Коментари - Що е то руски маникюр? | Лайф.dir.bg
назад

Що е то руски маникюр?

Големият хит, който навлезе в Европа и САЩ за нула време

Обратно в новината
| Редактор : Мария Иванова

Коментари - Що е то руски маникюр? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В статията иска да се каже, че по-просто животно от жената няма…

харесваш мърли с мустаци и косми по краката и подмишниците?

Прочитайки руски манекюр, си мислих, че става въпрос за изтръгване на ноктите с клещи....

Каква мащабна реклама на нешо, което е просто се прави от 100 години, Наричат го "руски" в Западна Европа, където доста често не изрязват кожичките. Правят го руските и украински маникюристи и затова така се нарича. Просто маникюра, който по принцип си се прави, но никой в България не го нарича руски, а просто маникюр. Плащайте за рекламни трикове, ако сте прости.

Мисля, че ще е доста оригинално да се комбинират руски маникюр с руска рулетка:)) Номерираме пръстите с нимера,вземаме настолна рулетка играчка, завъртаме , пъскаме топчето и ако се падне номер на пръст- клъц (не целия), повече няма да му се прави маникюр:)))

Тоест алтернативата на космата жена с мустаци е пълна промяна и изкуствена от долу до горе, така ли?

Наричали го руски, ама всъщност бил западен и го правели отдавна. Млади дами, НИКОГА не започвайте да си режете кожичките на ноктите, защото кожата загрубява, задебелява се, нокътя изглежда грозно и не може да спрете след това през целия си живот. Просто избутвайте обратно кожичките на ноктите към основата без да ги повдигате. Това ще ви осигури красиви нокти и маникюр, без излишно загрубяване.

Ама, разбира се, не ти ли хрумна, че ще ти ги сервират с балсамов оцет като гурме след изтръгването им? И то от краката на гъбясал в окопа укропитек!

Да, обичам руски коври с руски маникюр да барат на Бай Ганьо дебелия Български КУР !!! На морето на колко рускини съм им цепел кожичките, така съм ги избутвал назад, че красота, и аз така ми отнемаше по 3-5 часа яко оране. Ама доволни, викат харашо маладец, и на другия ден пак идват.

Те като безплатен ебач, докато почиват в България. Дет се казва "обслужващ персонал" )))))

Ти е задебелял. На 65 години съм, цял живот ходя с перфектен маникюр и никакви загрубявания по пръстите ми няма.

Фризьори, маникюристи са много добри, прецизни, много приветливи, усмихнати, внимателни, конкуренцията доста голяма и затова няма при тях намръщени муцуни и тежки погледи. А цените им доста по-разумни от цените на българските фризьори и маникюристи. По-принцип рускините са много суетни и гледани жени, добре се грижат за външността си. Буквално на всяка крачка има салони за красота, които предлагат какви ли не разкрасителни процедури.

От тъпи, чак вдълбнати, селски пръчове, дето само простотии ръсят

Такъв маникюр правят на късокраката монголоидна проститутка владимир путин

При 100 процентната импотентност на мурзилките

Като изтървете нещо тежко върху пръста си или го защипете между касата и вратата (може и на колата), нокътят посинява и после пада. След това пораства отново и кожички няма. Последвайте ме за още съвети и идеи за красота.

такъв съвет получих в ранната си младост от една стилна възрастна дама, френска възпитаничка.

Защо публикуване невярна информация? Първо Руски маникюр като понятие не съществува, нарича се “Апаратен маникюр” и руснаците никога не са претендирали, че техниката е тяхна. Това е маникюр,в който всичко се прави с апарат- електрическа пила и накрайници! В Русия също не се нарича Руски маникюр, а апаратен! Моля ви не публикувайте информация, която умишлено създава вражда! Няма нищо вярно в тази статия!