Синът на Вин Дизел дебютира в киното с роля в "Бързи и яростни 9"

11-годишният Винсент влиза в ролята на Доминик Торето като малък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рози филм го направиха бетер турски сериал... може ли 9 серия, ама главния герой като малък , ама ще го играе сина на актьора ... дрън, дрън и си кани гост звезди - неговите любими изпълнители латиноси ! Направо лично шоу си прави бате Винчо))

тулуп като баща си

Спокойно , дизела го забраняват и скоро ще го спрът !

Децата на известни и успешни актьори като правило рядко повтарят тяхната известност и успех. Е има и изключения, например Кърк Дъглас и Майкъл Дъглас, Шърли Маклейн и Лайза Минели и др. за които не се сещам в момента. Що се отнася до Вин Дизел, не знам защо но 2-та филма за "Хрониките на Ридик" ми се харесват повече от "Бързи и яростни". Тая поредица стана много бозаджийска вече.

Друго си е да имаш връзки от малък.

Това- добре ! Но кой може да обясни на нашите дечица ,че това във филма не е съвсем истината ! Защото често гледам как се опитват да се правят къде на бързи ,къде на яростни.

Отговор: Родителите на съответните деца!

Толкова добър актьор ли е този? Не съм гледал филмите му.

съдейки по цвета на децата и майка им, Дизелчо следва бързо да направи един ДНК тест на чаветата

да не мислиш че Вин Дизел е от бялата раса? Виж родителите му и него като малък.

Вин Дизел все едно е много бял...виж че прилича на цветнокож.

Nikos

Че защо да прави ДНК тест на чаветата, като те всичките са одрали кожата на майка си Палома Хименес, която е индианка от Мексико! Какви да бъдат, бели, като скандинавци ли?

Вин Дизел има доста смесен произход: африкано-американски, италиански и кубински. Като вземеш пред вид, че приятелката му е мексиканка с индианска кръв няма как да очакваш да има деца с характерни белези на бялата раса.