17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е за да не го съдят за сексуален тромоз ... тези кукувици зад океана.

А на мен искрено ми е жал за всички недокоснати мъже. Виждала съм тая болка в очите на мъж. Страшно е, че най-нормалното нещо на света, стана толкова омразно и избягвано. Имаше времена, в които хората се прегръщаха, целуваха, докосваха, и уважаваха, докосването не беше за унижение, а за обич и уважение. Лично аз съжалявам, че си изгибихте човешкия облик.

Не намирам нищо интересно в докосването на жени. Предпочитам мъжете. Много по-вълнуващо е.

К.Р. е НеПипаж

Доста показателен е случаят с Филип Киркоров в Маями преди 1 година ! В нета има клип как някаква жена (коВра като всички) го гони по улиците уж за автограф ! След няколко пресечки гонене и след, като Киркоров не и обръща никакво внимание тя започва да крещи истерически , че ще го съди понеже я игнорирал ! АКО СЕ БЕШЕ ПОНЕ ОБЪРНАЛ ДА Я ПОГЛЕДНЕ ЩЕШЕ ДА ГО ЗАКЪСА С ДВАТА КРАКА ! Да не говорим колко пари изсмукаха нашите циганки от уж опипали ги нещастници на Айфеловата кула докато не ги хванаха в измама преди няколко години ! ЖЕНИТЕ ОСВЕН ЗА ПАРИ, МЯСТО ЗА ДРУГО НЯМАТ В ГЛАВИТЕ СИ ! ПАЗЕТЕ СЕ !

Чада мои, казвам ви: това, че Плодът е забранен да се яде....не означава че е забранен да се гледа. Любете се, можете се....с погледи!

Ха-ха, вие мъжете се отказахте да бъдете глави на семейства, жените не са ви виновни, отказахте се да браните родината си и скоро ние ще я браним, отказахте да създавате семействата и затова децата ви са извънбрачни и се отказахте от бог, защото всичко това нямаше да е факт, не жените, вие не сте вече мъже май отиваме към един пол, човек

Смени мъже в твоето словоблудство с жени и всичко ще е ОК....фактите са че ени като твб взеха че еманципираха повече отколкото могат...човек не може да надскочи себе си....тръгнала да ми да дрънка глупости...жени които пият повече от мъжете, жени които смятат че кариерата е по важна от семейството, жени които смятат че е достатъчно някой да ги осемени и даживеят на помощи като самотни майки, жени които смятат че юогат да отгледат син без мъж...и да от жените войници не става..

Поредната незадоволена ... феминистка!

Жено що не кажеш,че жените искате някоя мутра с пари или стар с пари а не млад и безработен и слаб и с малка заплата жените станахте непоносими искате само пари и боклуци самите вие станахте боклуци

Безработен мъж.......осъзнаваш ли как звучи? Търсиш си жена за да ти подсигури прехраната ли? По мъжката логика и аз мога да кажа, че мъжете търсят жена, която да е вечно млада и красива, да роди и отгледа няколко деца, докато работи и изкарва голяма заплата, никога да не е изморена или болна, а в леглото да е порно звезда без задръжки. Вашите майки може и да са ви разглезили с подобни представи, но реалността е различна. Както и да е - от жените се оплакват само неудачниците. А повечето българки, които са самотни майки, изработват доход, по-висок от прага за получаване на помощи, така че........

Аз харесах един такъв, но той ми показваше, че е много търсен сред жените, само която не си е сложила лапата върху него не го е пробвала. За какво ми е такъв?? Да ме унижава, че не съм единствена и ценна за него. Какво може да се създаде с такъв. Буквално можеше да му кажа "Тръгвай след мен" и да го отнеса у дома си. Това мъж ли е?

Друг път жените не изкарвате повече и безработните мъже не унижават жените само в представите в и е така

Не сте пипана и носена на ръце от мъж, нали?!

Да, макар и дългогодишно омъжена, до скоро.

Тези американци са се побъркали, уважението си е уважение, ама да се бърка с докосване.... когато си известен да покажеш близост на някаква фуста не означава сексуален тормоз, а просто че не си надут

За това, че е правил секс с шведка без капут и договор за ебане....ще го предадат на американската власт....шведките.

И какво от това?! И Никола Тесла е мразел ръкостискането и дебелите хора !

Мислех, че аз ще открия телепортацията, но като нищо Киану Рийвс може да ме изпревари.

И много добре прави. Купената жена излиза най-евтино, всички ползи, нула от негативите.

По добре да не ги докосва. Единственият човек, който може да убие 3ма с молив. Ш*н молив.

Ей, направИхте мъжете бездушни джендъри. Хак ви е. Феминистки

Той,знае ,че коврите искат да доят пари затова е далеч от тях

И аз като жена искам да ви кажа, че родната ми майка никога не ме е прегръщала, докосвала, даже не ме е целувала. Когато аз го направя за рожден ден или празник, застава нащрек и много иска всичко да приключи бързо бързо.

Аз като жена не виждам нищо странно в поведението му. Просто има хора, които не обичат да бъдат докосвани и да докосват непознати или хора извън семейството им или близки. Нищо сензационно няма в това. Не мисля, че той го прави от какъвто и да е било страх. Познавам достатъчно хора със сищия "маниер" без това да е повод за спекулации.

Да му пратим Кобрата да ги нацелува.

Скапаняци. Човека си има драма - мъртвородено дете и жена загинала в катастрофа. Оттогава е съвсем друг. Живее под наем, не излиза и т.н. Прави филми да.

Това да живееш под наем за нещо негативно ли се счита?

Само дето ти си скапаняка и другото което си писал няма общо с това ,защо не ги докосва.

браво за мнението ви от мен

И аз!

