Тестват сутиен, увеличаващ бюста чрез вибрации

В САЩ започнаха тестовете на сутиен, който естествено увеличава бюста чрез вибрации само за 7 дни.

Обратно в новината

Коментари - Тестват сутиен, увеличаващ бюста чрез вибрации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много по-ефикасен метод е триенето на бюста с тоалетна хартия.

Я обясни!

Една жена отишла на доктор с оплакването, че й е малък бюста. Доктора я огледал и й казал: -Ами почнете да се трите всеки ден между гърдите с тоалетна хартия. -Ще ми помогне ли да ми пораснат гърдите? -Ами, като ви гледам задника...

А преди години рекламираха некви колани, дето с вибрации топели корема ...

ще има много тужни погледи като на крави всеки ден ги доят , а бик нямаааа

Ами на стари баби действа ли? Висъл да ки позатяга малко ....

Ама на бабите им е само до тъпанари!!!

Стяга им го.

Е па действа, па как! Растат, растат... и после сичко сабират само у долнището на банцкио... Че ме прощавате, ма сам на морето, и асоциацийката ми искочи моменталически :)

Аз предлагам услугата да друсам гърдите на която и да е жена по 15 минути на ден, БЕЗПЛАТНО!

друсат!Галят се и се целуват.

не ти вярвам,че ще е безплатно!Хм...

Предполагам доста ще му струва...

нищо лошо.

сега разбирам защо жените които практикуват туъркване имат големи дупета

мъжете ли имат право да го практикуват секса с няколко жени ?ААА не си познал!

Стою

Вярно, не е познал. И жените имат право да го практикуват с няколко жени.

да се направи и с упражнения за бюста!А и.....с повече секс.

Как може да се патентова нещо, което отдавна се произвежда и рекламира в Китай, а дори просто потърсете на youtube "vibrating bra ellen degeneres" - Дженифър Анистън бе помолена да тества този вибриращ сутиен на живо в известното телевизионно шоу на Елън и беше много екзалтирана... :)

от луната ли падаш!? в Америка миналата година стана популярна една китайка, която преоткри книжките за оцветяване. било, обясни "научно" тя , начин да се отпуснеш от стреса на работата през деня и така продаде милиони книжки за оцветяване в Америка и то на безумна цена и стана милионерка. Хората са много тъпи особено напоследък, като малоумни зомбита са, та каквото и да им кажеш, ще ти повярват, даже и че ако си тръскат циците, ще им порасне виме на крава или пенис като змия. нали са и гнусни извратеняци, освен малоуни всички напоследък, та какво се учудваш, възползвай и ти, измисли една лъжа и прави пари. вече живеем съвсем по американски!

Тя кога ли не е екзалтирана, празноглавата.

По същата логика могат да се разработят гащи, които с вибрация да увеличават пенисите на мъжете. Изгодата ще е взаимна: мъжете харесват големите ци, а жените - големи пищови.

вече го написахме.

Плета шапки, които увеличават мозъка чрез вибрация. Препоръчват се предимно на политици с пилешки, свински или говеждо телешки мозък. Може и за певци! Обаче страничния им ефект е, че косата може да опада и главата да заприлича на тиква. Имам много клиенти сред политици, министри и депутати. Освен това изработвам костюми на райета, много подходящи за гореописаната клиентела. Изключително са удобни за носене в тесни килии, обитавани от 3 до 5 човека. Костюмите са много подходящи и за други дейности, тъй като оставям дупка отзад на панталоните. Шия и памперси, размер XXXXXL, подходящи за дупета на дупетати със свински вид и размери, а защо не и за тяхната мамка. Предимството е, че имат специална мас, която залепва без проблем за задничните сланини на съответния дупетат. По този начин свинята дупетат няма да губи време, за да задръства с екстрементите си кулоарните wc-та, а ще ги събира в памперса. Освен това той успешно ще използва освободеното си от тази дейност време за сключване на сделки, купуване на акции в Булгартабак или закупуване на телевизии (с майка си). Продавам също така еротични касети с филми за възрастни с влюбени и целуващи се мъже по площади, а защо не и по орлови мостове. Характерното за тях е, че актът се извършва на открито пред погледите и одобрителните възгласи на майчин език на десетки хиляди воайори, докарани с автобуси от села, махали и паланки. И накрая продавам невероятно ценно издание на великата книга Винету, която съм прочел 10 пъти и препрочитам досега. Към нея съм приложил и превод на сто и двайсетте майчини езици, които се говорят в България. Тук му е мястото да благодаря на коректора си литературовед Лютив Бустан. За желаещите да закупят повече 2 екземпляра наведнъж съм приготвил и бонуси: над 10 екземпяра постна дянковска пица, над 20 екземпляра екологична банкянска филия с мас. След закупуването на тези артикули ви гарантирам, че само за 400 дни ще се оправите. ВЕрвайте ми!!! Това така ли е или не е така?

Аз се чудех защо тези толкова си приличат !!!

Мери, злато, немам нужда от сютюейн-друсалка за хипофизата... :)))))) Ти ме раздруса окончателно и безвъзвратно, до последна капка............ (кой квото питие му се сака, да си попълни точките)! КОЙ? къде те срещне - трябва да те черпи :)

не си разбрал от статията.

А китайците кога ще измислят вибриращи боксерки,защото имат нужда със тези стафиди които имат:)

за китайците...

Трябват ми два за жената. Два размера за две седмици - ще има вече какво да мачкам :)

произвеждат вибриращи бикини , така че жена ти да няма нужда от теб.

Не си мачкаш тва.

този сутиен може да бъде много опасен -предполагам че действа на ниво стимулиране на хипофизата чрез вибрациите а това е много опасно

На главата ли че си го носиш, та да ти друса хипофизата? Он србино си го е рекал - друска ти цицориите и они растат... :)

ти разбира главата.