Иван Тишев се отказа да учи в чужбина

Звездата от сериала "Революция Z" Иван Тишев се е отказал да учи в чужбина и е приет в Консерваторията.

Обратно в новината

Коментари - Иван Тишев се отказа да учи в чужбина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С тая обеца на ухото е направо противен. Да не кажа нещо по обидно.

Голяма грешка е направило момчето

Всички тъпаци. които се фукате, че децата ви учат в чужбина - разберете, че и там от университет до университет има огромна разлика - това, че е в Англия или Германия не значи, че автоматично е супер образование. Има големи боклуци сред университетите на запад. А вашите деца учат предимно в тези боклучави университети :Д

А ти откъде знаеш къде учат? Може би съдиш по собствените си приятели?

Ами не знам - моите приятели и аз учим в едни такива места като Харвард, Бъркли, Оксфорд и тн - кажете вашите къде са :Д Плюс това има значение дали учиш на стипендия, или мама и тате ръсят парички за тъпото си отроче :Д

и ние кво да кажем - ръкопляскания...че е избрал лесното пред трудното...ай сиктир

Ученето в чужбина може да е 2 и 200. Зависи. В приличен немски университет таксата е под 300 Е на семестър. Наем в общежитие е под 200 Е месечно с включени консумативи. Храната е на същите цени, но много по-качествена и ако и студента поработва, нещата се получават. Обстановката, отношението, организацията, сградния фонд, нивото на преподаване, библиотеките и всичко останало ОБАЧЕ са на ниво, което тук не сме и сънували! Самия факт, че някои деца успяват да се оправят и сами е показателен. От децата на приятели оставам с убеждението, че тук образованието е пълна измислица. Но то явно е като всичко останало!

Прав си, бате. С малки изключения тук студентите бъркат библиотека с чалготека.

Този с избочканото ухо, какъв се явява ?Някакъв културтрегер, може би ? Ахааа, тепърва даже ЩЯЛ БИЛ да се обучава ... 'аде нема нужда

Следването в чужбина, особено 4 години е изключително скъпо. Всички, които познавам и са ходили са деца на богати родители. Има много талантливи деца в България, но те не получват шанс защото нямат пари.

Тъпа си,мими с малки букви!Детето ми също учи в чужбина,не сме богати,ама хич,но и то работи там и някак си -ще го изучим!

Явно ти си тъп защото детето ти, а не ти си учил в чужбина. Аз съм завършила в чужбина и знам финансовите измерения на следването. Още повече лицензираните в америка училища имат толкова интензивни програми, че е почти невъзможно да следваш и работиш. Там нямаш свободно време. В кой селски университет и коя програма следва твоето детенце?

Не бъркайте общинските колежи с престижните университети. Разликата е колкото от тук, до Марс.

А ти сигурна ли си какво точно работи твоето дете? Защото "някак си ще го изучим" е сходно с "някак си изкарва пари"...

Няма пари и/или не са го приели.

Или просто освен готин и талантлив , е и умен : ) Няма нищо по-лесно от това да те приемат в чужбина , стига да си шариш. Друг е въпросът какво точно образование ще получиш . Особенно в англия е пълна загуба на време : )

Особено в Оксфорд и Кеймбридж. Пишете без да мислите.

Да бе, образованието в Англия е отвратително, те затова са толкова назад.

Как ще се откаже бе,Харвард и Йейл наддаваха за него,а тя каква стана.След тази новина отивам да се хвърля от някой мост.

Мен пък ме кефи момчето. Има визия и не играе лошо (за в бг сериал). Не е толкова трудно да влезеш в чужд университет, стига да имаш сухото. Трудно е да получиш стипендия - тогава, настина трябва да си талантлив, защото конкуренцията е ожеточена. Сигурно е решил да остане, понеже сега му се получават нещата тук, а навън се пробива много по-трудно. После, ако иска, ще замине.

Браво , че е останал в България. Талантлив и млад....

Отказал се е, или са му отказали? Може да не саго приели в никой европейски университет и не е имал друг избор, освен нашата консерватория!

Не го знам този младеж кой е, ама в НМА нема да научи много за музиката, нито ще почувства особена нужда да се осъвършенства.

А ти не си почувствал никаква нужда да научиш българския правопис.

щъе си го преместя от другата страна

камък ми падна от сърцето! Сън не ме ловеше!

Ами ако иска. Насила хубост не става. Както се казва: ТО СИ Е ЗА НЕГО.

Той даже нема нужда от виШе... със сигурност вече добре надува тромбата...

В БГ школата по тромбон не е от най-известните. В Европа най-добрата била Холандската в Амстердам.

Е защо така? По Европата гейовете са добре приети.

мда, а в България простите кретени като теб са много приети (за съжаление).

Не ! Не съм съгласен , че у нас дебили като тоя са добре приети : ))) Никъде не са . Браво на Иван !

Браво , Ванка ! Почти всичките ми приятели и роднини се прибраха в България. Имаме си прекрасна Родина , трябва само да изхвърлим боклука . Успех , приятел : )

Родината е прекрасна, но за съжаление последните години образованието не е цвете. Нищо не пречи да учиш и да се върнеш. Е, в случай, че те приемат...

Криза в образованието има и в западния свят, така че момчето не е сбъркало, че остава в родината си.

Много ти се радвам момче, и това което си решил е прекрасно. Още един млад талант, избира родината ни пред това да дезертира, въпреки отварящитесе възможности пред него. Мойте адмирации.