Ем нормално те жените прекалиха. Скоро ще им им трябват киборги щото никой мъж няма да се навие

Факт е също така, че Киану не е гей. Дали според вас не докосва жените? Що за идиотско заглавие отново?!

Нали ако спрем да "нарушаваме" личното пространство на жените, ще спрат и хората да се възпроизвеждат! Нека някой мозък ми обясни как ще се правят деца, ако меко казано мъжът не "наруши" личното пространство на някоя жена! Тоя свят не отива на добре с тези предразсъдъци....

Преграда от шпертплат и само една дупка в нея на височина 90см. Свободен избор. Пръст, език, член, око ... каквото поискаш... Никакво нарушаване на личната неприкосновеност!

Това е секс по еврейски....през дупка в одеалото и....на половин цена.

Чрез многогодишни брачни съюзи с поделяне на отговорностите и поемане на задълженията относно правенето на деца. Ако става дума за производство на деца. Ако става дума просто за секс, това е друга тема.

Яко си тъпичък, а? А като се разведе и си тръгне с апартамента и половината ти залата?

Хаха, ти си още по-тъпичък, няма възпроизводство за теб, хаха

Нарушавай личното пторстранство на съпругата си колкото сте се разбрали, не и на останалите. Се тека превратно ги разбирате нещата - че можело сякак, за сички, и сякога. Брак, и тогава секс и деца. Иначе, друм.

И на мъжете! И на мъжете! Защо само да са специални жените...

Инвитро, клониране, ще ви правим роботчета....................,

Преди малко сте публикували и друга новина ''Куба Гудинг Джуниър - обвинен в сексуално посегателство Става дума за нежелано опипване''. Киану Рийвс иска просто да си спести подобни новини за себе си. Много, ама наистина много жени са осъдили така много мъже- правят си снимка, не му се виждат ръцете и хоп нежелано опипване. Той не може да го докаже, че не е вярно, тя е жертва. Като си известен и богат, не е толкова проблемът парите, а публичното линчуване за неща, които не си извършил и няма как да докажеш. Така че Киану Рийвс си е много прав за себе си като се знае как действат много жени за да станат богати и известни

Добре е, белите жени и мъже, християни да живеят отделно, за да се гарантира, че не правят секс помежду си. Така ще се стимулира толерантността на белите жени към "роми" и мюсюлмани.

Преди малко сте публикували и друга новина ''Куба Гудинг Джуниър - обвинен в сексуално посегателство Става дума за нежелано опипване''. Киану Рийвс иска просто да си спести подобни новини за себе си. Много, ама наистина много жени са осъдили така много мъже- правят си снимка, не му се виждат ръцете и хоп нежелано опипване. Той не може да го докаже, че не е вярно, тя е жертва. Като си известен и богат, не е толкова проблемът парите, а публичното линчуване за неща, които не си извършил и няма как да докажеш. Така че Киану Рийвс си е много прав за себе си като се знае как действат много жени за да станат богати и известни

А па Пулев Кобрата въобще не ги бави!

Че за какво му е да докосва тия силиконови торби с по 100 пластични операции и 3 пръста грим цялото тяло! Рискуваш да се омажеш в мазило и червило, след което да се разделиш с няколко милиона!

Еми базе ха си пинал ха си се разделил с няколко милиона долара! Бах го! То ти идва по евтино да си наемеш проститутка и тогава срещу няколко долара прлющиш и пипаш! Да му се невидяло и на кокошките! Влекат ги само парите! Т.е. те чисто и просто упражняват най-древната професия на света, но не им се иска да правят секс! Искат само парите да приберат срещу нищо!

Ма ти си мислиш, че проститутките нямат права, май? А?

За мисленето се изискват няколко неща например поне средна интелигентност каквато не се забелязва в коментираното писание.

Епа те мое и да имат, но си ги знаят! Абе един вид отишли са там да ги опънат за пари! Докато човека коментира, че тия са от новите проститутки само пари искат! Не щът да ги ... опъват и пипат! Та така!

Жените да внимават. Накрая да не стане като оная селската дето на младини й търсили, но тя не давала, а сега дава, но не й търсят?

Бате, не разбрах, имаш опърничава дъщеря за женене ли? Големи шилета са тия, навирили един нос, не може добър ден да им каже малкия.

Така пак дава повод да бъде съден, но затова че ги игнорира, един вид пак ги дискриминира, защото вероятно се здрависва с колегите си от мъжки пол ... Извратен либерален модел!

С тях как се държи?

Трябва нотариална покана, за да докоснеш някоя.

Има един калпав филм с него, в който играе търговец на диаманти, попаднал при мафията в Русия. Там се залюбва, естествено, с рускинче и т.н. Филмът не струва, освен еротичните сцени. Та не знам с какво ги докосва, ама там се гушкаха яко :)))

Имаше още един филм с него (не му помня името) - две мацки под предлог, че вън вали го накараха да ги пусне в къщата си и после стана едно пипанеее ... не е истина.

Да не си гледал порно бе мустак?

Много правилно, ако си платят може и да ги пипне. Игнорирайте сексуалния натиск на който ни подлагат жените. Свобода за мъжкия пол!

Умен човек да не ги пипа...кой знае къде са били!

Ще го осъдят за нежелани погледи. Като не ще да дава пари за пипане.

Затова Киану е велик. Шапка му свалям.

Той първо е половин азиатец, а те по начало се държат дистанцирано, особено на публични места, а и е зодия Дева. които също са дистанцирани.

Чак половин азиатец не е, но е роден в Бейрут и баща му имал и китайски корени, освен хавайски и така нататък. Но бил антрополог, та затова сигурно е бил в Ливан. Майка му е англичанка.