Къци убеден, че Слави го свалил от ефир

ТВ водещият Къци Вапцаров даде едно откровено интервю на Любен Дилов-син, в което за първи път откровено призна, че заради екипа на Слави Трифонов предаването му „Риск печели, риск губи” е било свалено от екран.

Обратно в новината

Коментари - Къци убеден, че Слави го свалил от ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

забелязвам, че в бг телевизията някои хора като се впричат и няма откачане....телевизията не е тоталитарна институция и е редно през 2 години да виж даме нови лица....а слави колко още ще се подвизава, омръзнал е на всички...даите път на нови, млади хора ....омръзнали сте ни всичките....

Хахаха! Всички, които се възхищавате на Къци сте наивници. Той е злобно и гадно човече, но изключителен манипулатор. Абсолютно съм сигурна, че ще спечели! Да, горкият измъчван от другите Къци! На него винаги някой друг му е виновен. Работила съм с него и му знам и кътните зъби на това нищожество!

Нова телевизия открито води кампания против Къци с всички средства, защото снощи в "Господари на ефира" двамата палячовци се подиграваха на специално изровени и подбрани кадри от минали предавания на Къци. Интересно, защо не се подиграват на тъпите смешки на Слави, да не говорим, че уж велики артисти като Бахаров и Рахал водят не по-малко тъпи предавания за пари и никой не ги укорява за това.

И Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева /а явно и продуцентите/ непрекъснато ни внушават, че Къци е досаден, дребнав, страхлив, смотан, като същевременно изобщо не се смущават от поведението на отявлени простаци като Фънки, Златка и Багата. Псуването в ефир, непрекъснатото пиене, мързелуването, нечленоразделна реч, слабото представяне в състезанията - всичко това се пропуска с негласно толериране, а всичко положително като поведение и резултати се омаловажава или открито буди подигравки, към които се присъединяват и двете лисички - Люси и Камелия, които иначе очакват толерантност към своите странности.

Простотиите на всички са толерирани, докато на Марияна и Къци не се прощава нищо. Багата отказва всякакви мисии, Юлиан също /никой не протестира/, но Къци няма право. В състезанието отборът на Къци загуби, защото ги забиха с някои въпроси за разлика от лесните въпроси на другите. И докато всички се бяха вторачили в Къци, Люси подсказваше на поразия на Камелия и близначката, снишавайки се зад тях. Това пък как никой не го видя? Камелия горката дори си призна, че не знае. Толкова ли не е гледала фиг. пързаляне, та не е чувала подобен термин. Това е положението в България - печелят хитрушите и нахалниците от рода на Фънки и Златка.

Къци е супер манипулативно и егоистично човече. Ужасно неприятна личност. Ако си спомняте беше обект на подигравки не само от Слави.Неговото име беше станало нарицателно. Замислете се защитници на Къци: защо на всички от къщата е неприятен и всички му се подиграват.А те тези, които са вътре най-добре знаят, как стоят нещата в действителност.

Уж сме против простотията и агресията ,а непрекъснато от Нова тв с умиление и възхищение говорят за Златка и Фънки.Дебелият Фънки ,който руши,говори цинизми и простотии,плеймейтката Златка,известна с разголени фотосесии,разбивачка на семейства,псуваща-това ли са примерите за многобройните малки и големи зрители на ВипБрадър?После се чудим защо децата са агресивни спрямо родители,по възрастните и по слабите техни връстници? Къци е прав,че Слави свали шоуто,както впоследствие заради конфликт с Евтим Милошев се постара да свали и "Вот на доверие".

Къци беше откровен и действително след свалянето на"Риск печели,риск губи"започна високорейтинговото ?!предаване на Слави"Вот на доверие".Но сякаш целта на Нова тв е да омаскари Къци и да закриля и изведе до победа циничния,агресивен рокаджия Фънки.Интелигентните Патрашкова и световноизвестния Юлиян като част от екипа на Нова тв също непрекъснато ни разказват едни и същи истории,за да ни убедят колко е гаден Къци.Да,но тях високоинтелигентните публиката изгони преди Къци.

Абсолютно съм съгласна. Сега правят всичко възможно да изгонят Къци и Мариана, като ни набиват непрекъснато в главите какви недостатъци имат /сякаш останалите са някакви ангелчета/, за да останат наглите и досадни Фънки и Златка и другите безгръбначни, които си живуркат необезпокоявани от предаването /никой не ги закача за нищо/. А всъщност Мариана и Къци са истински, защото следват пътя си, без да се скатават и угодничат пред другите, казвайки какво мислят.

В Нова ТВ е очевАдна анти-Къци кампания,начело с екипа на шоуто.Явно ,че любимецът на психоложката Ани Владимирова Фънки ще е ПОБЕДИТЕЛЯТ!След като буйстваше и разхвърляше столове и маси той получи ИМУНИТЕТ от Големия брат?!Всички коментиращи по предаванията на НТВ се възхищават от всяка псувня и простотия ,която направи Фънки. Къци е със различни и странни навици,но вчера каза истината за свалянето на предаването му.Действително Слави и екипа му обичат да се гаврят с успели хора(Лили Иванова,Къци,Володя Стоянов,с бившия си приятел Бойко Борисов и други политици и популярни личности).И защо Юлиян,Патрашкова и всички останали от Нова тв са се вторачили в Къци и се подиграват с повод и без повод с него?И как Фънки,който като журиращ в едно друго шоу се гавреше по най-гадният начин с участниците сега изведнъж стана мноого забавен и сладък.Видно е,че той е избора за победител на ВипБрадър-2012 щом непрекъснато получава ИМУНИТЕТ,за да го предпазят от номиниране.

Къци,Володя Стоянов - успели хора??? И двамата се карикатури.

Слави наистина положи много усилия да се присмива на Къци. В нашата държава е така. Малък пазар и мръсни номера.

Къци си заслужаваше всичко, което му се случва и сега и преди.Не го ли виждате, какъв женчо е, страхлив, егоист, егоцентрик, дребен гном с много комплекси. Сега е напълнил бельото си от страх да не го изгонят.Нещастник?Нищо мъжко няма в него даже и гласът му е писклив и смешен.Целият той е жива карикатура

датата от статията е грешна, вор на доверие вървеше есента на 2004, спомням си много добре. сега дори потърсих и ето тожа предаване е от 11.2004?? link

на куци вапцаров все друг му е виновен на крива ракета космоса и пречи!

Най-лесно е да виниш другите!

Всички знаем, че си беше точно така. Слави се гавреше с Къци а сега е точно като него. Всичките му начинания са привал, а вицовете ну са смях за самия него. Стана много странно,че едни злобни мъжаги върнаха Къци в играта. Е, такъв добър сценарий надали и той си е представял по простата причина, че такава простащина не бяхме виждали досега.

Вчера Къци разби тотално империята на злото и постави в много трудно положение групичката манипулатори Дилов, Патрашкова и Андрей, които видители не му вярвали. Аз пък му повярвах и който има уши е чул каквото трябва.

не се притеснявай къци аз те харесвам.способният човек където и да работи ще се докаже.какво от това,че примерно някой вече няма да е водещ и т .н.

С една дума, вината е във всеки друг но не и в самия Къци, точно както е и във Vip Brother.

Къци, Къци! Ти да не си мислиш, че ще бъдеш несменяем с изтърканото си шоо което дори не е твое а е взаимствано от западните телевизии? Няма такова нещо друже. Не вини онзи дългуч който също си има своя миг на сцената. Тоталитарното ти мислене няма да се промени а това е пречка за кариерата ти която дори се замислям дали е била в правилната насока.

ШОУ - научи се