17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имате предвид "готвачът".. стига с тая глупост шеф.. не означава това, което означава в щатите.

намерил е каквото е търсил

Според мен това е 100% УБИЙСТВО!!! Няма абсолютно никаква логика да се самоубие. Но той е говорил срещу изнасилвача Харви Вайнштейн, явно си е създал противници.

А според мен е сексуален инцидент, тази практика е широкоразпространена и затрива много народ.

секс с бесене?

007, потърси в гугъл за смъртта на Дейвид Карадайн.

Кой е този и на какво е точно шеф?

Странни птици са хората на изкуството. Някак си, необикновени. Гледал съм малко от шоутата му, допадат ми, но просто нямам време. Под такава новина,обаче, бих желал да го почета. Човек, който излъчва увереност, един Бог на вкусните ястия, човек, който може да направи от нищо всичко, примесено с доза хумор и напрежение. Нека почива в мир. Най-вероятно хора като него, Майкъл Джексън, Принс, Владимир Висоцки, Елвис Пресли, Авичи и много, много, много други ни гледат отгоре и съдят за себе си. Таланта си е талант, но почти винаги истинските да много, много ...чупливи... и често остават неразбрани. Животът е най-големия дар за човека. За мен при здрав индивид да си го отнемеш сам е грешно. Но всеки взима решенията си на база жизнения си път. Днес е тъжен ден за кулинарията.

кулинарни предавания, но имаше един популярен тв водещ /различен от нашия Ути/, който опитваше манджите на страната, която посещаваше - и разговаряше с местните - обаче все ми се върти в главата, че беше италианец. Това, което си спомням, че косата му беше къдрава. Това същия човек ли е?

Бог да го прости човека! Но човечеството е ГЛАДНО и ще яде до края на света :-)

Коментар изглеждаше ми мърсоляв и не ми беше симпатичен, но е жалко, че така си е отишъл

Излязла е нова дрога на пазара , влече ги към самоубийство бърка в мозъка яко на пристрастените , а до онези дето пишат чревоугодничеството е грях мноо ми интересно не ядът ли или са безгрешни ? Хехехе и аз обичам да готвя и да хапвам и пийвам и тея 3 неща - грешен съм и си ми харесва хехехе

Това - да си угаждаш на червата МОЖЕ да се разбира по 1001 начина...но нали трябва и да се сере. В смисъла, който аз влагам в това понятие - да си угаждаш на червото, за да ти се възвиси душата - съм грешна, както билиони хора по света. Съжалявам, но не съм МОНАХ /монахините и те ядат, но повече :-)/ и дори една диета не мога да спазя или пък да не ям ЦЯЛ ден. Иначе се мъча, но пусто като ми се яде - незнам от какво, от депресия ли,

Изобщо не знам кой е този човек. Лека му пръст.

Това е един много тъжен ден за всички, които обичат да гледат Антъни и да бъдат съпричастни към историите в които той се себераздаваше !!!! Той беше много повече от готвач, водещ и актьор! Имаше необикновено обаяние и излъчване на смел и силен човек!!! Жалко, не мога да повярвам, че вече не е между живите! Мир на прахът му!

браво

Всички боклуци в България ще свършите като него.

да се чете интересен.

1. Намерете си нещо което е прекалено сложно и никога да не може да го разберете,докато сте жив. 2. Опитайте в свободното си време да го разберете. 3. Опитайте да се наслаждавате на мисловния процес. Това е най-евтиния и здравословен начин за интересен живот.

Беше си баш българин - ядеше, пиеше и се веселеше. И млад си отиде. RIP!

Гледах с удоволствие предаванията като готвач и бестселърите му също са много хубави! Лека му пръст и вечна му памет!

Чревоугодничеството е един от смъртните грехове, все някога се плаща, сервирали са му сметката. Лека му пръст.

По-точно сам си я сервирал.

Филмите, които се излъчваха по българската кабелна теленизия бяха скапани. Нищо интересно, нищо полезно, нищо приятно. Правеше се на циник. Все пак незнайно защо някой му плащаше командировките по света за тъпите му „кулинарни” изпълнения.

А не ви ли идва на ум че може да е убит както и дизайнерката

На кой му пука бе момче. Наслаждавай се на живота докато си млад, иначе прочети коментарите по-долу.

Човече, животът е кратък а мадамите до време. Не се занимавай с глупости.

