17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роклята и стои ужасно, така поне изглежда на снимките.Много неподходящи хвалби и фукни за нас , както винаги.

Хубаво, много хубаво!

Според кого ? На мен примерно не ми харесва ....

ако известният дизайнер е направил за нея този избор на рокля....просто да го смени. Този модел подчертава несъвършенствата на фигурата и е демоде в кройката на полата на роклята.

Прилича ми малко на Елена Йончева. Да не са сестри?

покрай снимките с Гринго са се сетили че и тя е там

Българите по света много обичат да се фукат нищо че са забравили род и родина. Роклята е демодирана особено цвета и материята и изглеждат малко странно.

на некадърни светски журналисти ...се започва едно оплюване.... Нима роклята е акцента за тази жена? Ако аз бях журналист,бих наблегнала на личността на оперната певица, на съпруга и... и едва на последно място може би на роклята като штрих...

Кой точно елемент от полата намирате за демоде? Като цяло роклята ми харесва. Изглежда добре на тази фигура, която е далеч от холивудското съвършенство, което сме издигнали на пиедестал, който според мен не заслужава. Жената е леко пълничка, това е повече от нормално. Изглежда добре. Няма как да е като Джулия Робъртс. И няма нужда!

С килограмите , как е ?

По скоро , на Фидосова !

Олигофрен!

Явно момето е бременно. Да и е честито, живо и здраво!

Прекрасна е, драги хейтъри - въпреки, че не се вписва в стандартите за самоходна закачалка:) Какво се казва: Не може всички жени да са слаби, някои трябва да бъдат и хубави!

Не е ли по-важно СЪДЪРЖАНИЕТО ?

Но не е окей да ти изпъква корема,а формите на тялото от там надолу да се крият в десет метра плат...модел от времето на прабаба ми. Дизайнерът е виновен...тая рокля не е за нея.

цвета и материята са абсолютно не актуални

Чак пък ужасно. Не е Тялото, но пък има вкус и се старае. Тя е оперна певица, а не плеймейтка :)

и,а не на роклята!

Да се фукат ли? Смешни, жалки тролове. Соня Йончева прави такава шеметна кариера, като разбива на пух и прах мощните рекламни кампании на други звезди само с пеене, че наистина показва това, на което точно българите винаги са били способни - истински талант с много труд и "яхване" на всяко предизвикателство. Във всяка възторжена рецензия за нейно изпълнение поне веднъж се споменава, че е българка, но това е ясно за всички почитатели на операта и без да го пише. Носете си модните рокли със здраве, Соня Йончева прави изкуство.

Сончето пее много яко, на световно ниво е. И на визия си е супер.

нали към Вас и подобните се нагаждат журналистите. Четете ли статии за опера? Вълнува ли Ви как е изпяла "Каста дива" в Ковънт Гардън??

Соня Йончева пее прекрасно. Може да няма тяло на манекенка, но има по-добра външност, отколкото коя да е манекенка ще изпее "Каста дива" :) Да е жива и здрава да ни радва, защото не съм виждала рокля, която да ме кара да се чувствам така божествено, както като слушам " Лаша к'ио пианга" в изпълнение на Соня Йончева. Велика е силата на изкуството! Не виждам такава в модата, освен парите, разбира се :)

Ти си дебела, нали?

А ти май не си виждала Монсарат Кабайе?

На години съм и едно нещо съм разбрал в тоя живот, да имаш глас дарен от бога е най-голямата работа. Независимо дали си Соня Йончева, Кабаиванска, Павароти, Дейвид Ковърдейл или Крис Корнел.

и музиката, не чета статии защото са субективни. Нямам нищо против певицата,не ми харесва роклята...а тук журналята я превъзнасят.

Ама тя умряла, ма … Къде да я видя?

"която подчертаваше фигурата на Йончева" Сори, ама фигурата на Йончева само по-голям чувал не би я подчертал - нищо лично към примата.

ДИР, колко ще ми струва да си поръчам и аз такъв пиар като този на разни Сони, Гришовци, Геринки и т.н., а ?

Много повърхностни и злобни драскачи има тук. Само опаковката ги интересува.

не се хаби не става въпрос за нея не си схванала поантата

Всъщност има и по-добра външност от доста манекенки. Въпрос на вкус! Но по фешън телевизионните канали вървят доста неатрактивни създания, само кожа и кости, направо плашещи и съвсем не идеално сложени. Манекенките са закачалки за дрехи в общия случай.

Българите вече сме нормално представени сред елита на света! А Соня Йончева изглежда прекрасно в прекрасната си рокля и с много симпатичния си съпруг! Много са готини с Гришо. И Нина Добрев беше чудесна! И Димитър Маринов, разбира се! Браво! Няма по-хубава реклама за нас от това светът да среща подобни българи! И има още много такива хора навсякъде, които впечатляват с постиженията си, или в изкуство, или в наука, или в социална сфера и т.н. Това е най-доброто лекарството срещу ниско самочувствие и провинциалност. Да се види, че можеш да успееш с качествата ти, с талантите ти и с труда ти, а не с далавери и престъпления.

плюене по всичко българско. Като вземете да се правите на много сложни - уж че някой не ви бил разбрал, та сте жалки и смешни. Досега никой такъв сред вас не е имало, дето да не можем да му "схванем поантата". Повечето сте съвсем даже елементарни.

какво да ги правиш

статии за пеене не четете, че били субективни, а за роклите четете, защото те са ... субективни :) И аз предпочитам пеенето, но не успях "да отскоча до Лондон", за да я чуя в "Норма", например и все пак ми е интересно да прочета специалистите, които са отишли какво са усетили.

Чак пък знаменитост.. никой не е чувал за тая измислена "прима".. няма да е лошо да мине на диета, доста е закръглена..

и влезе в селската чалготека

Да, това са българи, които ни прослават по света, не такива като "българската звезда" от тъпата номинация на "Зелената книга".

Соня е велика и като човек и като талант. Всичко е постигнала сама, с невероятни усилия, дисциплина и решителност. Човек само може да и се радва и да и пожелае още по-големи успехи. Респект!

Соня, сега модата е обратна, вече се цени най добре съблечената, а не най добре облечената дама...

Ей злобни драскачи. Далече сте от класата на тази жена. Не ви остава друго освен да драскате и плювате . Комплексари прости.