17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той първо е половин азиатец, а те по начало се държат дистанцирано, особено на публични места, а и е зодия Дева. които също са дистанцирани.

Затова Киану е велик. Шапка му свалям.

Ще го осъдят за нежелани погледи. Като не ще да дава пари за пипане.

Умен човек да не ги пипа...кой знае къде са били!

Много правилно, ако си платят може и да ги пипне. Игнорирайте сексуалния натиск на който ни подлагат жените. Свобода за мъжкия пол!

Има един калпав филм с него, в който играе търговец на диаманти, попаднал при мафията в Русия. Там се залюбва, естествено, с рускинче и т.н. Филмът не струва, освен еротичните сцени. Та не знам с какво ги докосва, ама там се гушкаха яко :)))

Трябва нотариална покана, за да докоснеш някоя.

С тях как се държи?

Така пак дава повод да бъде съден, но затова че ги игнорира, един вид пак ги дискриминира, защото вероятно се здрависва с колегите си от мъжки пол ... Извратен либерален модел!

Жените да внимават. Накрая да не стане като оная селската дето на младини й търсили, но тя не давала, а сега дава, но не й търсят?

Еми базе ха си пинал ха си се разделил с няколко милиона долара! Бах го! То ти идва по евтино да си наемеш проститутка и тогава срещу няколко долара прлющиш и пипаш! Да му се невидяло и на кокошките! Влекат ги само парите! Т.е. те чисто и просто упражняват най-древната професия на света, но не им се иска да правят секс! Искат само парите да приберат срещу нищо!

Че за какво му е да докосва тия силиконови торби с по 100 пластични операции и 3 пръста грим цялото тяло! Рискуваш да се омажеш в мазило и червило, след което да се разделиш с няколко милиона!

А па Пулев Кобрата въобще не ги бави!

Преди малко сте публикували и друга новина ''Куба Гудинг Джуниър - обвинен в сексуално посегателство Става дума за нежелано опипване''. Киану Рийвс иска просто да си спести подобни новини за себе си. Много, ама наистина много жени са осъдили така много мъже- правят си снимка, не му се виждат ръцете и хоп нежелано опипване. Той не може да го докаже, че не е вярно, тя е жертва. Като си известен и богат, не е толкова проблемът парите, а публичното линчуване за неща, които не си извършил и няма как да докажеш. Така че Киану Рийвс си е много прав за себе си като се знае как действат много жени за да станат богати и известни

Добре е, белите жени и мъже, християни да живеят отделно, за да се гарантира, че не правят секс помежду си. Така ще се стимулира толерантността на белите жени към "роми" и мюсюлмани.

Ма ти си мислиш, че проститутките нямат права, май? А?

Бате, не разбрах, имаш опърничава дъщеря за женене ли? Големи шилета са тия, навирили един нос, не може добър ден да им каже малкия.

Преди малко сте публикували и друга новина ''Куба Гудинг Джуниър - обвинен в сексуално посегателство Става дума за нежелано опипване''. Киану Рийвс иска просто да си спести подобни новини за себе си. Много, ама наистина много жени са осъдили така много мъже- правят си снимка, не му се виждат ръцете и хоп нежелано опипване. Той не може да го докаже, че не е вярно, тя е жертва. Като си известен и богат, не е толкова проблемът парите, а публичното линчуване за неща, които не си извършил и няма как да докажеш. Така че Киану Рийвс си е много прав за себе си като се знае как действат много жени за да станат богати и известни

Нали ако спрем да "нарушаваме" личното пространство на жените, ще спрат и хората да се възпроизвеждат! Нека някой мозък ми обясни как ще се правят деца, ако меко казано мъжът не "наруши" личното пространство на някоя жена! Тоя свят не отива на добре с тези предразсъдъци....

Факт е също така, че Киану не е гей. Дали според вас не докосва жените? Що за идиотско заглавие отново?!

Преграда от шпертплат и само една дупка в нея на височина 90см. Свободен избор. Пръст, език, член, око ... каквото поискаш... Никакво нарушаване на личната неприкосновеност!

Чрез многогодишни брачни съюзи с поделяне на отговорностите и поемане на задълженията относно правенето на деца. Ако става дума за производство на деца. Ако става дума просто за секс, това е друга тема.

