Брук Шийлдс: Майли Сайръс се държи недопустимо

Американската актриса Брук Шийлдс се присъедини към многобройните критици на Майли Сайръс, които заклеймиха представянето й на шоуто по раздаването на видео музикалните награди на MTV за 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Брук Шийлдс: Майли Сайръс се държи недопустимо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че беше тя, иначе това бяха доста постни VMAs... Мiley накара целия свят да говори за нея. 'Nuff said.

Недопустими са ужасните гащи, дето ги огащила до ушите... само трябваше един бял чорОпогащник да турне отгоре и цирка пълен :D А можеше да е секси, така просто стана визуално неприятна за окото :)

В ютуб харесванията на концерта са около 5 пъти по-малко от НЕхаресванията. Това си е рекорд! Дори заклетите й фенове отпуснаха ръце. Част от топ коментарите :) - My Eyes my eyes ugh - The beginning of the end of her career. - Sad - That was Hannah Montana uhhhhh

ли имаше предвид?

Luna0102

Жалко за хубавото дете, изтървало му е края. Дано се вземе в ръце преди да е станала поредният пропилян живот като Макаули Кълкин.

Що за изчадие е това?!

е тая маили само тря да си пусне и едно домашно проно клипче в мрежата и е изпечена звезда. няма лошо че се курвее на сцената но защо трябва да се прави като модел на поведение..

Не й трябва домашно порноклипче, след като вече има публично - даже доста надскочи категорията :))

а аз отдавна казвам че рок музиката е за нек1пани старчета расисти фашисти ксенофоби и озлобени хора.м1ртва (не)музика

Този път изпреварихме американците . Сега чалгата тепърва навлиза в Америка.

Неприлични жестове и намек, че има задни части!?!? НЕДОПУСТИМО !!! НЕЧУВАНО !! НЕОРТОДОКСАЛНО!!

Искаше да кажеш - намек, че има и средни части?

Искаше да каже предни части. И не е намек, а натвърд :D

Отдавна казвам , че американската поп музика е първообраз на българската чалга . Благодаря на Майли за доказателството . Трябват му тренировки на това моимиче , че с този плосък и мек задник за никъде не е .

ами да си призная не очаквах това от маили. тя посрами баща си.но това си е по план, скандала винаги се т1рси и натрапва

Явно отдавна "си е изпяла песента" и не буди голям интерес, затова продуцентите са опитали последна животоспасяваща инжекция.

на мен гага ми е много по противна от маили.и тя е пропаднала и беше полугола и абсолютен кич.само че забелязахте ли кво грозотило е?те плашилата са така....кои ги прави известни тея незнам

Само че Гага никога не е била детска икона и самото и име подсказва, че е боклук. Не може да те стресне така внезапно, както изкукуригалата Майли :)

като гледам снимките на Майли, трябва да предприеме сериозно лечение

Един момент.. "(Lady) Gaga притежава гений. "..МОЛЯ!? Откога? Мале леле, не думай...

В "Прити Бейби" изгряла като невръстна такава, което означава, че сега, на 48, вече е далеч по-"връстна". Тя да не гледа под полите на хората, ами да си пооправи най-после рунтавите там вежди или каквото там Бог дал и скрил

Тая бавно се превръща в уличница... А новата й песен никак не помага

Абе, я у лево. Кой тинейджър ще купи Мейси Грей?!? Трябва да има голотии, простотии и така. Я се сетете кой български филм след 1989 година е без голотии или простотии, че то 1 Азис се прочу като взе да се прави на обратен, докато пееше народно никой не го знаеше. Шоу трябва да има - това продава сред младите! Пък и какво се правим на моралисти - все едно не сме се натискали с гаджета, където можем, ама сега за нашите деца не може, не е морално ;-)

да не го говорим, чи не е стилно, няма послание, отделно че песента не е пънк, а тя се прави на продиджи по бельо, нищо свързано.

Много е пропаднала.

Майли е Супер!!

И пее страшно, като мене бас-баритон в Си минор!

Само Райътките я надминават...

супер е маили, какво не и харесвате!

Eдва ли сама се е обличала/събличала. На това ниво са със стилисти, гримьори, екипи и т.н. ...Сигурно всичко е по сценарии от умствен тръст зад нея...

Тогава е една глупава покорна патка, още по-зле за нея.

Да принципно си прав/а, но на това ниво се подписват едни договори с "компанията" и после правят каквото им кажат - шоубизнес....

Да си призная, за първи път чувам за Майли Сайръс. Та, влезнах в тръбата и изгледах няколко клипа(някои имаха над 300мл гледания) и ми хареса момичето. Аз съм рокаджия и съм далече от нейната музика, но все пак ми хареса. Ако влезнете в българска дискотека, ще видите много по шокиращи изпълнения. Та не знам какво толкова плюете момичето?

Ами направи си труда, виж и сравни каква е била преди години и каква е на последния концерт - тогава ще разбереш погнусата на мнозинството. Деградацията й се дължи на сериозни психични отклонения. Никой не харесва олигофрени.

Последния концерт се вижда тук в статията. Има линк, цъкни го.

Ти си третият, който я защитава - но и тримата не сте изгледали дори 5 секунди от КОНКРЕТНИЯ концерт.

Братле, аз първо чета, гледам и после коментирам.

Хубавото е, че живеем в технологични времена и MTV отдавна не е единственият музикален източник. В Youtube може да се намерят толкова страхотни изпълнители и песни, които обаче не са комерсиални(и точно това им е хубавото).

