Шеф Токев остава още 2 седмици у дома преди да поеме към затвора

Това е времето, необходимо за оформяне на документите по присъдата

Обратно в новината

Коментари - Шеф Токев остава още 2 седмици у дома преди да поеме към затвора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повечето "моралисти" направили коментари относно колко е занижена присъдата и колко по-сурова трябва да бъде да се замислят колко пъти са сядали зад волана пили! Каквото пожелаеш на някой се връща на теб самия- карма.. Така, че когато някой е паднал на земята вместо да го ритате му подайте ръка да се изправи. Всичко на този свят се връща!

Достойно, че си осъзнава вината и приема последствията от действията си, а не хленчи срещу присъдата и не се оправава с подобни на неговия случай , останали ненаказани. Може би на такива шофьори с рецедив да карат под влияние на алкохол или упойващи вещества, трябва да им присъждат и задължително посещение на програми за справяне със зависимости..Чудеса стават, някои хора се повлияват и започват да контролират живота си..

Толев трябва да разбере, че да се напиеш и дрогираш не е О.К. Присъдата е силно занижена, той е наясно, каква би била в USA.

дори не е предизвикал катастрофа. Надупчили му гумите. Защо не проверят кой? Ето затова трябва да има съдебна реформа. Борисов с джипката на попа щеше на два пъти да ни помете, пресичащите на зелено, той си минаваше на червено, преди да сме освободили пътеката. А и сам си караше джипа, което е нарушение. Защо не се сезират?

Присъдата е справедлива, но трябва да се прилага за всички с подобно провинение, а не само за тези, които нямат гръб. И убийците на пътя, трябва да получават справедливи присъди, а не да се измъкват по терлици.

ПОдкрепяме те Токев и долу българската държавна Мафия !

убиеца на М илен в кьщи а Андре в затвора...замислете се

Това е заради прокуратурата, която съди този нещастник по един, член от 60-те години, който дори и в комунистическа България не се е прилагал, за умишлено убийство, което е не доказуемо, затова и делото се влачи и въврви към девета глуха.

Шило

И, така, заради едното пиене, поне 7 месеца от живота си ще изгуби. Що бе, Токев? Нямаше пари да дринк енд драйв? Или за такси? Хубаво е, да мислят и другите, които заради две-три ракии, губят част от живота си напразно.

Добре де, всеки ден ли ще ни занимавате с тоя алкохолик?

Шило

Две седмици са много. Още днес документите от съда трябва да бъдат изпратени от съда в прокуратурата. Утре трябва да бъде разпределена на прокурор, който има срок до 5 дни да я изпрати за изпълнение на ГДО. А те са длъжни да я изпълнят незабавно, т.е. два-три дни от получаването.Това е максималният срок. Ако се поразбутат, може и още по-бълзо да стане.

Шило

Такава е процедурата, пичове. Не съм я измислил аз.

А убиецът на Милен Цветков кога??? Токев не е убил или ранил никого, освен колата си.

Шило

Токев е с влязла в сила присъда. По отношение на другия келеш още няма присъда. Друг е въпросът, защо го пуснаха от ареста.

Сега е момента да се напие

по-скоро да си отпие, че после 10 месеца само шльокавица с манговците

Кво да искаш ,мозък от един готвач ли???

А руският бляд Стависки,дето уби и инвалидизира младежи,карайки пиян,лежа ли в затвора и един ден?Че не помня?

Що сте толкова смотани, бе дир... не мога да пусна коментар, не мога да харесам или да не харесам коментар???

Кви документи бе?! Тоя да не кандидатства по европрограма?! 3 месеца wtf!!

Този много бързо го вкарахте в затвора. Нещо за убиеца на Милен Цветков да кажете?

нищо няма да кажат, ама поне да кажат нещо за Явор Бахаров !

Пича много добре си е преценил силите, верно е германче. Първо ще спре пиенето и ще докаже и на себе си и на останалите, че може. Има кой да върти ресторантите. После въпросните ресторанти ще се пръснат по шевовете, защото ще е супер модерно да си хапваш в на бивш затворник ресторанта (медийна звезда) пък и кой кара по джанти X Klasse. На бас, че заради тия 6 месеца, после оборота ще е по 5 умножен.

Някога децата ако не учеха ги плашехме,че ще станат гптвачи,смяташе се най- долната професия! Па са си същите боклуци и сега!

Мда, щото са си представяли лелката в училищния стол. А сега си готвач и караш жип за 100 бона. Бизнес, баце...не комунизъм.

В Жиповете е истината

ги изкарват и през какво са минали за да го постигнат? И след като са минали ,останал ли е поне малко мозък в главите им? Като в случая?

В града ни имаше един Tехникум за обществено хранене или както го наричахме "Манджата@. Който не го приемеха по другите средни учебни заведения отиваше в Манджата

Тоя е пробил не като готвач,а като шоумен. И си е оставил мозъка по мазните кухнички по света! Но такива са 0,001% от манджаджиите! Другото си е боклук,както е било винаги!

Човекът има достойнство - признава, че е сгрешил и приема наказанието за вината си. Това е мъжко поведение, непознато по нашите ширини, където се ценят тарикатлъкът, бабаитщината и евтините шмекерии (справка за обратното - Джокович в Австралия)

беше 2 години, как така станаха 7 месеца?

И тия две седмици в къщи ще му се броят за лежани в затвора...

Да, виновен е явно, но за мен е много симпатичен човек, Стана ми мъчно. Дано всичко е наред. Да е жив и здрав!

ходи да поправиш ти износващия слой на асфалта и ходи да караш ти ски в затвора :)

Българско правосъдие. Продължаваме промяната.

