Избраха най-сексапилните австралийки

Певицата Делта Гудрем е начело в класацията на списание "Максим" за най-сексапилни австралийки.

Обратно в новината

Коментари - Избраха най-сексапилните австралийки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иги Азалия е една от най-грозните и бездарни жени в шоубизнеса, ама карай.

Иги ГЪЗалия???

Всичките са красиви но на мен най -много ми харесва мис вселена 2004.

Защото е с гол баджак (бедро) ли?

Как се стига до Аустрелия, ба?

плуване:)

ГРОЗИЛИЩА!!!

каза че българките били най-красиви:)

БИЛИ са, вече не са . Прачвилно е казал човекът.

Как така "Сидни от Австралия" не се е изказал още по тематал

Делта също e много интелигентна, има красив глас и много добър музикант, свири страхотно на пиано и е една от съдиите в The Voice Australia

Аз пък ще взема която и да е от 12-те за жена, стига да е богата и да може да ме издържа. (храна и нет,нищо друго). И също да измъкне от мизерията, беднотията и безработицата в БълХария. Защото не искам да живея в БГ!

искаш ама нямаш друг избор:)

"И също да МЕ* измъкне от мизерията,"... До НЕ.... не те разбрах? Казваш за мен че "Не искам..." или "искам..."? Истината е,че искам да се махна от БГ. Но не ми се отдава възможност. Все още събирам пари за да се махна от БГ. С БГ тарикати и шуробаджанащина не мога да се боря. А иначе ще взема и богата българка, но само ако живее в чужбина. Защото в БГ аз не мога да оцелявам. Тук е масово обедняване. А жената да ме издържа само поне докато се оправя в чужбина. После вече ще е добре.

Те така.Първо е мъжа издържа изцяло жената.После стана да си делят разходите.После бе тя що не ми плати,нали на ухото му е по кеф от пръста.След това е гей.Безработен си,защото не ставаш.А и не си за жена.Мъж който ,чака някой да го издържа по душа е кифла.А кифлите,са си кифли.

Иги-то въобще не става за тая класация. По- скоро е за противоположната такава - у краката е бетер римски пехотинец. Сто пъти по-добре щеше да е Samantha Jade на нейно място.

Делта и Маргото са супер.

Ааа, Марго-то е ПО от тази делта ли е, гама ли е. А пък на тая Азалия ли е, Хризантема ли е, не знам какво и харесват - задника може би!

"Избраха най-сексапилните австралийки". Добре, но дайте ми определение за "сексабилност"! Защото както "размерът", така и т.нар. ваши конкурси за сексабилност, дупета и т.н. са атрактивни, но не и съществени. Защото е много важно не дали си секс-абилен, а дали имаш чувството за секс! Написах горното с уважение към не така "секс-абилните" жени, а към тези, които имат чувството за секс! Тези жени, които имат чувството за секс ще успеят. Останалите...

На бялото не можеш да кажеш черно. Но как са представени само ! Пестелив грим, няма козметични деформации, няма цинични пози, няма напрегнати погледи ! И много българки могат да изглеждат така, но "културата на представянето" !!

прави беднотията в Булгаристан, все гледат вуйчото да има лъскава кола, фирма, столевки в джебът:)

НА ХУБАВОТО,НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЛОШО!!!ДА РАДВАТ МНОГО МЪЖЕ!!! ПУ-ПУ-ПУ!!!

Да ги сешат с най-сексапилните аборигени та да видим какво ще се получи.

ами със сигурност ще се получи говедо като тебе

Ел Макферсън има по-силно излъчване от всичките тези скумрии заедно...

ама едно време! Делта си е много яка! И миската също. И двете са много по добри от онази онзиденшната най сексапилна в света. Е има изгъзици, конкуриращи карадашянката, явно някой толерира боабаби.

Фен съм на Делта Гудрем отдавна, освен че е красива, има няколко страхотни песни, не знам защо но не е популярна много извън Австралия, може би защото не е твърде екстравагантна в държането си и обличането

А къде им е сексапилът? Така добре са го скрили, че май и те вече не знаят къде е.

Първата и третата са мои.

Снимките им са твои!

бегай да лъскаш по снимка