Сбогом Антъни.

Много вожд - малко индианец...

е българска страница и БИ ТРЯБВАЛО да напишете - ГОТВАЧ....аз таман се чудех на кой шеф подчинените му са му видяли сметката :-)

Като прочете коментарите човек, какви хваления за един наркоман, му става ясно защо България е най-бедната страна в Европа . И не може да се отрече, че тази беднота е заслужена!

Стой си където си се посял и не мисли за другите!Въпреки "добруването" ти там, след време и тебе ще те намерим на въжето, пък ние тука "заслужените" ще си живеем...

Не си познал приятелю! Аз вече ви готвя и вашето въже!

Готви, готви... Накрая ще се сготвиш като готвача...

По-добре да умра лазейки в краката на някоя готина мадама отколкото да си сложа въжето. Човека определено не е бил с всичкия си, по някаква причина.

Като гледам по улиците що мадама има за отработване, мале. Трябваше повече да .... мамма му.

Не е както навремето, сега всеко се забило в телефона и с нищо не мож го привлече. Освен това днешните моми са доста глуповати, толкова глупави, че като си отворят устата а да кажат нещо и самолета пада. Трагедия.

Твоят самолет АКО пада от една дума само, какво да говорим за...двигателя му - взЕми да го смениш...или поне смени му перката :-)

Тия с минусите сигурно са от третия пол?

Май третополовите ще излязат мнозинство :-). Нещо против да ти лазим в краката, Хана. Pretty name.

Не знам какъв е бил, но доколкото са го показвали по телевизията, все ядеше и пиеше някъде по света за чужда сметка - все хубави неща, та на човек да му стане жал за нас.

Лека му пръст на майстора. Много пиеше и друсаше, но предаванията му бяха наистина интересни, може би именно заради това, че се държеше естествено и все беше леко пийнал.

Какво става с тия хора?!!

Да не е нещо криза на възрастта. Като минем една линия и никой не ни обръща внимание. Колкото и пари да имаш младото си иска младо. За нас само стари бабички и изкукали дъртаци.

Уви, има нещо такова. Един приятел ми се оплаква, че не го харесвали вече, а аз му казах - няма да се отчайваш, мен не ме харесваха даже и когато бях млад, хахаха.

Това не е вярно, моля

Деси,ти си млада,като гледам ще погребеш 5-6 президента като кака роси.

Имай предвид че и ние не ви искаме.

Викам си кой е тоя шеф, па той бил готвач. Жалко за човека.

Шефове да искаш!

Дано да отиде на добро място! Все пак искам да напомня на пишещи и четящи, че според православието червоугодничеството се води грях и може да се зададе въпроса към какво водят подобен тип предавания и шоута. Предполагам, че ще генерирам много минуси, но една голяма част от хората със здравословни проблеми дето идват при мен имат някакво родово проклятия и много често е наложено за греха " червоугодничество"! Та ....... това са си едни реални неща дето работят независимо дали ни харесва или не!

Приготвянето на храна може да бъде превърнато в изкуство. Чревоугодничество е да се натъпчеш като свиня. Двете нямат общо. Ти си някой екстрасенс ли, что ли ? - минават ли още лъжите ви, прибирате ли парите на хората ? Ето това май е по-голям грях.

Като му дойде времето ще разбереш какъв съм! Сега си живей с твоите "изкуства"!

Явно е погребален агент

Сори, д-ре, ама без да защитавам тезата на опонента ти , чревоугодничеството си е точно това- да обръщаш на храната повече внимание отколкото трябва. Не е необходимо да си дебел, за да си чревоугодник. Думата говори сама за себе си. И да, това е един от седемте смъртни гряха на християнството.

чревоугодничеството се е превърнало в ИЗКУСТВО в страните с развита демокрация, пардон, с развит капитализъм - задоволяване на ВСЯКАКВИ /то останаха ли вече такива незадоволени?/ ПРИЩЯВКИ НА КОНСУМАТОРА, до ето това довежда - извинявайте, но да пиеш еспресо с бананово пюре е ГАВРА с традицията.

ауууууууууу ти колко си проооооооооооооооост....

