17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каталуня няма как да е в Североизточна Испания!

Май плеймейтки, чалгарки, светски персони и други подобни птици /на които лесно им падат га.ите и ги интересува бързо да забогатеят като някой им даде пари/ има не са мо у нас, и всички са един дол дренки.

Данъчните леко си срязаха клона. Много хора, които си мислят, че могат да стоят по-малко от 6 месеца в годишно без да дължат данъци (върху доходите) ще решат изобщо да не стъпват в тази държава. И по този начин няма да харчат пари в държавата (и ДДС върху покупките си). Кое е по-добре - да изгонят данъкоплатците на ДДС и да не получат никакви данъци или да си събират ДДС тихичко за да не изплашат златните кокошки?

Етатистите са много нагли. " не е живяла в Испания повече от шест месеца годишно - условие, за да плаща данъци в страната" Искат да плаща данъци, въпреки че няма задължението да го прави. Написали са законите така, че да има много субективност при тълкуването им (въведоха понятието "център на жизнените интереси" и го тълкуват както си искат).

Какви са тези данъчни ? Либерасти сър ... От Евросъюза ... В същност йезуити и бандити ....

Мястото на тази шарлатанка, певица-смешница е в панделата!

Смотаните комуняги освен да дерат по 100 кожи на гражданите си, друго не знаят. Нашите са същите.

то т’ва, местните не крещят ли, че щяло да бъде лоша реклама, ще избягат чужденците, да направим изключение за нея, какво пък толкова е направила? Препратка към Беър Грилс и неговите жабчета.

Явно от бившия си Антонио се е научила как да пере пари :):):)