Славин Славчев: Трудно е да се избегне политическият елемент в Евровизия

Не можем да не кажем, че около тазгодишния конкурс се развихри не един или два скандала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добри музиканти на които им е платено да казват ,че на първо място им харесва музиката на доктора. Правете му сметка щом това е най якото парче от албума

Затова не го гледаме и се гаврим с него и гейценностите. Затона и трабва да НЕ УЧАСТВАМЕ ПОВЕЧЕ.

А парчето е кораво, за който разбира де!!!

То за политическия елемент на конкурса няма какво да спорим даже ама, че и нашата песен бе абсолютна шитня пак няма спор. Ще имаш ти чудовищния глас на Рони Ромеро и брилянтни музиканти около него и да ги пратиш да се представят с тая комсомолска боза в стил "Ален мак" си е малоумие от всякъде.

Думата Евровизия говори отлично сама за себе си. Това явно е визията на Европа. Уникални панаири се разиграват вече доста години на тази голяма сцена. Щом "Вода" не спечели, а беше изключително атрактивна и автентична, значи участието ни там е ненужно.

Не се ядосвайте, палячовците укри утре никой няма да ги помни, кьорфишек, бита карта, топла бира, вмирисана риба, това са политическите нагласени псевдопобедители, те не са каквито трябва да бъдат

Славин Славчев: Трудно е да се избегне политическия елемент в Евровизия..... МММ да без коментар...

Опит втори-оправете си правописа!Излагате се!Децата пишат с по-малко грешки!

Малко да се напънат.

Ако беше отишла Лили Иванова с песента ,, Ти сън ли си, или те има ..." никакъв политически елемнт нямаше да влияе. Първото място е гарантирано

Как мужа да се избегне политическия елимент до 1990 година ? Защо АБА имаше Хит на Евровизията , Ватерлоо, Тотю Котуньо с хит от Евровизията , пее се постоянно по телевизии и радио и Др .? Защо 20 години ни пробутват Дебилски песни незапомнящи се и не пеещи се ! Израел , Кримска Татарка от Усрайна , Друга от Украйна ! Нито един Българин не бе номиниран с купа на евровизията , защото Управлението на Държавата беше Крадливо , коромпирано и продажно ! По-хубаво Българи да няма на Евровизия !

Тъй като вниманието ни е фокусирано в/у войната, СРМ, инфлацията...Това се използва и тихо мълком през юли 2022 отново се започва с ровене за шистов газ в Добруджа... Да не спим!

Бълрагия? Аз този журналист ще го уволня на секундата, заедно с редактора! Бълрагия... това не е неграмотност, това е подигравка и предателство!

Тука журналята са политкоректен, Ако трябва да целуват зад Ника на политици, ще ти напишат България с най-красивите шрифт Но нали е за конкурс или там нещо да се списва и запълва колонката може и Бълхария да я именуват. Все пак собственика е честен комунист спечелил с честен труд парите си по време на прехода!

Напротив, съвсем елементарно е.

Аз политика и партийни събрания мога да си гледам по CNN или ако много искам да се самонакажа, мога и Дойче зелето да си пусна. Като искам музика, значи требва да е музика, като искам тенис, значи требва да е тенис и т.н.

Нашето парче нямаше никакъв шанс, тотално остаряло и клиширано. Не можем да правим интригуваща музика, все копираме бозите на останалите.

Напротив, има как. Просто се спира конкурса и край