Все ми думите от устата :)

На нищо не прилича,отвратителна е!!

На това се казва противозачатъчно поведение. Вече няма мъж /или жена/, който да посмее да я пипне с пръст. Прилича на спинозна наркоманка...

Горката, какво ли я чака като "се види после по телевизията" :))) Резултатът надминава очакванията! Ахахахах, прогнозирам, че като минимум ще опита да се самоубие.

Поколението на Майли , за съжаление не може да предложи повече. Винаги е имало провокативни изпълнители, като Мадона, но поне са оставили хитове и целият кич, и разголване не са били напразни.

Тези псевдо-праведници, пуритани и секс-маниаци в "пуританска" Америка са най-смешни, защото точно те, тези, които най-много крещят от лицемерната си пуританска кула, са най-зверските развратници и наркомани на света. Аз очаквах русата девойка да се съблече на сцената, след като прочетох преди това изказванията на америкаснките пуритано-"величия", а момичето просто си потърка дупето в Тике и това беше. Какво толкова е станало!??? Нашата Камелия, ако си спомняте, с едни лепенки от тиксо, залепени на кръст върху зърната й, от преди няколко години ме шокира доста повече!!! Америка да го.... блоуне!

Хахахаха, ти сериозно ли - какво толкова направила била Майличка, само веднъж пръднала? Личи си, че си нямала търпението да я изгледаш. Маймуната не спря да си търка гениталиите и показваше непрекъснато обложения си език. ОТВРАТ, ОТВРАТ! Няма да ям 3 дни /повръщам/

Да, напомня ми фолкаджииките, те също обичат да пеят голи.........Е, и ? Как иначе щеше да се говори за Майли?

как ли се е говорило за марлон брандо, ал па4ино и много....,много други знаменитости ,които не са се плезели ,а са си вършели работата

Всички знаменитости, експлоатирани жестоко в детството, опитали максимума от славата и без никаква по-нататъшна мотивация... максимум на 25-30 години "прегарят" окончателно. Преди това минават през депресии, наркотици, скандално поведение докато не превъртят съвсем или не дай боже умрат.

Много си е добре Майли, аман от псевдоправедници...

Още един/една, която не си е направила труда да погледне клипа. Хората гледха нагоре към Бога :)))) или бяха отегчени. Опитва се шматката да надмине Мадона - о, да видя се че я е надминала по фалшив гласец, грозни гримаси и брой текове в минута. Гнусно звучи, нали? Така и изглежда.

то всичко си е до родителите им дали са свестни или не а не заради ранната слава

то кои луд гледа тва мтв никои не гледа тия евтини простотии.шаика бездарни хлапета

точно така - само планета фолк!

щом според брук шилдс гага е гении значи мозака и е колкото на канарче.да си запази компетентното мнение за себеси.а и тя ако е актриса от класа нямя да играе в хаха монтана.а истинските проблеми на тея са че вече никои не изкарва добри парички без значение от пошлото поведение или не

Ако можех, щях да ти дам 100 +, но като гледам минусите, явно има доста почитатели на комерса. Жалко.

Nina

проблемът и е, че порастна много бързо и когато беше малка, се държеше като голяма. сега просто не знае какво да прави! много пошло! дори за нас, които се видели всичко чрез чалгата, представянето и е отвратително.

нямат ли някакви сценаристи по тия шоуа, да си скъсат дипломите, прилича на хорър с клоуни

всеки обсъжда майли, а защо никой не спомена отвратителното поведение на луи томлинсън от one direction спрямо тейлър суифт? тя е ветеран в получаването на награди, държи рекорда за Грамита при жените наравно с бийонсе, да не говорим за други призове, а те какво са постигнали? изпълнител като нея категорично не заслужава такова отношение. колкото и да се изложи майли сайръс, тя действа по свои собствени съображения, не спрямо някой както луи томлинсън. едното е приумица, другото е лицемерие и липса на респект към човек, бил малко повече в индустрията. кой се е изложил повече в случая? замислете се...

какво е направил този луи томлинсън?

Брук Шийлдс?

kokobrais

А ти най-вероятно си на 12 години и от теб започва света:-):-):-)?

Не беше ли Брук Шийлдс тази, която излъга Андре Агаси, че си пазела невинността за него, а се оказа, че лъгала....айде нема нужда Брукче.

Кич и изкуствени напъни.А е толкова симпатично девойче.

Мдааам. Не се сещам за дете-звезда, което след като е пораснало не е станало наркоман, пиянде, развратник и какъв ли още не. Примери бол - Макколи Кълкин, Линдзи Лоън...Майли Сайръс.

ее, Тokio Hotel си харчат доста прилично мангизите например.

Натали Портман, Дакота Фанинг, целият детски състав на Хари Потър и още много са децата звезди, които не са се впиянчили и продрусали

Оригинално, ама узрелият "Потър" е ексхибиционист с доказани проблеми сред мини-мацките.

Е, чакай де, има време. Не са пораснали още.

Ю-хуууууууууууууууу!! А какво ли би казала Брук Шийлдс (и останалите несъгласни с поведението на М.С.) за някой концерт на Пайнер???!!!??? Вероятно ще си кажат: "Добре, че децата ми не живеят в България"

Кофтито е, че издънките на Дисни чанъл се изравниха по простотия с родните чалгарки.

Само дето родните чалгарки винаги са копирали някого и най-вече американките .

То и по Мадона какви ли не критики се изсипаха... ама...