Синът на Супермен е бисексуален

В нов комикс наследникът на супергероя целува млад журналист

Обратно в новината

Коментари - Синът на Супермен е бисексуален | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спойлер: супермен и той е неженяк, но отровен паяк го е ухапал по задника и е забременял. така се е родил синът му! очаквайте в новия брой!

боже къде отидоха...истинските мъже..просто липсват:)

Оххх..първо ме разсмя, но това е ледост...пълна....свитът отшва на пълна лудост

Те нова вече е върхът на абсурдите в западните деградирали ценности и морал . Нямам нищо против болни хора с объркан генетичен код да заявяват открито че имат проблем с избирането си на сексуален партньор . . Но има проблем когато вече те се опитват да заливат харата с техните болни претенции це това е напълно нормално и че децата ни трябва да гледат как мъж се целува с мъж. . Супер мен има син . Това е хубаво . Но въпроса е супермен ще има ли внук.

В Турция опитите продължават

Ами че какъв да е сина на супер-гей ? Нормално е да е хипер-джендър-гей мъстия !

Най-вече хубавото е ,че DS Comics на Warner Bros не са стигнали дотам, че да направят филм за Нане и Вуте !!! С тези нови джендърска идеологии, кой знае какво щеше да се получи !!! Айде ,сиктир от педалските номера на американците !!!

Чиба, ве, педали!

Не човек, а желязо — просъскал агентът фашист. Тихо мъртвия казал: — Не, Би-Метал!

Всеки може да е какъвто иска. Но както те искат ние да ги приемаме, те също трябва да приемат нас. Ние си имаме мнение и те си имат такова. Не знам обаче, що те решават да ни налагат агресивно тяхното мнение. Нали уж всички сме толерантни, те толерантни ли са към нас? Я се опитай да изразиш контра на тяхното мнение, да видиш какво следва. Това с тоя комикс е стремеж да не те обвинят в нещо. Според мен един мъж да е... в з.. друг не е нормално и нямам нужда някой да ме преубеждава. В момента с това агресивно налагане те пренавиват пружината и в един момент ще я скъсат.

Че какъв друг ще да е ...?! А бе те Дон Кихот и СанчоПанса и те отдавна ме съмняваха , ма никой още не се е сетил да забрани книгата !!

Пълна деградация и разпад на морала

А на 69 дават ли ги или само се цИлИват?

Повръщня!

Всъщност това е правилният начин , да измислят нови герои , които да са черни , гей , и тн, а не да обръщат вече съществуващи персонажи , Бисексуален син на Супермен си е тяхна работа , но черни Хеймдал , Ан Болейн и африкански елфи са woke свиншина

А толерантност към нормалните КОГА, като свърши света ли.

Стойте далеч от The Brown Side of the Force!!!

И мене ако изкарат обратен, идвам на земята и тежко им горко.

Супергей ще избие всички присъстващи на анти гей парадите, ще разреши гей браковете навсякъде по света и ще забрани всички останали и накрая показно ще опъне престарелия си баща на площада, като по този начин ще постави началото на една безкрайна гей оргия, която като вечен огън да гори в аналните отверстия по света и в околността!

супергейман ... престъпниците ще бъдат яко издухани!

Определено, на криво отиват нещата! Жалко, че децата ни ще живеят в идиотски времена!

едва ли някой родител с традиционно възпитание ще разреши на детето си, да се "образова" чрез такива комикси... едва ли "нормален" човек, ще седне на чете джендър-лесбо-педало-кавалски комикси...

Е, няма как нормален човек да се идентифицира с "обратен"!... А, ако го направи, значи просто не е нормален... Насаждането на джендърската идеология става вече прекалено очевадно и драстично! Явно планът за намаляването на човешката популация на Земята включва пропагандиране на хомосексуалността, като "мирен" начин хората да намалят и да се ограничи темпа на размножаване...

Тия изтрещяха. Може ли такива идиотщини да рекламират. Супермен бисексуален? Какъв болен мозък може да тематизира сексуалната ориентация на фиктивен герой?

С това намалявящо население, трябва да се забрани със закон проповядването на педерастията!

Трябва да се забрани със закон да си прост и нробразован- но ето те и теб.

Кон с рог

Така е - за съжаление такива като него, жалки душици, е пълно в тая кочина.

Сина на батман е зоофил Дъщерята на жента чудо лесбойка А жокера педофил Да няма обидени и дискриминирани .

Ей съвсем се изпедерасти тоя свят, едно време ги вкарваха в лагери, сега станаха супер герой. Педеруги мръсни !!!

Май комунизма ти липсва, я си ходи към Россия

Съсипахте го тоя комикс!

Да беше само този комикс. Съсипаха всичко нормално и хубаво. Отвратителното е, че обратните само използват труда на другите. Защо не си направят собствен комикс или филм от нулата? Закачват се за вече известни филми, сериали, комикси и детски приказки и им разказват играта. Опитват се да изсмучат само ползите от всичко, което е създадено преди тях. Само едни същества имат такова поведение- паразитите!

Една шепа богати олигофрени наливат милиарди за да унищожат морала и семейните ценности... и да накарат овцете да се хапят помежду си като вълци.

С две думи лапа пишки..

Пфу!

Какъв син, от криптонита на супермен му паднаха топките, със сигурност е осиновен малкия гей.

Дай да наричаме нещата с истинските имена. Не гей, а содомит! Криптонит и содомит се римуват даже.

И без това нямате достатъчно стотинки за да си го купите този комикс.

Дори не си и помислям да си я купувам тази гнусотия.

