17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятам че Шеф Манчев е много красив мъж със стил и интелигентност. Много малко мъже в България, са като него. Аз лично се чувствам влюбена в него, без да го познавам. Отидох много пъти в Кактус но той не се появява там. Жалко ми е да има възрастна жена, тунингована по неуспешен начин. Аз съм на 35 години и бях мис едно време но реших да не правя корекции. Любимия Иван бъди по взискателен със себе си. Вземи жена на ниво. На твоето ниво по не. Не говоря за себе си; просто мисля че вече не си бебе за да правиш компромиси. Не си само готвач; ти си легенда. Много мъже искат да са като теб. И много жени отиват в леглото и те мислят до тях.

Г-жа Митова, Ива беше мис също. Но тя има 2 више образования и гжвори 2 езика. Вие не можете да стигнете на ниво на тази прекрасна жена.

Тогава; ако има 2 више и знае толкова, защо е заедно с един готвач? Да остани готвача за по необразовани като мен.

Виждам тази Ива Бека че е много лъчезарна. Богата жена /според медийте/, умна, образована и с добри идей. Да говори с Нова ТВ да има и тя едно предаване с друга тема. Не само да се появява като втора до готвача а да направи готвача да се появява като втори до нея. Това искам да видя вече.

Невероятна идея за Ивето ни.

Кой го интересува този отпадък.

Кажете нещо по интересно; какво да готвим тази седмица?

Ива е умна и добродушна жена. Не пишете глупости за нея. Само доцри неща прави.

Шеф Манчев е пич. Както се пее в една песен :"животът ни е даден да го изживеем, за един добър, за друг пък лош".

Къф готвач? Този няма дори една звезда от Мишелин!

Какви Мишлен звезди те гонят в България? Имаме няколко готвача, които са работили в Мишлен ресторант, толкова, обаче го афишират все едно е тяхна.

За набора, двете най-важни жени в живота му станаха текущата бивша и бъдещата такава. Но, негова си работа. Относно вкуса му - яде му се младо яре - ок. Сърнешко - много добре! Сушена скумрия, що пък не?

Аз харесвам готвач Манчев. Предлагам да се кандидатира за Президент на България! Ще бъде добър тандем с Бойко! А за жената Ива няма коментари. До тогава ще има друга леля.

Той Манчев все акъл дава, пък се хванал с тая скумрия. То от километри личи какъв й е случая, ама той с какъв акъл. Айде да беше млада, а тя?

Стана за смях пича.... кво да се прави...

Измислингяс!

На някои жени спира да им се чука след 40-45 години, но на други им остава мерака за паламарка до 70 и нагоре.Затова едните мразят другите!

Първата съпруга на шеф Манчев Марина е ествствено красива жена и доказателство затова е тяхната красива дъщеря. Настоящата, след толкова много тунинг, пак не е красива, съжалявам. А шеф Манчев е доказателство как един булгаристански катил като се види с пари и побеснява, оглупява и пощурява като разгонено магаре...

100% истина...

при някои мъже климакса е страшен, направо ги омаскарява.

Да. Големи карикатури са...

Ти си по-голяма карикатура когато гледаш турския/индийския сериал, докато си драпаш гъсталаците с вибро-какалашката

Изглежда доста елементарна. Той се изтипосал със скъсани дънки, а тя се спретнала като за абитуриентски бал.

Селяния на макс...

Хилфе

Никоя мисирка от дира не научи значението на думата приключение... Да подскажа - не е кифла на почивка

И "Черешката" и "Кошмарите" винаги са ми били много интересни предавания. Манчев ми е симпатичен, защото е интелигентен и защото е професионалист. Средностатистическите женици тук изпадат в ярост защо Манчев си е оставил първата жена и се е хванал с тунингован женски кугър и това е обикновения страх да не бъдат оставени от мъжете си заради такава като нея. Спокойно, тетки! Вашите мъже най-много да лъскат бастуна по картинки с цици и джуки, но нямат финансова възможност да си позволят цицеста и джукеста любовница. По-скоро внимавайте за съседките от панелката, те са основната опасност, нищо че нямат цици и джуки.

Много елементарно,Уотсън! А мен изобщо не ме е страх! Просто не се занимавам с Вас мъжете, защото не сте стока. Много по-щастлива съм.

ЛГБТ-то се множите експоненциално

Зареза жена си (20 години не са малко). Взе младо,роди му...и нея заряза. Сега тази пластмасова агресорка? Нещастник!!!

Горките му деца!

Тос шеф на к-во се явява шеф - на две жени ли.

кухня!

Честит празник, шеф Манчев........да ти е живо и здраво......

Уф, и този се разпищоли на стари години!

Незнам защо, ама правя паралел с Тоца и нейния

Sorry шеф Манчев, но тази жена изглежда прекаллено тунингована и неестествена за вас, а и като че ли по-възрастна

и какво излиза синът щерката бащата майката....еми ако се оженат

Жената е красива. Манчев не заслужава нито нея, нито другите 2.

Щом е с него значи по-убав и не трябва на красивата жена. И пълничкия чичак и стига.

Готвач Манчев.

занимават бг селенията с най-долнокачествени манджи

Толкова е жалък

И сега какво - кошмарната черешка?!?

Много пластика много нещо по лицето. Така и не разбрах защо това привлича мъжете.

Ами и аз не мога да разбера :)

Оле , много жалко наистина !!! Г-н Манчев , съжалявам , може да сте велик в кухнята , обаче от жени нищо не разбирате !!! Все пак остава утехата , че дъщеря Ви е прекрасна, наистина ! Живи и здрави , голяма фенка съм Ви !

как може този тулуп да остави първата си жена живял с нея 18 години, как може да остави момичето от което има дете и я захвърли ей така нея и детето си как може да се хване за трета жена този плазмодий тулуп отвратителен лигав готвач...

Язе си мислех че ше се лъзгат по снего я на тиган,я на капак от тенджера

Жена му е топ!

Абееее... вместо Манчев да яхне коня, конят яхнал Манчев....

Бляк

Longines

тая поредната е пластмасова като манджите на шеВ мандежев!