Синът на Супермен е бисексуален

В нов комикс наследникът на супергероя целува млад журналист

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам, че няма коментари, а то си е направо без коментар!

Да кажеш.Суперме е шибан педал.Що за идиотщина

Оглупяването в световен мащаб набира сила.

Тоя свят не върви на добре….. ама на. Демокрация…. Педали, негри, бежанци…. Рай. Взеха да пропагандират сред децата, че да си педал е не само нормално, ами и модерно. След време ще стане задължително.

Че ги търсите онея трима мустакати герои, ама ги няма вече.

Педал - и това доживяхме.

Па има си хас. Пак като не е негър.....

Туморът се разраства.

западняците сами ще се затрият, но ние ще изчезнем преди тях от тъпотията си

А супермен кога ще си направя операция за смяна на пола?

Аз такъв комикс на сина си няма да купя. Да си го ... пазят на топло.

На това ли ни учат вече комиксите, приказките и детските филми? Светът се е побъркал. Ге'ове, пе'али , лезб'ики и всякакви извращения. Няма ли нормални неща вече? Семейство от мъж , жена и деца. Поздрави на всички нормални. пс. Не съм против различните.Нека да си живеят както искат. Нека да не се натрапва това на нашите деца!!!!

Слдващо: Супермен е с майка-бежанка, баща-негър, сменил си е пола и е станал лесбийка.

Хаха, Супермен, става Бимен!

То това им е идеята. Ти му казваш, че не ти пука с кой си ляга и по кои дупки си бъркат - обаче това било дискриминация.

Губернаторът на Тексас скоро ще въведе още закони, като гледам, след забраната за изискване на ковид сертификат за работещите. В Тексас хората са въоръжени и нормални, но взе да им свършва толерантността и търпението. Стан Лий не доживя да види докъде води прогреса!

И нека после някой каже, че няма съзнателно извращаване на детската психика..... Не, то е борба за демократични ценности.....

На сина на Супермен май му трябва един Омни-мен да му набие чумберите

Имам си хас, да не е педер..ст

На тоя пендел в момента пие сок от криптонит,че такова падение...

Очакваме комикс и с брата на супермен, който се оказва педофил и се целува с малки момченца.

Извратени, подменящи и супер дразнещи ….

Световното лоби на педалите е много голямо и със страхотно влияние във ВСИЧКИ сфери на живота. Лошото е, че започна много осезаемо да се проявява и България. Абе хора, бъркайте си по дупките, целувайте се, каквото искате правете.... Само не занимавайте нормалните хора с психическите си проблеми !!!

Наводнят комиксите с педераси - ходи го спасявай...

Секса за удоволствие, е винаги свързан с манипулация на съзнанието

Деца Хващайте се дружно и към гей клуба.Ще видим много травестити и трансджендъри.ЕксКурзията е задължителна.След това е задължително момченцата да се пипат с други момченца

само война ще оправи тоя побъркващ се свят, не ядрена а обикновена да няма ток ,вода в чешмите,фасебук,да търсиш къде да спиш и какво да ядеш щтото къщата ти е разрушена и си прогонен .да видим тогава дали ще мислищш за такива шъшкънии

Путин е направо хомосексуален, две жени го парясаха при всичките му власт и пари. Ама на Ердо не отказва....

Май отново вървим към Римската епоха - едно време заради липсата на жени и дългите преходи и липсата на забавления , а и за повишаване на бойкия дух да били интимни … сега сме тръгнали да пропагандираме бисексуалност и това ще доведе до повече хора желаещи да опитат … защото да педал се раждаш но бисексуален ставаш , в това число не включвам прдалите които само правят едно дете и могат да извършват секс с жени , те не са бисексуално те са си педали . Това е недопустимо …

и погнуса.

Той и бъдещия президент дето ще си го изберете е такъв, за ректорчето говоря, после защо така миа така ще е от вас зависи.

Антицивилизация.

Ся ше чакаме да видим щерката на дж.бонд каква ще я порастнат..

Какъв ти бисексуален, жив пе..расТ.

То цветнокож щеше да е по-приемлемо....

Супер Педерас Мен

Какво означава тази безподобна глупост: ""Винаги съм казвал, че всеки има нужда от герои, с които може да се асоциира." НЕ, никой нормален няма нужда да се асоциира с някакъв герой, а всеки трябва да бъде себе си, защото всеки един човек е герой в собствения си живот. Бога ми, не се асоциирам с никого другиго освен със себе си и живея нормално. Що за манипулативни твърдения и внушения са това? Какво иска да каже този, че си герой, щом си хомосексуален и бисексуален? Дотам ли стигаме, че сексуалността е най-голямото геройство на този свят? Що за извращение е това?

Човекът има пълната свобода да си избира какъв да бъде героят му. Ние пък имаме пълната свобода да възпитаваме децата си да не гледат и да не четат неговите произведения. Само едно нещо е малко съмнително: "защо супермен нямаше бисексуален син преди 30-40 години?". Може би защото фалитът щеше да е светкавичен. Не го прави за принципи, а за парички. Щом може...да е жив и здрав... Супергерои дал господ...

Внука му ще бъде негър травестит.

Новия герой се казва Спермояд и събира сили като яде бита сметана. Другата изненада е че е мюсюлюлманин от ромски произход и не яде свинско..

Този парцал трябва да се забрани да се разпространява .

... си изпълняват предназначението - показват на авторите на статията отношението ни към съдържанието !

После защо ги бият педерасите . Затова че развращават децата .

"..... Днес този символ е нещо повече и повече хора могат да се идентифицират с най-силния супергерой в комиксите". Повече хора могат да се идентифицират ако повече хора са бисексуални. Но тъй като, слава Богу те са пренебрежимо (независимо, че са много шумно) малцинство, резултатът ще е, че много малко хора ще се идентифицират с подобни "супер-хипер-сексуалнонеориентирани "герои".

Че не зависи. :)

А внука му е зоофил и много обича откритата любов с неговата козичка защото все пак живеем свободно и всеки има право да прави каквото си иска и трябва да се уважават правата на всички!!!

Цивилизоционният избор в развитото европейско и американо-еврейско общество се свежда до това къде си го слагаш. И колкото по-неправилно е мястото, където си го слагаш, толкова по-модерен и по-правилен е цивилизационният ти избор. А тъпите овци преживят консерванти и канцерогенни добавки и проблейват доволно: Ми нека детето пък да осъзнае собствената си сексуалност... Повръщам.

В следващата поредица очаквайге героя да се влюби в домашния си любимец си и горещи любовни сцени

Засрамете се бе дирници! Стига активна пропаганда на личностна и морална деградация сред хората и най вече децата!!!!!!

Хамстер? Папагалче?