Що е то руски маникюр?

Големият хит, който навлезе в Европа и САЩ за нула време

Обратно в новината

Коментари - Що е то руски маникюр? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като изтървете нещо тежко върху пръста си или го защипете между касата и вратата (може и на колата), нокътят посинява и после пада. След това пораства отново и кожички няма. Последвайте ме за още съвети и идеи за красота.

Такъв маникюр правят на късокраката монголоидна проститутка владимир путин

Фризьори, маникюристи са много добри, прецизни, много приветливи, усмихнати, внимателни, конкуренцията доста голяма и затова няма при тях намръщени муцуни и тежки погледи. А цените им доста по-разумни от цените на българските фризьори и маникюристи. По-принцип рускините са много суетни и гледани жени, добре се грижат за външността си. Буквално на всяка крачка има салони за красота, които предлагат какви ли не разкрасителни процедури.

Да, обичам руски коври с руски маникюр да барат на Бай Ганьо дебелия Български КУР !!! На морето на колко рускини съм им цепел кожичките, така съм ги избутвал назад, че красота, и аз така ми отнемаше по 3-5 часа яко оране. Ама доволни, викат харашо маладец, и на другия ден пак идват.

Те като безплатен ебач, докато почиват в България. Дет се казва "обслужващ персонал" )))))

При 100 процентната импотентност на мурзилките

Наричали го руски, ама всъщност бил западен и го правели отдавна. Млади дами, НИКОГА не започвайте да си режете кожичките на ноктите, защото кожата загрубява, задебелява се, нокътя изглежда грозно и не може да спрете след това през целия си живот. Просто избутвайте обратно кожичките на ноктите към основата без да ги повдигате. Това ще ви осигури красиви нокти и маникюр, без излишно загрубяване.

Ти е задебелял. На 65 години съм, цял живот ходя с перфектен маникюр и никакви загрубявания по пръстите ми няма.

такъв съвет получих в ранната си младост от една стилна възрастна дама, френска възпитаничка.

Мисля, че ще е доста оригинално да се комбинират руски маникюр с руска рулетка:)) Номерираме пръстите с нимера,вземаме настолна рулетка играчка, завъртаме , пъскаме топчето и ако се падне номер на пръст- клъц (не целия), повече няма да му се прави маникюр:)))

От тъпи, чак вдълбнати, селски пръчове, дето само простотии ръсят

Каква мащабна реклама на нешо, което е просто се прави от 100 години, Наричат го "руски" в Западна Европа, където доста често не изрязват кожичките. Правят го руските и украински маникюристи и затова така се нарича. Просто маникюра, който по принцип си се прави, но никой в България не го нарича руски, а просто маникюр. Плащайте за рекламни трикове, ако сте прости.

Прочитайки руски манекюр, си мислих, че става въпрос за изтръгване на ноктите с клещи....

Ама, разбира се, не ти ли хрумна, че ще ти ги сервират с балсамов оцет като гурме след изтръгването им? И то от краката на гъбясал в окопа укропитек!

В статията иска да се каже, че по-просто животно от жената няма…

харесваш мърли с мустаци и косми по краката и подмишниците?

Тоест алтернативата на космата жена с мустаци е пълна промяна и изкуствена от долу до горе, така ли?