Спонтанният секс вече е отживелица

Някои казват, че спонтанността е подправката на живота, но мнозина не биха се съгласили, когато става дума за секс.

Обратно в новината

Коментари - Спонтанният секс вече е отживелица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той секса поначало си е отживелица.

Гейовете и лесбосите сега го откриват...

Ригай чушки в боба ...

и зената редовно си ходим на свингерс,нищо че ми е 50 и имам 3 деца.винаги се вращаме доволни и наи вече се обичаме още повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти щом на това му викаш любов! Но хора всякакви, разбирания също!

МНОГО ОБИЧАМ СЕКСА И ПРАВЯ ЛЮБОВ ВСЕКИ ДЕН ,А АНГЛИЧАНИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА.СЕКСА Е ЗДРАВЕ

Дай координати, явно не си за един мъж :D

Да, можете затъпяват. Тези хора са достойни за съжаление, и са мнозинство!!

не може да се съди за секс по изказванията на британците.Те са друга бира.Направете статистика в БГ и тогава ще говорим!

Да направят да видят ние какви ебчи сме! Знам аз, като пием по ракия и "минаваме" всички наред. Няма такъв народ като нашия... И тия не са стока, ама имам чувството че сме липсващото звено, май веднага след маймуните се нареждаме, по го докарваме на животни. Оргии, ебне алкохол, пълна пронография... това е днес България( в по-голямата си част). След 137 години, Ботев сигурно още се върти в гроба. За какво ли се е борил той и всички други, За това ли!?!? Преклон пред Паметта му! Срамувам се от 95% от сънародниците ми...

Нарочно не правим статистика тук, защото като гръмне и тази грижливо пазена последна илюзия, ще трябва и ние да се гръмнем. Оставяме Ганювците да си въобразяват, че са голямата работа, макар че са много далеч от понятието любовник. Но как да постъпим, като половината от тях преминаха към нежния пол, 50 процента от останалата половина обичат повече кръчмите, наркотиците или някоя друга простотия. Да не говорим за ергените от катуните, макар че по отношение на културата и възпитанието разликата вече се стопява. Верни на принципа да сме във всичко обратни на света, тук най-много хойкат женените. Там спирка няма,..Ако жените отворят сайтовете за запознанства, 50 на 50 могат да намерят там половинката си . Същото се отнася и за доста жени. Че то кво остана...

Британските статистики не ги бръсна за сливи.

Kalin

Става въпорс все пак за проучвана в Англия а те са закостенели до костите на мозъка си;-)да не говорим че са и доста......не темпераментни дебили.

По принцип секса вече е отживелица ... особено за по-възрастните

Аз съм в Англия от 18 лета...Те са такива малоумници, изкуфели от рождение, та жените им, дори и хубави да са, което е рядкост, за секс не стават! Лошото е, че и българките, които идват тук, много скоро стават извънземни китове като англичанките!

и мъжете не им отстъапват на англичанките;))

Има изключително красиви/умни/нежни англиканки. В същото време те имат много добре развито чуство за независимост. То дори родителите им не може да им дойдат на гости без да се обадят и планират, та камо ли с българин секс да правят след запознанство в кръчма. На Наско гроздето му е окисляло, само защото му идва височко. А пък баба ми ме учеше, че на калпав х''й космите му пречат. Така че Наско, налягай си парцалите и планирай , ако искаш готина англичанка.

Да бе, само че Наско, представи си, никак не е българин, а, не щеш ли, гръцки бизнесмен, солиден, истински византиец:) Това не ми пречи да обичам България и да продумвам истината за англичанките, другарю:) И, между другото, ''чуство'' има и едно ''в'', неграмотни и приятелю:)

Вие с баба си може и порно да сте гледали

егати сметките, sех по матрица, липсват само формули и уравнения, а за чувства и емоции и дума не става..

Хората вече са прекалено заети, стресирани и уморени. Нямат време за спонтанности...за съжаление

Да бе да!!!

Много грозна снимка!

Ало, цензоре и ти ли скучаеш?Събота... почесваш се тук-там с отегчение, работа няма, защо ли ти плащат?

Британците са идиоти, и ние имахме планова икономика и ето докъде я докарахме. Секс се прави, когато ти е кеф.

Не само британците ами и 90% от българите нямат желание за секс...жените вечно уморени, глава ги боли, сега не са на кеф, после защо мъжа и изневерил..аз обожавам секса и призовавам всички жени да не го планират да се отдадат на страста от удоволствието

Хищнице, браво на теб, но няма да е лошо да отдадеш малко внимание и на книгите и грамотността, че правописът ти доста куца. А за изневярата не си права, може една жена да е красавица, може да е и страстна, но в даден момент омръзва и това води до изневяра.Чуждото си е чуждо...