17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно как не се спряха да и ровят кокалите на тази жена починала преди 20 години!А за доказани педофил Принц Андрю никаква вест, никаква новина той си е жив 8 здрав, пръв приятел на Епстйн, вечен гост на оргиите му с деца.

Нашето време беше на истински красивите жени, сега се моделират със силикон, ботокс и много други. Аз бях известна като "Мерелин Монро", защото тайно намирах нейни снимки и я копирах.Заради нея си останах блондинка цял живот и още им останки от нейния стил в начина ми на обличане, въпреки достопочтената ми възраст. Тя не е била любимка само на мъжете,милиони жени я копирахме.

Интересно мнение. Мерелин Монро, разбира се, е била пионер. Била е с естествена хубост, колкото може да бъде естествена хубостта на жена с леко поведение, пластични операции, с боядисана коса, с много грим и злоупотребяваща с алкохол. Понастоящем почитателките на този вид хубост много са я надминали. На масата не й трябва много, масата обича продуктите. А Мерелин безспорно е била продукт - употребена, изстискана и изхвърлена.

Хората имат вече достъп да много информация и това ,което Вие наричате "леко поведение, злоупотреба с алкохол" и другите й "грехове" я правят да изглежда като възпитаничка на пансион за непорочни девици в сравнение с това, което става в съвремието. И не, не е имала пластични операции. Но ще ми бъде интересно, ако Вие посочите Вашия идеал, но нека е персона за която можем да прочетем подробности и да ги сравним.

Е имала операция на носа. Може да се прочете навсякъде

Не само на носа. На брадичката - също. Има нейни снимки и без грим и изкуствени мигли. Не казвам, че е била грозна. Била е средностатистическо хубаво, пухкаво момиче от улицата. Животът й е трагичен и нагледен пример какво прави шоубизнесът с хубавите момичета и в какво ги превръща. Днес нищо не се е променило. И категорични изказвания как едновремешните красавици са по-красиви от сегашните и едновремешните леки жени как не са били толкова леки, колкото са леки сега, ми се струват наивистични. Красиви жени винаги е имало и ще има и това не са непременно моделите за подражание наложени от различни медии и т.н. Тъкмо напротив!

"старо но златно"? В превод - нямаме нищо интересно за статиите

Хубава жена беше. Бог да я прости!

бе, че хубава, хубава беше. Ама колко смогваше да носи моралът на кръста си, е съвсем друг въпрос. Наскоро писаха, че единия от синовете и бил от друг баща, военен някакъв, когато загина пък беше с богат арабин. Та все повече напоследък се замислям, дали пък след толкова кръшкане/ да не кажа по груба дума/ и срам, хвърлен връз короната, ........... Инак, аз също смятах когато загина, че разните теории за гибелта и са измислии, ама а де?

тя "короната" защото няма от какво да се срамува. Една камила?!?

Когато Даяна се раздели с Чарлз, тя има няколко връзки. Една от от които е с Доди Ал Файет, с когото загиват в катастрофата. А за Хари се говори, че е чуждо дете от край време заради рижата му коса, но ако видите снимки на леля му, сестра на майка му, ще видите абсолютно същото лице. Моралният кръст лежи в кралското семейство заради смъртта на Даяна и постоянното кръшкане на Чарлз.

Нямате ли някоя снимка на баба ѝ когато е бременна с баща ѝ?!?