Стенли и Митко Кърнев казват "Сбогом" на Косьо Марков

Музикантите се впуснаха в спомени за басиста и основател на група "Тангра"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пусти живот, какво да го правиш! Беше шок и когато Пеци Щуреца си отиде, беше шок и когато Жоро Минчев ни напусна, и т.н. назад във времето. Гадното е, че тъкмо свикнеш и приемеш някой, току вземе та изчезне от хоризонта и ти увисваш самичък. И после само спомени или си говориш самичък с тях.......Всички ще минем през тая мелница, но поне докато още дишаме и крачим по земята, да сме човеци, да уважаваме, да помним!

Суха съчка , един вид . Да го мерна Мангърчето , без да съм обратен , ще го шибам докато пукне .

Не познавам човека и името, но познавам до безкрайност всяка една от тези невероятно песни. Господи, каква музика само! Господи, това е цялата ми младост!! Бригадите, лагерите, китарите, моретата и планините, купоните.... навсякъде ги пеехме с моята китара! Господи, днес ще крещя към звездите: Благодаря ти за музиката, човече!!!!

До момента двама ръсят простотии, но ще им се върне!! Поклон пред паметта на музиканта !

Ми на 70+ е. Ами умрял. Тъжно е за близките му. Колко съученици погребах на 45 години е друга тема. Ами ... хората все някога умират.

Почивай в мир! Благодаря!

Бог да го Прости! R.I.P.

"Да си вземеме сбогом със онази любов....." RIP.

Тангра 2 е групата на всички времена в БГ. Всички от нея направиха нещо съвсем ново за онези времена. Нещо много-по различно от т.нар. естрада. Безкрайно ми е мъчно за Косьо Марков.. Почивай в мир..

Стенли е творъцат в "Тангра". ДОКАТО ГО ИМА НЕГО, ИМА Я И ГРУХАТА.

Почивай в мир, Оловни войнико! Ти ще липсваш не само с музиката си, но с прекрасната си душа! Бог да те прости! Благодаря за музиката, Косьо!