Нарушавай личното пторстранство на съпругата си колкото сте се разбрали, не и на останалите. Се тека превратно ги разбирате нещата - че можело сякак, за сички, и сякога. Брак, и тогава секс и деца. Иначе, друм.

Ем нормално те жените прекалиха. Скоро ще им им трябват киборги щото никой мъж няма да се навие

И аз!

Яко си тъпичък, а? А като се разведе и си тръгне с апартамента и половината ти залата?

Хаха, ти си още по-тъпичък, няма възпроизводство за теб, хаха

Скапаняци. Човека си има драма - мъртвородено дете и жена загинала в катастрофа. Оттогава е съвсем друг. Живее под наем, не излиза и т.н. Прави филми да.

Да му пратим Кобрата да ги нацелува.

Чак половин азиатец не е, но е роден в Бейрут и баща му имал и китайски корени, освен хавайски и така нататък. Но бил антрополог, та затова сигурно е бил в Ливан. Майка му е англичанка.

Имаше още един филм с него (не му помня името) - две мацки под предлог, че вън вали го накараха да ги пусне в къщата си и после стана едно пипанеее ... не е истина.

Да не си гледал порно бе мустак?

За мисленето се изискват няколко неща например поне средна интелигентност каквато не се забелязва в коментираното писание.

Епа те мое и да имат, но си ги знаят! Абе един вид отишли са там да ги опънат за пари! Докато човека коментира, че тия са от новите проститутки само пари искат! Не щът да ги ... опъват и пипат! Та така!

Аз като жена не виждам нищо странно в поведението му. Просто има хора, които не обичат да бъдат докосвани и да докосват непознати или хора извън семейството им или близки. Нищо сензационно няма в това. Не мисля, че той го прави от какъвто и да е било страх. Познавам достатъчно хора със сищия "маниер" без това да е повод за спекулации.

И на мъжете! И на мъжете! Защо само да са специални жените...

И аз като жена искам да ви кажа, че родната ми майка никога не ме е прегръщала, докосвала, даже не ме е целувала. Когато аз го направя за рожден ден или празник, застава нащрек и много иска всичко да приключи бързо бързо.

Той,знае ,че коврите искат да доят пари затова е далеч от тях

Ей, направИхте мъжете бездушни джендъри. Хак ви е. Феминистки

По добре да не ги докосва. Единственият човек, който може да убие 3ма с молив. Ш*н молив.

И много добре прави. Купената жена излиза най-евтино, всички ползи, нула от негативите.

И какво от това?! И Никола Тесла е мразел ръкостискането и дебелите хора !

Мислех, че аз ще открия телепортацията, но като нищо Киану Рийвс може да ме изпревари.

Тези американци са се побъркали, уважението си е уважение, ама да се бърка с докосване.... когато си известен да покажеш близост на някаква фуста не означава сексуален тормоз, а просто че не си надут

Това да живееш под наем за нещо негативно ли се счита?

Само дето ти си скапаняка и другото което си писал няма общо с това ,защо не ги докосва.

Ха-ха, вие мъжете се отказахте да бъдете глави на семейства, жените не са ви виновни, отказахте се да браните родината си и скоро ние ще я браним, отказахте да създавате семействата и затова децата ви са извънбрачни и се отказахте от бог, защото всичко това нямаше да е факт, не жените, вие не сте вече мъже май отиваме към един пол, човек

Смени мъже в твоето словоблудство с жени и всичко ще е ОК....фактите са че ени като твб взеха че еманципираха повече отколкото могат...човек не може да надскочи себе си....тръгнала да ми да дрънка глупости...жени които пият повече от мъжете, жени които смятат че кариерата е по важна от семейството, жени които смятат че е достатъчно някой да ги осемени и даживеят на помощи като самотни майки, жени които смятат че юогат да отгледат син без мъж...и да от жените войници не става..

Поредната незадоволена ... феминистка!

Жено що не кажеш,че жените искате някоя мутра с пари или стар с пари а не млад и безработен и слаб и с малка заплата жените станахте непоносими искате само пари и боклуци самите вие станахте боклуци