Вижте Топ 10 от фотоконкурса „Златна есен“

Вие класирахте с гласовете си 10-те най-харесвани снимки от фотоконкурса "Златна есен". Очаквайте скоро и големия победител.

Обратно в новината

Коментари - Вижте Топ 10 от фотоконкурса „Златна есен“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно тази Албена засега и води в класирането, колко забавно! ;) Не че нещо може да се иска от конкурса - няма стандарти, няма особени изисквания за размери на снимки и т.н. Дир-ът просто си прави допълнителна занимавка за посетителите.

Victoria

Някой от предишните коментира че се краде. Сега погледнах зимните снимки и загубих ума и дума ! Краде се не, ами се краде със замах, с широка ръка и нулево притеснение. Има една Albena.cherneva .... ужас! ужас !!!

Eli

Следя конкурса от начало.Снимка 2 се появи около 1 ноември и на 2 ри имаше вече около 250 гласа.От тогава до сега за близо един месец събра 70-80 гласа.Абсолютна измама.Не мога да разбера защо не е дисквалифицирана веднага.

Съгласна съм с Лоррка. Тази снимка наистина се появи на 1 ноември и само за 1 ден събра 250 гласа, което ми се струва много съмнително. Не мисля, че толкова много хора харесват изкуствените листа, грозде ...

и от всичките прекрасни снимки, точно най- кичозните ли можахте да изберете тцтцтцтц

пс: само тази с катеричката е хубава. дано тя да спечели, че другите са голям кич

Следих конкурса и мога да кажа, че номер 1,2, 3 и 8 със сигурност трупаха гласове по съмнителен начин- не може 100 гласа за няколко минути/часа. Не ми е ясно как става този номер. Освен това ''експертите'' от Дир.бг да си направят труда да различават крадени от интернет снимки, доста участват с такива.

всички сме следили конкурса и не мога да разбера , как и кой си ти та изчисли по колко SMS а са се пращали .За тази снимка има доста коментари и то положителни за разлика от това, което ти си изпратил .. сиреч едно червено дърво с монтирани младоженци.Тематиката ти се размива и няма абсолютно никаква идея за сватба ли става въпрос ( те са в друг раздел) или за есе ?!?

Хаха, ти да не би да участваш с една от снимките, които споменах, че толкоз се засегна? За щастие не участвам със снимката с ''пластмасовите'' клонки- ясно ми е, че тези конкурси са пълен цирк. Факт.

интересно как снощи до 24:00 часа хвърчаха SMS -и за монтажа червено дърво + сватба ???? я, ми го обясни като си следял / ла конкурса , че гледах и не вярвах на очите си .

С SMS-и не се е гласувало. Не знам какво е хвърчало, питай участника как е гласувал сам за себе си

Ето как се проверява дали една снимка е крадена от нета: С десен бутон на мишката върху съмнителната снимка и Save да си я запишете някъде. После отивате на link Images https://link и там като натиснете на полето за търсене едно фотоапаратче може да ъплоаднете снимката - Google изкарва визуално подобни снимки. Крадените излизат едно към едно, често и с информация за истинския автор.

Нещо не излиза линкът в коментара ми - в google има опция търсене на Images.

Добри идеи, естествено "купени", монтаж, пейзаж, който от добро око винаги е приятен, още стил "Аз ловец съм, аз .. се омъжихххх!" и пр. За у нас си е ок!

Първата снимка е с пластмасови клонки и е такъв кич! Не само поради пластмасата, която си личи от самолет! От конкурса мгаа да направя извод: или са си гласували сами за снимките, като са набивали гласове, или българинът има вкус, коклото руснак и малко повече от кираец. А това е малко :-)

Българина все още не може да вниква в темата на самия конкурс , а тя е "ЕСЕН" .. за снимката с огнено червеното дърво какво да коментираме освен : "Урааа... ожених се .. най - сетне някой ме взе за мъж " да ама НЕ защото е монтаж и няма общо с темата и как никой не я изкоментира по време на конкурса , а относно SMS на червеното дърво май снощи хвърчаха като луди до 24:00 часа :)) "крадеца , каза дръжте крадеца.. ";)

Това става, когато можеш безброй пъти да си гласуваш за собствената снимка...Първите десет са на тези, които са правили това непрекъснато, според мен. Сега да видим обективния избор на останалите 10.

напълно съм съгласен с другите коментарии

Да ме прощавате, ама първата "снимка" е изключително нескопосан монтаж! Слепи ли сте?

И как го реши това умнико? Хващаш ли се на бас? ;)

Victoria

Минимум 3 от тия 10 въобще ама въобще не са за челната десятка.