17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей злобни драскачи. Далече сте от класата на тази жена. Не ви остава друго освен да драскате и плювате . Комплексари прости.

Соня, сега модата е обратна, вече се цени най добре съблечената, а не най добре облечената дама...

Соня е велика и като човек и като талант. Всичко е постигнала сама, с невероятни усилия, дисциплина и решителност. Човек само може да и се радва и да и пожелае още по-големи успехи. Респект!

Да, това са българи, които ни прослават по света, не такива като "българската звезда" от тъпата номинация на "Зелената книга".

Чак пък знаменитост.. никой не е чувал за тая измислена "прима".. няма да е лошо да мине на диета, доста е закръглена..

и влезе в селската чалготека

Българите вече сме нормално представени сред елита на света! А Соня Йончева изглежда прекрасно в прекрасната си рокля и с много симпатичния си съпруг! Много са готини с Гришо. И Нина Добрев беше чудесна! И Димитър Маринов, разбира се! Браво! Няма по-хубава реклама за нас от това светът да среща подобни българи! И има още много такива хора навсякъде, които впечатляват с постиженията си, или в изкуство, или в наука, или в социална сфера и т.н. Това е най-доброто лекарството срещу ниско самочувствие и провинциалност. Да се види, че можеш да успееш с качествата ти, с талантите ти и с труда ти, а не с далавери и престъпления.

Много повърхностни и злобни драскачи има тук. Само опаковката ги интересува.

какво да ги правиш

ДИР, колко ще ми струва да си поръчам и аз такъв пиар като този на разни Сони, Гришовци, Геринки и т.н., а ?

"която подчертаваше фигурата на Йончева" Сори, ама фигурата на Йончева само по-голям чувал не би я подчертал - нищо лично към примата.

На години съм и едно нещо съм разбрал в тоя живот, да имаш глас дарен от бога е най-голямата работа. Независимо дали си Соня Йончева, Кабаиванска, Павароти, Дейвид Ковърдейл или Крис Корнел.

Соня Йончева пее прекрасно. Може да няма тяло на манекенка, но има по-добра външност, отколкото коя да е манекенка ще изпее "Каста дива" :) Да е жива и здрава да ни радва, защото не съм виждала рокля, която да ме кара да се чувствам така божествено, както като слушам " Лаша к'ио пианга" в изпълнение на Соня Йончева. Велика е силата на изкуството! Не виждам такава в модата, освен парите, разбира се :)

Всъщност има и по-добра външност от доста манекенки. Въпрос на вкус! Но по фешън телевизионните канали вървят доста неатрактивни създания, само кожа и кости, направо плашещи и съвсем не идеално сложени. Манекенките са закачалки за дрехи в общия случай.

Сончето пее много яко, на световно ниво е. И на визия си е супер.

Не е ли по-важно СЪДЪРЖАНИЕТО ?

Прекрасна е, драги хейтъри - въпреки, че не се вписва в стандартите за самоходна закачалка:) Какво се казва: Не може всички жени да са слаби, някои трябва да бъдат и хубави!

Но не е окей да ти изпъква корема,а формите на тялото от там надолу да се крият в десет метра плат...модел от времето на прабаба ми. Дизайнерът е виновен...тая рокля не е за нея.

Ти си дебела, нали?

А ти май не си виждала Монсарат Кабайе?

Ама тя умряла, ма … Къде да я видя?

Явно момето е бременно. Да и е честито, живо и здраво!

С килограмите , как е ?

Олигофрен!

на некадърни светски журналисти ...се започва едно оплюване.... Нима роклята е акцента за тази жена? Ако аз бях журналист,бих наблегнала на личността на оперната певица, на съпруга и... и едва на последно място може би на роклята като штрих...

Българите по света много обичат да се фукат нищо че са забравили род и родина. Роклята е демодирана особено цвета и материята и изглеждат малко странно.

Да се фукат ли? Смешни, жалки тролове. Соня Йончева прави такава шеметна кариера, като разбива на пух и прах мощните рекламни кампании на други звезди само с пеене, че наистина показва това, на което точно българите винаги са били способни - истински талант с много труд и "яхване" на всяко предизвикателство. Във всяка възторжена рецензия за нейно изпълнение поне веднъж се споменава, че е българка, но това е ясно за всички почитатели на операта и без да го пише. Носете си модните рокли със здраве, Соня Йончева прави изкуство.

не се хаби не става въпрос за нея не си схванала поантата

плюене по всичко българско. Като вземете да се правите на много сложни - уж че някой не ви бил разбрал, та сте жалки и смешни. Досега никой такъв сред вас не е имало, дето да не можем да му "схванем поантата". Повечето сте съвсем даже елементарни.

покрай снимките с Гринго са се сетили че и тя е там

Прилича ми малко на Елена Йончева. Да не са сестри?

По скоро , на Фидосова !

ако известният дизайнер е направил за нея този избор на рокля....просто да го смени. Този модел подчертава несъвършенствата на фигурата и е демоде в кройката на полата на роклята.

Кой точно елемент от полата намирате за демоде? Като цяло роклята ми харесва. Изглежда добре на тази фигура, която е далеч от холивудското съвършенство, което сме издигнали на пиедестал, който според мен не заслужава. Жената е леко пълничка, това е повече от нормално. Изглежда добре. Няма как да е като Джулия Робъртс. И няма нужда!

цвета и материята са абсолютно не актуални

Според кого ? На мен примерно не ми харесва ....

Хубаво, много хубаво!

Роклята и стои ужасно, така поне изглежда на снимките.Много неподходящи хвалби и фукни за нас , както винаги.

Чак пък ужасно. Не е Тялото, но пък има вкус и се старае. Тя е оперна певица, а не плеймейтка :)

и,а не на роклята!

нали към Вас и подобните се нагаждат журналистите. Четете ли статии за опера? Вълнува ли Ви как е изпяла "Каста дива" в Ковънт Гардън??

и музиката, не чета статии защото са субективни. Нямам нищо против певицата,не ми харесва роклята...а тук журналята я превъзнасят.

статии за пеене не четете, че били субективни, а за роклите четете, защото те са ... субективни :) И аз предпочитам пеенето, но не успях "да отскоча до Лондон", за да я чуя в "Норма", например и все пак ми е интересно да прочета специалистите, които са отишли какво са усетили.