.

бакалофката яде голямо мандръсане на 12г. бе извесна с аналките трътлеста и бездарна

урод вие бездарно смрад и курвърлък

Браво на момичето с първата си песен ги срази след това песните които ти избираха небяха подходящи но въпреки това се справи и с тях-чудномие ако беше им изспяла френския или италиянския химн накрая как щяха да гласуват още веднъж страхотна върнаме там навън в средите на емигрантите

Пише се изпяла

Както писах по горе съм от емигрантските среди и е нормално да допускам грешки със сигурност обаче пиша по добре от вас на други два три езика

да те върне.

Аз също съм навън от 20г и трудно пиша на български. Разбирам те, просто поправих принципно. И аз говоря чужд език на native ниво. Споко

И аз съм в чужбини от 20 години, но от опит казвам, че само хора, които никога не са могли да пишат и говорят правилно имат "затруднения" от дългия престой извън страната. А Вие явно сте от 90% българи в чужбина без образование, занимаващи се с чистачески и още по-гадни дейности.

а каво ли ще каже кобрата, дето се казва пулев след като напусне триъгалния ринг?

ми ника парис е типична българка! кръстена е, ако е кръстена де, някакси, пък се нарекла тъй, приятелите и викат ник, другита пари, някой я наричат пу..те, повечето кифло!

да обиждаш 16 годишно непълнолетни дете е ДИАГНОЗА! Не говоря изобщо че тя е девойка. По твоят въпрос: Името Парис е погърченото българско име БОРИС. Няма грък, който да произнесе Бъ.

Гледай по-малко италианци да знаят, че си бъргарка. Италианците мразят българи, защото ги асоциират с ромите. Италианците пеят на закуска, на обяд и на вечеря. Няма да ги надпееш. Ползвай контактите, за нещо смислено. Иначе само ще ти остане хубав спомен.

най известния италянец който пее е циганин! но е чаровен, въйпреки че е грозен и дърт, хем е световно известен, въпреки че е циганин, дърт и грозен!

а челентано наистина е дърт, грозен и циганин! което нему пречи да е талантлив и чаровен! и световно известен!

Талантливо дете, браво. Но като започнат с това представям България и съм горд и това ме зарежда ми олекват. Това клише най го мразя. Патриот ама живее в Италия. Или където там. Аз също живея навън от 20г, но не се бия в гърдите. Много ми е фалш това клише

А разбирачите от дивана може са го духате!!!! Откъде ви копаят бе?? И в България и в Италия същите специалисти!!!!!

Хубава работа ама българска ! Браво на Мила Парис ! Дерзай и не бързай! Хубавите неща стават бавно !!! И псевдонима е готин, ние тук в БЪлгария всеки от музика разбира, от политика и футбол! Чакам твои песни с нетърпение, защото певец се става с песни

Ника Парис, не Мила, но да, подкрепям ви в подкрепата за това страхотно дете! Има данните и чара да пробие и в чужбина, макар да е много, много трудно. Желая й го от сърце!

Мила Парис? Звучи като псевдоним на нискоразрядна порнозвезда. Ако там не успее, в Пайнер има бъдеще.

и е...изровена в детския порнохъб раса мангалка

Браво на детето, истински талант.

Ай, чая шукариа....