Коментари - София Вергара и Джо Манганиело се развеждат | Лайф.dir.bg

Коментари - София Вергара и Джо Манганиело се развеждат | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е получила по-съблазнително предложение.

Кои са тези двамата?

Е намерила друг баламурник, гарантирано. Тази е от оригиналното поколение инфленцарки мартистки, ма вече е свлеченка и номера не минава. толкова лесно. Чичака ще ъпгрейдне на нещо по свежо. Днешните модели си лягат с парите, пиенето на кафе с приятелки е по интимен акт от лягането с някой. O tempora o mores.

Може би сега ще имам шанс да бъда със София. Малко на златотърсачка ми мяза, но има страхотно тяло. Една страхотна 50 годишна кифла.

Язък, и двамата са готини. Не разбирам как това, че сте различни, пречи на любовта. Или обичаш, или не. Сигурно просто са си омръзнали.

Най-вероятно тя изкарва повече пари от него. Ако тя плаща харчовете по къща, семейство, лукс, това е причината. Джо е красавец, ама я ми кажете един филм с него?

Така както са описани от "близките" - един инфантил с неизживян пубертет и абсолютен нарцис ...

Чичакът е млад, ве! Тя му е кака, ма откакто се взеха той спря да се боядисва, за да изглежда по-зрял.

Magic Mike играе стрийптизьор, онзи дето вдигна една 200 килограмова американка и се сецна в кръста.

Ма много важно, че се развеждат. Довечера, ще си легна с чорапите.

нищо лошо не му харесва на човекът, то на кой мъж не му харесват простичките неща в живота да се занимава със или да гледа спорт и филми за любими геори от младостта - дали ще са фентъзи, дали ще са комикси, научна фантастика, все нещо ще е. Нейните пищни вйкусове и избухливост май са проблемът.

Секси милфка на пзара баце…

Jesus! Тя обичала да ходи по пищни партита и да се чувства звезда. О, май Год! А, той пича обича да си му е готино - игри, спорт, филми, концерти. Пълен кеф без да се превзема. Аз, като мъж, подкрепям него. Няма нищо неизживяно в това. Селската пръчка иска да е яхнала вълната. Да си стои нещастна тогава.

Това е типична трофейна жена. Не очаквай от нея да ти каже и добър ден без да е сигурна, че ще получи нещо в замяна.

В свое интервю преди години беше казвала, че той никога не я бил виждал без грим, тя не би го допуснала. Вече бяха женени. Не знам що за брак е този, в който не искаш да си покажеш "истинското лице" буквално и преносно. Лиготии и повърхностност по холивудски. И ония другите - Бенифър, и те са същата работа. Да изглежда добре всичко на червения килим, другото както дойде. После "непреодолими различия"...

Е, сменил е дъртата ялова кранта за 2 броя 25 годишни антилопки :) Такава е участта на подобни лелки, баце !

Съжалявам, харесвах ги като двойка. Но на някои снимки действително изглеждаха сякаш нещо куца, т.е. все едно позата е само за снимката. Дано и двамата си намерят подходящ партньор.

Антилопките обаче са мъжки,защото този вече твърдо е преминал на левия бряг.

Прочел си заглавието Отворил си статията чел си каквото си чел ! После си отворил коментарите че и си се разписал ! Ама хич не ти дреме или просто не уважаваш времето си или просто хейт

Голяма, неостаряваща красавица :) Доста умна и забавна при това!

Ужас!

Еми това да нормалните човешки взаимоотношения - 5-7 години и смяна. Това седене цял живот заедно, за да се псувате и пропиете не е здравословно.

До Хм - А я ся ти кажи един филм с тая оФца !!! ( казах филм, не сериалче некфо си... )