Шеф Ангелов избра своя фаворит в Hell's Kitchen

Започнаха записванията за втория сезон на шоуто

Обратно в новината

Коментари - Шеф Ангелов избра своя фаворит в Hell's Kitchen | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майната му кой бил по-добър, по лош готвач. Това е шоу. Никой от зрителите не е опитвал от храната, не е бил там 24 часа, да наблюдава и прецени. И колко сред нас не са просто дегустатори, а истински професионалисти. Няма значение, кого са посочили за победител. Аз лично се възхитих от начина, по-който това момче Филип "изгуби". Толкова достойно и адекватно поведение. напълно нетипично за България. Дава си сметка, че това е просто една реклама и се възползва. Изобщо не си победен, Филипе. Респект!

Ами да, нагласена “победа” за удобния човек! Халал да му е работата в мутробароковия т.н.реаторант- отражение на комплексите на Ангелов

е предпочел послушковеца, а не човека със собствено мнение, който би могъл да му се противопоставя в кухнята! Така ще може лесно да управлява и манипулира безличния ревльо Дани, който си избра-информация за нагласения избор изтече в медиите още ранния следобед вчера

Извинявам се, Филип е последният човек, който ще се противопостави на който и да било. Никога не е възразил на шеф Ангелов, а виждам, че и майка му и баща му яко са го тъпкали в живота. Думата "послушковец" и точно за Филип. Ама вие наистина не сте гледали предаването.

Учудвам се на подкрепата за Филип. Аз не го харесвам. Да, добър готвач, но в много епизоди той правеше значими грешки. В повечето напечени моменти всички викаха Дани Спартак да оправи ситуацията. Видимо е, че той беше по-добър от всички участници. Наистина се учудвам, жал ли ви стана за Филип? Сакаш не сте гледали същото предаване?

Повярвал си е, че е Гордън Рамзи, ама е далеч далеч и срещу него да тича, пак няма да го стигне, иска се финес и култура, чрез които се поднася строгост и респект, а не да викаш на къра.... Изборът на Ангелов буди недоумение, след като всички видяха, че Филип е по- добрият и образован професионалист

Пожелавам на така наречения шеф Ангелов да не се самозабравя и да си мисли, че е хванал господа за шлифера. През тези няколко месеца получи преходната си известност и слава. Сега ако има малко мозък в главата ще я използва, за да извърши нещо добро за хората. Гледах едно интервю в един от сутрешните блокове ако не се лъжа. То бива-бива нарцисизъм и самовлюбеност ама по някое време става прекалено. Как пък не си извади една собствена снимка да си се разцелува не знам. Да си добър професионалист в която и да се професия е похвално и повод за адмирации. Готвачите са само една от хилядите или милиони професии и светът не се върти около тях.

Изпитах облекчение снощи, когато свърши тази глупост безгранична.. Изключително просташко предаване, с водещ простак и с участници-простаци. В държава, в която голяма част от хората трудно си позволяват базови хранителни продукти, да дават всяка вечер по телевизията разни комплексари, които се упражняват да готвят скариди, сьомга, патешки филета и тем подобни.. и изхвърлят купища храна.. Просто го намирам за много пошло и неприемливо.

Моят фаворит беше Филип, но и Дани Спартак беше много добър. Това готвенето си е абсоблютно изкуство!

Моят фаворит беше Филип! Но всеки шеф се плаши от по-умните и интелигентни хора, какъвто е Филип. Гледаѝки ги по телевизията Филип е класа над Дани-Спартак!

Най-голямото дърво!!!! Как може точно на Дани Спартак да даде да му управлява ресторанта??? Това е крайно тъпо решение и според мене Ангелов просто иска да си затрие ресторанта! С главен готвач като Дани Спартак това ще е неминуемо! Повечето ястия и аз щях да ги направя значително по-добре! А с просто око се виждаше, че дори Гичка беше класи над него! Има нещо мега нагласено тук!!

Да бъде готвач в ресторанта му, а не да го управлява.

Предаване от идиоти за идиоти...

Гледах едно предаване и то не до края. Чух и видях как този "шеф" крещеше и обиждаше участниците в предаването, което нито е приемливо, нито е нормално, още по-малко "европейско", за каквото претендира тоя пуяк! И се сетих, че по времето на соца в ТОХ влизаха хора, с не много багаж в кухината над раменете и основно тройки в средното училище , за да имат все пак някаква реализация в живота. Тоя измислен шеф, като му гледам възрастта, със сигурно ще да е бил от тях, но сега си е повярвал на гребена на чалгаджийската вълна в живота и телевизията ни! Да е жив и здрав!

https://www.blitz.bg/layfstayl/pobeditelyat-e-yasen-eto-koy-shche-specheli-100-000-leva-dovechera-v-hells-kitchen_news602488.html Вчера в 17,15 часа Блиц съобщиха, че Дани ще бъде победител

Този епизод не е на живо, изтекла е информация. Не е нещо, което не се е случвало за далеч по-важни събития. Пък и да цитирате блиц като източник, по какъвто и да било повод ...е малко нелепо.

и някои други предавания ни убеждават, че който не гледа телевизия пести електроенергия, време и нерви и е по-скоро за "простотията българска"

Като ги видя тези татуирани несрети да се мотаят из някоя кухня, губя всякакъв апетит. А като чуя някакъв готвач, който се прави на голяма работа, като че ли светът зависи от него и крещи по някакви хора, направо искам да счупя телевизора. Аз за това и не гледам тази простотия, защото нямам излишни пари за телевизори...:)

:-) татуираните са в другото готварско предаване

Шеф, а? А какво стана с хубавата българска дума ГОТВАЧ?