Точно като си играеш да готвиш остава по-малко време за тъпчене. Дебел майстор-готвач е изключение. Всички те разбират храната, знаят какво да ядат и не си угаждат на червата, а на небцето. По малко и качествено - това не е чревоугодничество. На червото му е угодно, когато е натъпкано, без значение с какво. А ти в Православието, като сам отвори темата, знаеш ли за маговете какво пише? Или псевдонима идва от магаре, магазинер? От християнска гледна точка за теб ще е по-добре да идва от второто и третото предположение, Гандалфович.

Харесваха ми предаванията. Лека му пръст!

А аз толкова му завиждах, че може да яде каквото му хрумне, защото на мен са ми забранени всички вкусни неща...

Нещо много взеха да изтрещяват тези американци....Иначе беше приятен за гледане. Лека му пръст ,все пак е човек.....

А кой е третия?

въпреки многобройните си външни изяви, вътрешно не е бил щастлив и балансиран... Никой не бяга от хубавото. Най-вероятно човекът е бил много САМОТЕН и му е липсвала ЛЮБОВ. Тази дупка той се е опитвал да компенсира с всичките си изяви, шоута и таланти, но очевидно не е успял... Така че хора, ОБИЧАЙТЕ СЕ безкористно, истински, човешки - само това ще ви спаси от съдбата на този човек, и единствено това ще ви направи вътрешно щастливи и пълноценни човешки същества, колкото и външно да не блестите с нищо...

Интересна ми е аргументацията на тоя с минуса. Или ей-така - за спорта, или от желание все да сме наопаки и много оригинални с това?

Просто някой се е познал вописанието от първия абзац.

А защо минусът да не е за глупавия, назидателен тон, с който този самозванец ни поучава? Защото обижда хората, като им говори така. Де , и ние чувстваме, разбираме и искаме обич и без той да ни го натяква.

може да е искал да натисне плюса,но екранът да е бил нестабилен, на мен ми се е случвало

Тъпо, обичайте се, предполага поне двама , ако няма втори или не те обича или е нетърпим , кво кво прайм? Към кой ти е съвета, към тези които и без това са щастливи? Ами те нямат нужда от съвети. А за другите , кво ? Или просто си плещиш и манифестериш щастие и без да знаеш за кво иде реч , без да знаеш за кво иде реч?

Остро. Ако си цвете - все ще се намери някой да те обича, и то не един. Ако не си - трябва да положиш някакви усилия за да станеш. Най-лесно е само да си седиш, да не правиш нищо и да се оплакваш.

Що за глупости? Кой човек не иска да обича и да бъде обичан? Та си седнал да ни четеш упътвания ! И после - това да не става по поръчка - особено някой да те обича?

разсъжденията на тоталния лузър. дето все някой друг или нещо друго му е виновно за собственото му неудачничество, но никога той.

Да, лузерът в случая си ти, защото умреш да обиждаш другите, за да избиваш собствените ди комплекси и нещастия

Живей си лежейки на тая кълка и чакай да дойде добрата фея и да ти направи свирка...

Шеф идва от Шеф кюизиние във френския. И за по-кратко казват само шеф. Шеф кюизиние буквално означава шеф на кухнята или смислово главен готвач.

stankow

Френски, английски, само и само да не е на български - готвач, главен готвач. Е хайде, кулинар, главен кулинар. Ама шеф ? Шеф е резервирана дума за съвем други хора ... Изобщо нагло е - идва някой и започва да ти налага как да говориш ... Е„ бог да прости човека.

Именно. И е странно как заради едното ,, да звучи по-така” българският е пропуснат.

Един "шеф" на две тенджери се е самоубил - сега ще започнат едни съжаления, съчуствие, подражание в скръбта ... В България си имаме дума за такива шефове на тенджери - наричат се готвачи ! В Българският език "шеф" не значи готвач ! Стига помпозни тъпотии ! България е за съжаление, а не някакъв измислен готвач ...

за малко CNN в 15.00, докато ям. Строили се двамата водещи, сложили най-тъжните си физиономии, започват с подготовка за изключително тежкото събитие, че се е случила страхотна трагедия и вече очаквам някакъв терористичен акт със стотици или хиляди жертви в САЩ, а всъщност техният колега, работил някога в CNN, бил починал. Напомниха ми говорителките на телевизията в Северна Корея, които реват и си скубят косите по телевизията като почине вождът на страната. После как самоубийството било сред десетте най-чести причини за смърт в САЩ, номера с гореща линия за помощ и прочие. Лека му пръст на човека, сам си го е избрал, но такива драми за един при положение, че на места хиляди мрат като мухи, а близо милиард и нещо се чудя всеки ден дали ще могат веднъж да хапнат нещо - идва ми малко повече. Тотално обезценяване на живота на милиарди за сметка на един готвач и водещ, който обясняваше как се е уморил в предаванията си от пиене и ядене.

