Столичанин загуби халката си на плажа, морето му я върна (видео)

Семейството на младоженеца има традиции в губенето на венчални пръстени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е баси каръка.

Нема оттърване, брато!

Верно е. Прошка нема.

Вярвате ли на тази измишльотина??? Май прекалиха със себерекламата си!!! Аман от самовлюбени мушмороци...

Толкова е романтично! За Нова година трябва да идат в Истанбул!

горкия

Друга невероятно история. Столичанин. Добре.

зло море. Черно.

Верно си е! Хем женен, хем се е провинил. Двоен демидж. Баси!

Да не съм лош пророк ама .. няма да ги бъде дълго! Щом тоя крие такива неща още от сега - не ми го хвали! В семейството, пич, сте двама! И момата трябва да е рамо до рамо с теб в търсенето. А не да се чудиш кал да обясниш като наакано бебе. А ако не я намерите - вещ е! Майната и! И аз загубих пръстена си така, но в кристално море и го намерих сам! Две седмици след сватбата. После отидох до момичето ми, целунах я и и казах! Имаше мрънкане, но после се смяхме!

Да, плаж е, свобода, защо да казва, че е женен, барем налази някоя девойка. За това и е скрил халката, после се оправдава, че я загубил.. Абе как се губи халка, това да не ти билетче, че да го загубиш.

Господ му дал знак ама той не та не - чак нова халка си поръчал :)

Единственият мариант да не потъне на секувдата в пясъка е ако е била куха. Тоя народ докъде го докара да няма пари един венчален пръстен като хората да си купи. Ако не е така новината е фейк. Аз съм от морето и знам, че във водата златото пада и изчезва за секувди в пясъка във водата. Есента, колко стотинки сме намирали по плажа като задуха вятъра не е истина.

Моля админите на сайта да прочетат коментарите!!!! Само простащина и негативни мнения. И това под всяка статия. Изключете възможността да се пишат коментарии!! Сигурно са 5,6 простака, които пишат, но така ви пада реномето на медия!!!

Дир - реноме - медия... Преди по-малко от 5 мин. благодарение на тях научих нова българска думичка - интеракция.

скоро очакваме филм за тоя невероятен случай .

Важното е, че не са му разширили халката след това.

Столичанин разшири за първи път халката си на плажа, морето му го върна тъпкано!

Най-сетне една хубава новина! Радостно е, че продължават да се срещат такива добри хора като тези от Хасково! А младоженците да са живи и здрави и дълги години неразделни! Случилото се с тях е предвестник на дълъг и красив семеен живот! Другите и злобни приказки по техен адрес да ги захвърлят настрана. И нека имат пълна къща с дечица!