bTV отправи претенции към Нова по официален път

Спорът между продуцентите от Global Vision и bTV става все по-махленски. След като телевизионерите се карат и нападат вече няколко месеца, те пренесоха скандала и на самия екран.

Обратно в новината

Коментари - bTV отправи претенции към Нова по официален път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господарите като си ги даваха по НОВА защо отидоха в БТВ??Защото ги излъгаха за повече пари и хората за пари нали на всичко са готови .Даже смятам ,че НОВА не трябваше да ги връща на екран.Щом си ги напуснал тези,които те наложиха-търси си късмета в друга телевизия!

Истината направо прозира... Някой е решил да спести някой лев и да не плаща повече лиценза на италианците. В резултат БТВ си купуват лиценза и гледат да си избият парите... В случая наличието на запазена марка "Господари на ефира" дава право само на самото име но не и на формата на излъчване.

проблема с господарството иди- доди, .... но с непрекъснато фъфлещтия и запъващ се Юксел просто е дразнещо и отвратително

Тея бтв нямат срам :Х Не стига че ни докараха турските сериали и ся в колкото и часа да пусна БОСФОР ТВ ги дават,а почнаха да пречат на единственото БЪЛГАРСКО предаване по рода си да забавлява хората и да ПОМАГА на хората.

мдаа, цк на бтв се показа, то беше ясно де..

"По време на интродукцията водещите Рачков и Зуека открито нападнаха националната телевизия" Аз доста се чудих коя е тази национална телевизия, а тя била Босфор ТВ. Голям смях ...

Извинете,но такава простотия се лее от ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА и от ПЪЛНА ЛУДНИЦА,че вече омръзват и е без значение в кой ефир ги дават.Като БТВ е скапана,с какво Нова е по-различна?С ОПОСУМИТЕ ИЛИ...

Колкото и да не харесвам bTV, в случая са прави. С купуването на Господари на ефира преди няколко години, те купуват и лиценза върху формата.

Колото и да си пристрастен, явно си неосведомен. "Господари на ефира" са външна продукция. Ако това е понятие за теб. Какжо е купило бтВ си е негова работа.

И нас кво ни боли тая работа

Превключих пак, след него БТВ перукав ми играе на пари ега си, ега си, защо не вземе козина от Ласи. Отново сменям - Нова телевизия, налагаме лица от Долна Мизия, егаси, егаси, по-силно лаят даже и от Ласи. ПР: Лека нощ, Лееека нощ с програмите сънят ми ще е лош!

Аз пък съм възмутена от БТВ защото филмът който върви от понеделник "Къде е Маги" е копие на турския сериал от 2010г."Къде е дъщеря ми".Кой краде тогава.

От БТВ се чудят как да се заяждат. Неможе тази пълна с бездарници телевизия да има претенции, след като пълни програмата си със сапунки,и оня вече за 99% от зрителите глупендер ТРИФОНОВ.

Тия от Босфор ТВ не могат ли да си позволят нормални адвокати. Да ги светнат , че авторските права се доказват и по време. Иначе напъните да заприличат по арогантност на Aplle, които вече имат претенции към ползването на ябълки и А в запазерни знаци на руги компании са като в поговорката за жабата и вола. А най-доре не си губете времето за телевизия :)

ДОБРА РЕПЛИКА.

И двамата са присмехулници особено бургаската скумрия.Омаловажават проблемите на страната и са в услуга на криминалната влас в България която управлява в момента страната.

Двамата да си гледат театъра и да престанят с халтурата. Иначе отвличане вниманието на хората от важното.............

Съгласен съм. Предаването им по долнопробност конкурира Слави, а държанието им възпитава поколение от нагли идиотчета.

формата е на тези, които го правят. нека бтв да пуснат други "господари", пък да видим дали някои изобщо ще ги гледа.

Подкрепям господарите, защото знам за каква цензура става въпрос не само в БТВ. Първите две предавания бяха добри с изключение на адреналинките, които са ги погрознили много. На кастингите изглеждаха далеч по-красиви и естествени.

махленски скандал на мегдана. бТВ за си дават турските бози и Ани Салич и да си траят

ДОБРА РЕПЛИКА.

Всичко идва от безграничната лакомия

Ако може, двете телевизии да бъдат закрити.То бива пошлост и бездарие, ама взе да идва малко в повече.

А, НЕ! Я какво хубаво забавление се получава?! Зрелища трябва да има!

подкрепям-много точно казано.

И кой да остане бе? Тв7 или бнт?

Тв7 е най-интересната телевизия в момента. Най-различната. Там няма турски сериали и копирани чужди продукции. Да не говорим, че те единствени разкриха аферите със скъпите лекарства и скъпия ток.

Аз съм твърдо за Планета. Ако може да я дават вместо нивоните, ако може некоа мома от планета да ни поздрави за нова година вместо г-н Росен, пък и един кичек да гаврътне ще е безценно :) То аман от политици и бозави неща в тая държава. Ако Рибата се е вмирисала от към главата, защо тогава ние всички в опашката да бъдем чисти ? Нема начин, Щом отгоре я подкараха по инерция нека всички ние да им помогнем да наберът скорост :) Пък дето се вика кой до където я докара все ще има полза. Пък тия от БТВ не ги гледам от както си направиха една прекрасна реклама по време на процеса с Медиците ни в Либия. Тотално Антипатична телевизия. Не че останалите са нещо повече ама..все пак търпението има начало но има и край нали ? :) Знаете ли как се поздравявали в БТВ ? хахаха казват си: Айде със здраве и пак ще се видим на есен покрай Листопада ! :) Страхотна епична драма в стил Гладиатор

БНТ в последните 1-2 години се развива в много добра посока и като цяло излъчва най-смисленото съдържание в момента. БТВ и Нова прекалиха тотално с комерсиалните блудкави продукции..

Само XXL, Privete и други доказали се със социалната си функция канали. :-)

rue

Жалко, жалко! Жалко, че не гледате БНТ! Нямате си явно на идея колко по-стойностна телевизия е от всички общо взети заедно. Но, ако гледате тв реалита и предавания от рода на Биг брадър и "България търси "талант" " е още по-жалко и за Вас, уважаеми другарю"! Дано поне сте по 30 години. Така поне Ви е простено. П.П И аз съм под 30. И не! Не съм комуняга.

ПОДКРЕПЯМ, САМУАН, АБСОЛЮТНИ БОЗИ СА И ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.