Според метеоролозите през следващите няколко дни се очаква затопляне, като високите температури официално ще прогонят студа не само от низините, но и от височините... Това означава, че за ужас на запалените привърженици на зимните спортове, снегът по пистите съвсем скоро ще започне постепенно да се топи, лишавайки ги от тяхното любимо занимание, запълващо свободното им време през почивните дни.

Да, началото на февруари обещава да донесе със себе си усещане за пролет, дори и в планините, затова мнозина побързаха да се възползват от все още подходящите условия за екстремни приключения по стръмните склонове.

Вижте снимки >>

Един от тях бе шеф Манчев, който се отправи към трите ски писти на Ястребец, лъкатушещи през боровите гори, на които се провеждат всички по-значими състезания в Боровец, включително и кръговете от Световната купа по ски-алпийски дисциплини, издигащи се на надморска височина от 1340 m до 2369 m. Преди часове един от най-известните готвачи у нас, добил популярност с телевизионните предавания "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухнята", сподели в личната си Инстаграм страница няколко снимки от престоя си в Боровец заедно с двете най-важни жени в живота си, а именно новата си половинка бизнес дамата Ива Бека и дъщеря си Виктория.

От изображенията личи, че тримата изобщо не губили време в отдих, релаксирайки в стаята или SPA центъра на някой от впечатляващите хотели в курорта, напротив, те са се отдали на вълнуващи занимания, като например каране на моторни шейни сред спиращите дъха пейзажи на мястото.

Публикациите разкриха и колко пораснала е наследницата на кулинарния гуру, чиято хубост впечатли последователите му в социалната мрежа. Момичето, което все още учи в гимназия, е от брака на Иван с бившата му съпруга Марияна, продължил 18 години.

"Истинска красавица!", заключи една от неговите почитателки под поста, показващ как Манчев и Виктория се возят на лифт.

На друга фотография той позира широко усмихнат, седнал на моторна шейна заедно с любимата си Ива, която го е прегърнала с една ръка, стоейки изправена зад него.

Слухът за тяхната връзка тръгна през февруари м.г., когато редица издания писаха, че двамата са се засекли случайно на почивка във френския курорт Куршевел. По-късно децата им започват да се срещат, а не след дълго, когато големият син на Иван и дъщерята на Ива вече са гаджето, искри са започнали да прехвърчат и между родителите.

Преди няколко месеца попфолк певицата Анелия сподели снимка от рождения ден на Бека, която е нейна приятелка, състоял се в един от ресторантите от веригата "Кактус" - собственост на Манчев. Така изпълнителката на "Погледни ме в очите" пусна първия им общ кадър. А в средата на ноември м.г. готвачът най-после представи официално новата си любов със селфи, което публикува в своя личен акаунт в приложението за комуникация.