Коментари - Шакира отива на съд, въпреки че изплати задълженията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно от бившия си Антонио се е научила как да пере пари :):):)

то т’ва, местните не крещят ли, че щяло да бъде лоша реклама, ще избягат чужденците, да направим изключение за нея, какво пък толкова е направила? Препратка към Беър Грилс и неговите жабчета.

Смотаните комуняги освен да дерат по 100 кожи на гражданите си, друго не знаят. Нашите са същите.

Мястото на тази шарлатанка, певица-смешница е в панделата!

Етатистите са много нагли. " не е живяла в Испания повече от шест месеца годишно - условие, за да плаща данъци в страната" Искат да плаща данъци, въпреки че няма задължението да го прави. Написали са законите така, че да има много субективност при тълкуването им (въведоха понятието "център на жизнените интереси" и го тълкуват както си искат).

Данъчните леко си срязаха клона. Много хора, които си мислят, че могат да стоят по-малко от 6 месеца в годишно без да дължат данъци (върху доходите) ще решат изобщо да не стъпват в тази държава. И по този начин няма да харчат пари в държавата (и ДДС върху покупките си). Кое е по-добре - да изгонят данъкоплатците на ДДС и да не получат никакви данъци или да си събират ДДС тихичко за да не изплашат златните кокошки?

Май плеймейтки, чалгарки, светски персони и други подобни птици /на които лесно им падат га.ите и ги интересува бързо да забогатеят като някой им даде пари/ има не са мо у нас, и всички са един дол дренки.

Каталуня няма как да е в Североизточна Испания!

Какви са тези данъчни ? Либерасти сър ... От Евросъюза ... В същност йезуити и бандити ....