Снимките на "Матрицата" нарушиха ограниченията в Германия и предизвикаха спорове

На снимачната площадка е имало близо 110 статисти и около 200 души от екипа на продукцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този филм наистина е едно впечатляващо откровение и предупреждение. първата и втората части те удрят в лицето и тялото, като затопления от моторите вятър на локомотива на бързо и само на една ръка растояние преминаващ товарен влак... да поясним за по-дебилните си другарчета, че хапчетата във филма нямат абсолютно никакво лечебно свойство. те са напълно' празни (оксиморон?)! те нямат дори най-елементарен плацебо ефект. но те символизират приемането на решения, което ние правим ежеминутно. (да стана-или да не стана, да ида-да не ида, да бъда-да не бъда:-) едно такова просто действие, като вземане на цветно хапче е и така простото вземане на решение да бъдеш себе си, или да продължиш да си поредната тухла в стената, удобната марионетка на системата-матрица, която чрез своите медии отлива еднакво формирани и добре форматирани пълни идоити от които не произвежда ток, но прави луди пари. матрицата на системата присъства навсякъде с камерите си, скоро дори в тоалетните ви чинии. тя е в доносите, във фалшивите новини и в полицейщината на така любезните "агенти"... отрепките от билд, със своята редакторска злоба на роба са част от матрицата на тоталната "демокрация".

начи нема оплакване ама властите ше рзследват случая.... демокрация в действие

влезне кон отзад

Бас държа, че въпросното парти е било на Французина

_stankow

Немците и преди си бяха много зле. След това дойде корона-вируса и нещата се влошиха !

На какво хапче сте - синьо или червено?

Култов филм ! Пророчески !

Силно се надявам да не се направи франчайз гавра с филм, който е просто един шедьовър, изпреварил времето си и дори и да гледате днес, все още е изпреварил настоящето. Тъжния пример с "Бързи и Яростни", чиято първоначална идея и сценарии са тотална противоположност на филмите след 3тата част от "поредицата". Можем само да чакаме и да се надяваме!

билд са известни с това, че са едни от клошарите на меркелските медии, които разпростряняват фейк-нюз. те са и част от помията, с която бива заливано ежечасно медийното пространство под диктатурата на режимите управляващи есср. те са едни от онез, ккоито пропагандират и "тоталната "демокрация" "искате ли тоталната "демокрация" и тълпата отдоле вика "даааа" зиг билд! хайл меркел! :-))

На кво хапче си? Синьо или червено?

теб пък какво те засяга? искаш да направиш донос ли?

Не бе.... на каквито и да си - не ти помагат!

изключително много си скучна с тея баяти лафове, доносчийката и цензурката на "демокрацията". на "тоталната "демокрация".

за него/нея. Тя си получи минусите, понапомпахме...

_stankow

Това ми харесва - тотална демокрация. Записвам си го ! Добре характеризира епохата, в която навлязохме. Епоха на победата на тоталната демокрация. Над човека ! :D :D

пф...панелни мишки говорят за демокрация... хо-хо-хо!

Най-важното от новината е ,че ще има още една част на "Матрицата"!

В Германия много завистници и кодоши!!! Явно и там са доносник , милиционре, доносник, милиционер....

По закон си задължен да докладваш за всяка нередност, за която знаеш. Ако се докаже, че си знаел за нещо нередно и не си съобщил си съучастник. Чудно дали в БГ може да работи изобщо това? Ще е весело да се гледа... на Вуте да му е зле....

Само не разбрахме защо сте сложили 2 абсолютно произволни Instagram поста?

да запълват статията