17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голяма любов, която не изкара и една година. На 60 години била или не била от тези момичета... Няма момичета на 60 години.

как не разбират тези стари бивши светила, че не трябва да се показват дори когато навършат шейсет - развалят спомена който са оставили. Спомнете си за великата Грета Гарбо, която напусна екрана на 40 години.

има излъчване на бабиера.

На 60 е, и е в пъти по-хубава от него. Красива жена с красиво излъчване.

Омръзнал й е или ... е свалил качеството и е завишил мизата!

dofi

"Не съм от този тип момичета, които се определят чрез мъжа до тях... " Ха-ха, по-скоро не е от този тип баби!

КАТО ИСКАШ НОРМАЛНА ВРЪЗКА И ПАРТНЬОРСТВО, СИ НАМЕРИ МЪЖ НА ТВОИТЕ ГОДИНИ,ЗА ДА Е ВСИЧКО НОРМАЛНО! НОРМАЛНО НЕЩО ПРИ НЕНОРМАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ! СВЪРШИХА ЛИ СЕ 60Г.МЪЖЕ В АМЕРИКА?

ДА, ОТДАЛЕЧЕ КАКТО НИЕ Я ГЛЕДАМЕ. ТОЙ Я ВИЖДА В ЦЕЛИЯ И БЛЯСЪК СУТРИН! НО НЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ,ТЕ ПРОСТО СА НА РАЗЛИЧНИ ЖИЗНЕНИ ЕТАПИ И ИСКАТ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ ЖИВОТА! ОСВЕН АКО ТАЯ НЕ ВЗЕМЕ ДА РАЖДА ТЕПЪРВА! СМЕШНИ СА МИ ВЪЗРАСТНИТЕ ЖЕНИ ЖЕНЕНИ ЗА МЛАДИ МЪЖЕ,ПРИРОДАТА ТАКА Е ОТРЕДИЛА И НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ,ОСВЕН ДА НЕ СЕ ЗАХВАЩАМЕ С ОБРЕЧЕНИ КАУЗИ!

Има момичета на 80 и лелки на 15... А ти вярвай, че ЕГН-то е определящо. Така на 35 ще почнеш да се тюхкаш колко си стар... А, на 45 вече съвсем нищо няма да може да те изненада от живота. Всичко ще ти е повече от ясно. :)

Дип, че нямаш път натам да й покажеш, как се правят нещата, а? :))

Нарича се проституция, когато има търсене - има и предлагане. Тази пазарна ниша е добре разработена доста отдавна. А медиите са политкоректни, поне за такива неща. Защото, съгласете се, да напишат "великата Шерън Стоун си смени жиголото", звучи някак оскърбително и за двете страни, друго си е "Шарън Стоун и гаджето й скъсаха". На всички ни е известно, че Холивуд е "Меката" на проституцията и че на почти всички плебеи, успели да станат "велики" там, им се е налагало да бъдат "гаджета".

Попрекарал е "младежът", може вече и той да има нужда от нещо 19-години по-младо, за да се почувства мъж.

Момичетата и момчетата на 80 не се наричат момичета и момчета, а инфантили. Състоянието е патологични. Отказът да приемеш действителността, не те прави неподвластен на възрастта и времето. А иначе всяка възраст има своите достойнства. Младостта с невинноста или красотата и формите, старостта с мъдростта и уравновесеността си и т.н. Не, че няма и мъдри млади хора или пък невинни старци, но са по-скоро изключение.

Дърта пърхутка

на кого му се джитка с бабичка? Тази беше модерна ние като бехме на по 20...

Дърта!

Ми значи и ти си дъртак

Всичко е преходно, чарът най-вече...беше самото изкушение, но вече е само портфейл...можеше и да не пада толкова ниско...поне щеше да си остане завинаги изкушението Шарън, но за порция сурово месо падна до унижението с жабара Бобо

Ми хубаво! Тя си беше красива и още е красива за годините си, а въпросният хубавец си е пълен урунгел.

Ама обърнете внимание, че всъщност не е тя, която споделя, че се разделила с гаджето си, а той го е казал! Т.е. той ходи да прави новини за себе си. Човеко стана известен покрай това, че бил спал с Шарън Стоун и понеже вече й е омръзнал, гледа да прокара и това като новина, та да се чувства известен още малко. Що се отнася до нея, тя едва ли би тръгнала да търси публично внимание с новина от типа"скъсах с гаджето си". Това е жена с класа, а не чалгарка!