Столичанин загуби халката си на плажа, морето му я върна (видео)

Семейството на младоженеца има традиции в губенето на венчални пръстени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-сетне една хубава новина! Радостно е, че продължават да се срещат такива добри хора като тези от Хасково! А младоженците да са живи и здрави и дълги години неразделни! Случилото се с тях е предвестник на дълъг и красив семеен живот! Другите и злобни приказки по техен адрес да ги захвърлят настрана. И нека имат пълна къща с дечица!

Столичанин разшири за първи път халката си на плажа, морето му го върна тъпкано!

Важното е, че не са му разширили халката след това.

скоро очакваме филм за тоя невероятен случай .

Моля админите на сайта да прочетат коментарите!!!! Само простащина и негативни мнения. И това под всяка статия. Изключете възможността да се пишат коментарии!! Сигурно са 5,6 простака, които пишат, но така ви пада реномето на медия!!!

Дир - реноме - медия... Преди по-малко от 5 мин. благодарение на тях научих нова българска думичка - интеракция.

Единственият мариант да не потъне на секувдата в пясъка е ако е била куха. Тоя народ докъде го докара да няма пари един венчален пръстен като хората да си купи. Ако не е така новината е фейк. Аз съм от морето и знам, че във водата златото пада и изчезва за секувди в пясъка във водата. Есента, колко стотинки сме намирали по плажа като задуха вятъра не е истина.

Господ му дал знак ама той не та не - чак нова халка си поръчал :)

Да не съм лош пророк ама .. няма да ги бъде дълго! Щом тоя крие такива неща още от сега - не ми го хвали! В семейството, пич, сте двама! И момата трябва да е рамо до рамо с теб в търсенето. А не да се чудиш кал да обясниш като наакано бебе. А ако не я намерите - вещ е! Майната и! И аз загубих пръстена си така, но в кристално море и го намерих сам! Две седмици след сватбата. После отидох до момичето ми, целунах я и и казах! Имаше мрънкане, но после се смяхме!

Да, плаж е, свобода, защо да казва, че е женен, барем налази някоя девойка. За това и е скрил халката, после се оправдава, че я загубил.. Абе как се губи халка, това да не ти билетче, че да го загубиш.

Друга невероятно история. Столичанин. Добре.

горкия

Толкова е романтично! За Нова година трябва да идат в Истанбул!

Нема оттърване, брато!

Верно е. Прошка нема.

Вярвате ли на тази измишльотина??? Май прекалиха със себерекламата си!!! Аман от самовлюбени мушмороци...

зло море. Черно.

Тоя е баси каръка.

Верно си е! Хем женен, хем се е провинил. Двоен демидж. Баси!