от СиЕнЕн - обективна джурналистика ? Си, ама Не Не !

Нашите Шефове са тенджери под налягане.

за им изспусне ...винтила... :-)

Човекът беше артистичен и талантлив, филмите му бяха направени с много чувство за хумор.... Светла му памет !

Благодаря ви за съвсем човешкия и адекватен коментар. Че като чета наоколо... Дано му е леко и светло на душата.

За какви филми говориш? За това как отива нялъде и сяда да плюска? Това ли са " големите филми" ? Да перефразирам Вапцаров: "Това ли ти е на времето голямото вълнение?" Жалки душици!

Не само талантлив и артистичен, той беше и аристократ по душа и маниери. Много го харесвах и ми допадаха неговите разсъждения за нещата, които се случваха по време на вкусните му пътувания. Особено си спомням пътуване до Китай. Беше брилянтно.

Сбогом Антъни. Ще се видим някой ден.

Шеф, какъв шеф? Просто готвач. Нима жената като готви ми е шеф? Стига с тези шефове. И какво ме интересува този готвач? Толкова интересни българи има.

В "Черешката на тортата " ли са ти интересни? Явно не си гледал нито едно негово предаване.

stankow

И аз не съм гледал. И какво, непълноценен ли съм ? Изобщо не понасям мъж да готви, особено пък да се халосва. Особено с такива татуировки, мръсно е. Как ще ям храна, пипана от такива ръце !?

Жената, дори е без да готви, Ви е шеф. Основно правило за щастлив семеен живот :) Хайде, по-малко негативизъм. като не Ви се чете нещо, просто подминавайте статията, вместо да я четете, да я коментирате и да се ядосвате излишно. Вместо това изпийте една бутилка вино със своя шеф - петък вечер е :)

Разбира се! Жената ти е ШЕФ - ХРАНАТА, пардон, любовта на мъжа минава през СТОМАХА - е казАл един мъдец, ох, мъдрец :-)

Със сигурност си е "сготвил" и някое куражлиско коктейлче преди това.

Изключително интересна личност, с широки възгледи за хората и за света, невероятно забавен,находчив,откровен.Определено това е тъжна новина.

При такава характеристика, какво прави на въжето? Но все пак, да не забравяме, че в капитализма, личният интерес е над всичо. Дори над живота и смъртта. Така че, може и да си прав. Но в такъв случай, някой трябва да го е 'самоубил'. А разследването зависи от същия фактор -финикийския. Така всичко се връзва. Всичко е ясно на съда - да дадем думата на убития!

Това, как е изглеждал по телевизията, не значи, че такъв е бил и в живота. Просто такава му е била ролята. А може и да е бил болен от нещо, кой знае. Макар, че за покойник се говори или добро, или нищо, признавам, че не ми беше симпатичен. Но ....Бог да го прости.

така е при капитализма

Северна Корея е на първо място по самоубийства. Раша е на 15-то заедно с Евразийските и партньори. САЩ са доста по-назад.

Русия е най най - капиталистическата държава. Или?

баси ква важна новина на първа страница, некъв краварски готвач се пренесъл в отвъдното... а в РБ пенсионерите се замерват с жълтици и Боко Тъпото си раздал имотите на бедните

Не са ли виновни руснаците ?

"Антъни Бурдейн: Без задръжки" го гледах с удоволствие

Много сьжелявам за него, харесвах го, готин пич, ще ни липсва, мир на праха му...

Бе нещо много почнаха да се самоубиват тия звезди, дали е случайно или има някаква причина да ги самоубиват.

Някакъв химикал в синтетиката.

Не,не е за вярване ,че от този свят си отиде такъв готин човек,разказвач,шеф-готвач,любител на хубавото ядене и пиене и водещ ни из разните интересни кътчета по света.Голяма загуба. Удоволствие е да гледаш негово предаване,разкошен и точен език и знания за всичко ,което ти показва.Жалко,много жалко ,че света го изгуби.Да почива в мир.

дрога, дрога, дрога.... резултатът...

Много, много гадно. Уникален пич!

Шеф на какво е ?

Шеф на кухнески прибори !