Финландците са най-щастливите в Европа

Най-щастливите в Европа са финландците, а албанците, българите, украинците и унгарците - най-нещастните.

Обратно в новината

Коментари - Финландците са най-щастливите в Европа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво им е щастливото? Пари имат - светлина нямат. Още в 14.00 часа включват осветлението. Лятото и слънчевите им дни са около месец в годината. Излязат ли в отпуск - бързат да отидат на море и слънце ... да се заредят малко, че това ще им бъде за тази година. Предпочитам си моето положение - вече всичко може да си купиш, но слънце, светлина ... няма как, само за определени дни в годината, а ние им се наслаждаваме постоянно.

Който е бил там знае защо! Страхотна държава и страна!

Е то при соца значи сме били най-щастливи- всички с еднакво благосъстояние

Хем са най-щастливи в Европа, хем са на 2-ро място по самоубийства... ти да видиш. Останалите скандинавски държави също държат челни места по самоубийства и следродилни депресии. Пари имат, слънце нямат.

Слънце нямат, ама имат легализирана лека дрога. Високия процент на самоубийствата може да се дълци на възрастовата група 0-8 годинки. Някои врагове на европейските ценности, твърдят, че скандинавските народи имали висок процент на детски самоубийства, защото са перверзници и имат запазена традиция да си изнасилват децата. Техните противници твърдят, че напротив - децата сами си го искат.

Ами то и най-много самоубийци има там. Явно нещастливите не могат да търпят щастието на сънародниците си и се самоизтриват да не пречат на статистиката.

парите са спокойствие , но щастиети е вътрешно състояние

Да, но липсата на пари и произтичащите от това обстоятелства директно се отразяват на вътрешното състояние в негативна посока.

Да бе, само че и ние пътуваме и виждаме тези щастливи нации с техния скучен, самотен, безрадостен, наркоманизиран, алкохолизиран живот и масово са на терапия. Щастието на хората зависи от общуването и взаимоотношенията, а това там не им се получава.

И откъде си направи извода, че хората там нямат пълноценно общуване? Ти може да си пътувал, но аз живея от много години в една от споменатите "щастливи" държави и мога да те уверя, че се потрисам само при мисълта да идвам в България (където съм за малко в момента) заради мрачните, намусени, негативни, вечно недоволни и мърморещи индивиди, населяващи територията. Животът ми там не е ни най - малко скучен или безрадостен. Такъв е обаче на повечето хора в България.

Лио, аз също съм живяла в Дания и наблюденията ми са от първа ръка - едно сиво небе, едно чувство за обреченост, никой не си дава зор, защото знае, че няма повече накъде. Само работи, яде и спи, Така че по- спокойно със суперлативите.Обичам повече България оттогаав, със всичките й кусури

Нали равенството не е демократично, нали точно този начин на живот развалихме преди 25 години...Сега нещастни били българите...Еми така е ,всеки с акъла си ,изгонихте питомното,за да гоните дивото сега.,

Че да не би преди 25 години да е имало равенство?

в сравнение със сега - ДА!!!!!