Ей каун. Аз поне си хвърлям парите за курви. Как изглеждат стотинките, не помня. Броенето на стотинки е маниер на педерасите-проститутки. Мъжкарите плащаме в брой, с дебитна или кредитна карта.

Абе той суперменът нали уж не можеше да има деца. От къде му се пръкна това чадо

Щъркела му го е донесъл.

До тези, които още не знаят: Всъщност, има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

е на заден план...Както семейството, църквата, училището, моралът... Важни са джендаризмът...смяната на пола...непрекъснатите игри в интернет, хамбургерите... Това са новите опорки на подрастващите... Имаме ли сили да им се противопоставим?

Църквата по-добре да си остане на заден план, че там само педали и педофили.

Глупости на търкалета. Единственото лекарство е бой и работа.

Любимият комикс на лозан панов

Абе, като гледам, все мастити хетеро-мъжаги се изказват по темите за педерасите. Много спотаени мечти сте натрупали! Ходете под душа да се облекчите малко с мисълта за комикс-геройчето.

Недей да подозираш своите низости у другите!. За свинята всичко става свиня!

Ти май се припозна,а?

Значи ще се казва Супер Гей.

Супермен няма да има внуци!

С модерните ваксини хората ще живеят вечно, няма да се прераждат.

Имам новина - гледайте Дюн. Четете Дюн на Франк Хърбърт. Има един персонаж - Дънкан Айдахо - човекът го претворяват колкото и пъти да умре само и само да спаси човешкия геном. Във всяка книга има нова мацка

На Ганьо пак му бръкнаха надълбоко!

Осъзнавате ли какво бъдеще чертаят на децата ни? Вие сте брат - българин, не трябва да продаваме бъдещето си по този грозен начин

Да, моят син ще живее в бъдеще, където НИКОЙ няма да е тормозен или дискриминиран заради "различността" си! И да, в яслата на моя син, някои учителки са с фереждета, а някои дечица са с тъмна кожа. Други пък са белички, руси и синеоки. А пък моето говори на 3 езика (майчин, бащин и местен), някои от другите също на 2-3! И си играят ЗАЕДНО- Аууууу, че скандално!

Ще го тормозят по други начини.

Не е ли по-лесно да го пратиш в Църковния хор?

Никой не го тормози, споко, не живея сред Ганьовци! За кви църковни хорове бленува другия не е ясно... И кое и за кого да "по-лесно", не мога да гадая чужди хрумки...

Не бе на Джей Накамура, са му бръкнали дълбоко, японец е изгората на геймен, не българин.

СЛЕДВА ОТГОВОРЪТ ДА БЪДЕ:О Т П О Р!

какъв "би" чисто гейче си е момчето

"Дехуманизацията като крайна цел – да направи от нормалното и обичайното това, което по-рано е било невъзможно или забранено според нормите просто на човешкия морал – това е главното в технологията „Прозореца на Овертон“. Нагледен урок за тази безчовечна технология поднасят… сътрудници на датски зоопарк, които убили и разчленили жирафа Мариус пред очите на децата във вид на шоу, или дори „анатомически театър“ за деца." Честито на печелившите бъдещи поколения.

Мечтата на всеки супер-баща, син-мечта, просълзих се! Кольо, селянино, гледай хората до къде стигнаха, а нашия същия простак като тебе, скоро оная неговата пача Ленчето щяла да ни с внуче? Мене, която още съм млада, да стана баба, ай сектир!

Кво се оказа?! Синът на Супермен бил Успермен.

Супермен се превръща в Папата, а гаджето му в Ходжа. И си стискаме ръцете.

В бъдещето го виждам като извънземна чернокожа гей травеститска мравка с многофункционални кросдресърски наклонности сестра на Лея и баща на Люк.

Гласувайте за кирил петков и асанчо василев - те са гаранти че това ще бъде реалност и тук, както и задължителното набождане и ковид сертификатите. За последните две са се изказвали публично без да си го крият, а за първото - нека не забравяме, че ООН и УНИЦЕВ ЛЕГАЛИЗИРАХА ПЕДОФИЛИЯТА, а тия двамата са кратури на Сорос и спуснати от Козяк! Който има мозък сам може да направи връзката по нататък. Набодените нямате вас ви знаем за кого ще гласувате - преди беше герб, сега са новите спасители!

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно ЛЕГАЛИЗИРАНЕ и НОРМАЛИЗИРАНЕ на всичко НЕНОРМАЛНО, каквото ви хрумне в това число и ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ С ИСТИНСКА ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ НА DARPA+PANTAGON ЗА ДИСТАНЦИОНЕН КОНТРОЛ И МОНИТОРИНГ ОТ ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, КОЯТО ИМА ЦЕЛЕНАСОЧЕНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ВОДЕЩИ ДО СИЛНИ УВРЕЖДАНИ и СМЪРТ С ЦЕЛ ВАКСИНАЛНА ЗАВИСИМОСТ И ДЕПОПУЛАЦИЯ! Същата технология 1:1 се използва, за да ви пробутват и новото ""нормално"" на джендъризма и 50-тия пол, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за деморализация, ментален контрол и депопулация(редукция) на населението, и куп други, като все едно, че са филиики с мед и масло! … Научете се да виждате как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2

ПАНТАГОН! Хахахаха, по-добре да е ПАНТАЛОН! А ти си дръж твоя затворен!

Сина на Капитан Америка става Некрофил и се Задоволява с трупове на малки деца .

Кой е тоя смачкан педал дето цъка по 1 минусче, майка му ша ибъ?

Няма да можеш! Освен ако не си некрофил!