Външният вид издава сексуални тайни

Външният вид крие много интимна информация, разкриха германски учени.

Обратно в новината

Коментари - Външният вид издава сексуални тайни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е пулна простотя. по невярна статя не бях чела...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами да... впили клинчето в дудито, гледат дали ги зяпаш в чаталчето...

Глупости на търкалета!

Не'ам нерви! Кой ги мисли тия? Особено за облеклото... Дънките били признак за депресия.... Ей сега ще тръгна с рокля и бляскави аксесоари посред зима, за да не действам и на другите депресиращо.

"Начи", като ми стане тъпо и отворям коментарите под някоя подобна статия в Дир-а, и моментално ми става весело! Наздраве!

Absolutni gluposti ama gluposti na kvadrat

Aз като опитен самоук сексолог с дълъг... стаж мога да кажа, че всичките дето съм "изследвал" многократно , мога да кажа , че много им стават червени бузите и няма значение коя как ходи, всичките искаха многократни тестове.

Дааа! В саморекламата е антирекламата,Джони!

Подобни малоумни писания издават отрицателното интелектуално ниво на дирниците. Не че е било тайна за някого : )))

начи пъро да кажа гениална статия гениално проучване направо за нобелова награда, че според мене даже и за две нобелови! Но аз неколко пъти в стриптиз барове съм виждал голи жени надупени срещу мене и съм си мислил, че нали директно си го искат, поне по външен вид така им личеше де! Но питваики се да направя нещо за да разкрия тия сексуални тайни неочаквано се появяваха едни по едри индивиди от мъжки пол които оставах с вчепетлението, че като, че ли се противопоставят на тия мои впечатления, та въпросът ми вклучен ли е и този въпрос в това проучване и ако е да се даде малко повече инфо!

"Начи", по-неграмотно написан коментар не знам да съществува.

Аз съм виждала и доста по-зле.

ПО-ТЪПА СТАТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛА!

много съдържателно, сигурно е отнело години проучвания

ironichno

Аз харесвам дънки и бижута, не диаманти, естествено, а по-скоро етно. В какво настроение съм?

Ф преддепресивно, свършизаплатно, състояние си. Още ф слушащо музика от айпод и наверно виждащо щъркелово гнездо в подлез на новопостроеното метро. Не харесваш най-добрият си приятел- Деймънд . Спокойствие: и двамата с Деймънд харесвате дънки с дупки за краката и с достатъчно място за повече от един човек в дънките.

а тия, дето си смучат и облизват пръстите като тази на фотото, като преди това са са се возили в градския транспорт - какви са? Секси или ще се разболеят от хепатит С?

Тези ще получат по някое евро хонорар и ще се надяват да прилапат на някой чичко паричките

Няма как да хванат хепатит С, ако си облизват пръстите след разходка с градския транспорт. Той се предава САМО по кръвен път. Но пък могат да хванат хепатит А, по-известен като болест на мръсните ръце. И той уврежда трайно черния дроб, както и С-то

Благодаря! Явно не слушам внимателно рекламите за болестта на мръсните ръце.

Поредното безумно глупаво и повърхностно откритие. Не е вярно.

Mixy

Тея са открили топлата вода...