Аз съм пенсионер, не могс дс си позволя да му посетя ресторанта, Него вероятно ще го назначат за готвач в затвора а там храната е безплатна. какво нарушение данаправя за да ме осъдят на най минималната присъда но с престой в затвора за да опитам от ястията които той ще приготвя на трезва глава ама той май той прави чудеса в кулинарията само на пияна глава. дайте съвет

Изнасили съседката.

скочи от деветия етаж

Ше го канонизираме за светец ли тоа тулуп?

Надзирателиге ще се отядът на убави манджи

хубава манджа става с хубави продукти, а в затвора няма такива

Преди да влезне да гледа Big Stan. :) :) :)

Смятам че заради втория му случай (този за който сега ще лежи) срамът е повече от присъдата му, то егати резила по тези джанти, за Гинес беше...

Още вчера ви го казах, но и сега ще го повторя. Такев влиза в затвора, не защото съда така е отсъдил , а защото Такев така е решил . Разберете нашият съд не съди той прост изпълнява желания на клиентите си, и андре токев можеше да не лежи, но според нашите закони, той така е пожелал. За разлика от стотици пътни убийци, който не искат да лежат, и съдът, както виждате, се съобразява с тяхните желания

Абсолютно сте прав, къде по -неизвестни, по-незаможни и прости хорица,,, дори за по-тежки престъпления и дори смърт на пътя... се измъкват с условна... ТОЙ ПРОСТО Е РЕШИЛ, ЧЕ Е ВИНОВЕН И ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН. Браво и уважение, за което!!!!

Да се надяваме че Шеф Токев ще готви на Цацаров и Гешев в стола на затвора .Борисов трябва да е в карцера и да му носят само супа пача .

Той ще е на лек режим в затворническо общежитие, ще работи, ще се прибира събота и неделя и с добро поведения за лятото ще се е прибрал. Но не е в това въпроса аа въпроса е, че хора убиват други по пътищата и то с алкохол и наркотици и се измъкват само с условна присъда и такива примери има много. Но така е парите играят много голямо значение при определяне на присъдата.

Браво Токе,пичага си за разлика от други соито се крият като мишки. Все намират мазни адвокати които ги отървават. Мямат смелостта да си признаят вината за разлика от Токев. Така се прави. Човека е с чест и достойнство . Както е в белите държави.

Няма страшно и ще послужи за пример. Известността задължава.

Шефа е мъж, ще си понесе наказанието. Къде онова мамино синче дето уби Милен, къде другото мамино синче, което уби 15 годишния Георги в борисовата градина с нож, ей така? Вкъщи са си, живеят си живота, а хората ги няма. А Токев ще си лежи, нищо че не е убил никой, а да можело да застраши живот. Доста по-опасно и лошо от това да убиеш умишлено. Помнете и вижте в какъв свят живеем и се пазете.

Случайност?

Колко такива охлюви родени 80та познавам и още са с мама и тати, а даже и 70 набори познавам, дето успяха единствено да заложат имотите и да оставят на улицата 70 годишни родители. Бг реалност от безпътица, иска се здрава психика и да му биеш шута Овреме

Шеф Токев , няма да се плашиш - затворниците ще са внимателни и нежни към теб .Затвора е за хора , само дето няма жени .

Убиецът на Милен Цветков къде е, или той е света вода ненапита

ами айде и жена му че му е нарязалла гумите за криминъл дамидж...

жена му нее рязала гуми тя също е алкохоличка ...знаем я кат се напие надува музиката и се чекне на балкона гола ся студено и само пие а иначе курва...

Немаше такива работи.

Лада или фиат нямаше да издържи на тоя демидж.

Досега ни заниваха с играч, сега с готвач! Дир-а, пишете нещо смислено. Веднъж на ден е достатъчно!

Вместо да пишете за Такев, що не поразровите какво прави убиеца на Милен Цветков. Честна дума, в момента Такев ми е симпатичен.

питай и з а прокурорския син питай и за ренгенолога з а зорова за маричков все убийци.

оставили са го още 2 седмици на "свобода" да си пийне преди панделата...

А лайното дрифтър от Стара Загора, който буквално отряза краката на две момичета?

Абе няма спор виновен е. Трябва да влезе в затвора, защото го в свършил по време на изпитателен срок на предна присъда за същото. Нека си понесе отговорността. Обаче, искам пак да питам за онова хлапе което погуби Милен Цветков. За него какво? Две години не могат да докажат, че е виновен... Е хайде стига...

Дръж се , моето момче! С теб сме всички твои поклонници! Мислено! Бързо ще се изтъркалят седем години.

Токев няма да лежи в истински затвор, а най-вероятно в затворническо общежитие с по-лек режим. Ще го пускат събота и неделя в градска отпуска.

изобщо няма да влезе примери много...от към барове ще си кара а защо има споразумение какво допринася то з а съда за справедливоста за превенцията?? това е недупустим бонус за престъпници и бандити жертвите нямат даже присъдена кръвнина никой в булгаристан не си е получил в пълен размер

Токев, стискам ти палци всичко да мине бързо и безпроблемно...Ти не си лош човек ама май стана изкупителната жертва.... Това което направи не е хубаво но - ти имаше честта да се извиниш и разкаеш...ти пое вината, за разлика от други (убиеца на Цветков, Захари къдравия, Ставински)

лъжеш много кадно тъпо парчеее дано му спукат анала и не излезе!

А къде е запетайката преди и след "много"?

А убиецът на момчето в Борисовата градина, а убиецът на Милен Цветков кога ?

ша ми готвиш ли ва батка а а ?