Готвач не е равно на шеф

И къде е разликата?

На главен готвач, но все е готвач, нали?!

Прав сте, майстор готвач си е чудесен нашенски израз.

Интересно как става, вчера по обед в интернет прочетох, че победителят ще бъде Дани Спартак! Иначе това е предаване, което изобщо не съм гледал, заради малоумното поведение на водещия и крясъците му още в самите реклами!

Аз пък прочетох, че ще е Филип...

https://www.blitz.bg/layfstayl/pobeditelyat-e-yasen-eto-koy-shche-specheli-100-000-leva-dovechera-v-hells-kitchen_news602488.html Статията е от 17,15 часа в Блиц - казват, че победителят ще е Дани Спартак

В това предаване освен крясъците на Ангелов друго не чух и не видях или пък запомних от 2 та еипзода които гледах в началото, но и в последствие рекламите които даваха за епизодите които предстояха само се викаше от негова страна. В Мастър шеф той беше най-добрия и се държеше добре, тук от предаването ли е незнам но с тези крясъци и викове това просто не е нормално!!!

И аз така, изгледах само последните 2 епизода. Иначе като кредне и сменям, канала, че малката се стряска чак. Явно форматът е такъв.

Като кресне

Не забравяйте, че това е преди всичко е едно телевизионно шоу. което може и да има, но не е задължително да има нещо общо с реалността. Целта на телевизионното шоу е да предивиква зрителския интерес, за да може телевизията да излъчва реклами в прекъсванията, и да прибере парите на рекламодателите, които плащат ПОВЕЧЕ за излъчването на рекламите във време с голям зрителски интерес. Точка! Оттук-нататък си съдете сами кой и защо е "победил" - този, който наистина готви по-добре, или този, чието поведение и представяне е предизвикало по-голям зрителски интерес. Хубав ден ви желая!

Признавам, че избора ми хареса. Филип е някак прекалено самоуверен и неприятен. Успех на всички и честито на Дани

Държанието на Ангелов не е само бледа имитация на Гордън Ръмзи, а просто крайно неуважително и неумерено. Понеже е работил в Германия и си го позволява или е евтин сценарий? Първо да научи немски като хората, а не да им говори и се прави на интересен, защото съвсем няма някакво суперниво, за което да претендира. Можете да сте сигурни, че ако в Германия се държи с персонала си по този начин, първо ще си готви сам, а второ досега да са го дали на съд и да им е платил бая обещетения. Тук така не се работи. Да, в кухните цари малко по-сурово поведение понякога. Но тези обиди и хвърляне на храна и тн... Ангелов го харесвах, сега с това непрофесионално отношение за мен не е по-голям готвач от някой в селска кръчма.

Единственият българин в света, който е работил в ресторант с 3 звезди мишлен (Michelin). Най-голямият възможен брой точки. В светът има само 616 ресторанта със звезди мишлен. Другото е без коментар!

Кой гледа тези тъпотии не мога да се начудя. Сигурно такива дето и една манджа не са сготвили през живота си ..... все едно да гледаш секс по телевизията и да си мислиш че правиш нещо велико....

Много тъпо предаване

Категорично не бих се колебал да наема Филип. Но си мисля,че шеф Ангелов е наясно,че Филип е твърде "висока топка" за тук и едва ли му е привлекателно да бъде готвач в ресторант на шефа. Особено след като е бил финалист в такова шоу.Ясно е,че ще търси по-добра реализация навън.

навън, тук е трагедия

Честито на победителя,много е добър! Но логичния избор,който всички очаквахме беше Филип.Очевидно, изборът на шеф Ангелов е бил и прагматичен , Дани е софиянец и няма странични ,битови проблеми да започне веднага работа в ресторант на Ангелов.А Филип има собствен ресторант и бизнес във Варна. Всъщност,след като водещият решава на финала,не разбрах какъв е смисълът от гласуването на гостите ,а и какъв беше техният избор?

Филип беше моят фаворит. Като артистицизъм, нюх и иновативност той надделя над Дани. Но да, Дани бе по-добър организатор. И измисли по-практично меню също. Ако можех аз да наема за себе си шеф, обаче, това би бил Филип. Той е много висока класа. Превъзхожда международни майстори, които наблюдавам и в Канада и щатите и Англия, дори и от Фрнация! Филип и името ти е френско, пази класата си и не се продавай ефтино. Ти струваш много!!! Много успехи занапред!!!

Моят фаворит също беше Филип, но като видях как Дани се справя с организацията ми беше ясно, че ще е победител, въпреки че и той в началото беше малко неуверен, но бързо се стегна. Ния всичко, което казахте е точно така и аз съм съгласен с него.

Все пак честито на Дани Спартак,но моят фаворит беше Филип.

Филип е най-добре подготвения готвач. Той не спечели, защото не е удобен. В България се назначават специалисти по-малко подготвени, за да не изпъкват. Кадърните и способите заминават за чужбина. Там ги оце- нямат и ги назначават на работа.

Демек Главен готвач Ангелов избра друг готвач , така ли ?

Не знам дали на някой ще му бъде приятно да му бъде поднесена храна от онези измети от журито татуирани от горе до долу