Тина Търнър минава под венчило този месец

Легендарната певица Тина Търнър, която е на 73 години, ще се омъжи на 21 юли в Швейцария за годеника си Ервин Бах, съобщи в. "Дейли експрес".

Обратно в новината

Коментари - Тина Търнър минава под венчило този месец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятна жена,страхотен талант!Нека късметът и щастието да са винаги с нея!

Да им е честито и да са живи и здрави. Прекрасна световно известна и призната певица. Та нашите промененти не издържат и 2-3 години брак. Но им правя голям реверанс с това,че ги сравнявам. Браво заедно са от 25 години. Пожелавам още много години да са щастливи заедно.

Да, точно така е както казваш. Ама абсолютно.

е това е жена отвсякъде!

Честито и да е жива и здрава! Хората в нормалните държави имат тази чудесна нагласа, че трябва да се живее пълноценно на всяка възраст. Нашенският манталитет обаче отново е наобратно - дай да се загробим на има-няма 50 г., че и на околните да насадим тази идея. И после - защо ни е зле държавата, защо ни е зле на нас...

Мноооого голяма чаровница! От сърце й се радвам - и на нея, и на София Лорен, и на Ракел Уелч... Розкошно остаряват тези жени, браво! Само на мен ли ми се струва, че звездите от 20-ти век са много по-ярки, харизматични и красиви от сегашните?

Да не е станала некаква грешка, нали очакваме погребение, а те пишат за сватба ?

напълно си заслужаваш плуенето и хубавото е, че си го знаеш

Не се нажениха и начекнаха тези знаменитости, бе! Коя сватба й е тази на Търнър - 10, 15-та? Не е ли време да се замисли за по-непреходни неща, за предназначението на живота си, за това да се подготви за един друг свят, за който е нужно най-вече смирение и любов, а не само четкане на егото, удовлетворяване на консуматорските и житейските страсти и служене на собствения си г.з!!! А иначе никога не съм харесвала Тина - нито като глас, нито като пеене, опа грачене! А и винаги когато съм я виждала на сцена все едно виждам някаква маймуна, която се хвърля и чекне на сцената! А сега вече може да започнете да ме обиждате и плюете...

Леле, колко злоба и неудовлетвореност блика от теб! Ако произвеждаше ток щеше да захраниш генераторите на Тина Търнър и цяла Швейцария! Спри се, погледни се в огледалото и поомекоти злобното си изражение ... може и теб някой да те поиска за булка!

Като гледам ти от ,,мислене", колко злобна и негативна си станала!

Злоба,много злоба!Такива таланти като нея се раждат на сто години!Името й ще остане завинаги в списъка на най-талантливите световни изпълнители, а за злоби като теб никой няма да иска да си спомня дори.Какво като е на 73 години ,животът си е неин.Може би ти харесват тъпи песни като "Съчки събирам,",или просташката чалга.Гледай да не се удавиш в собственат си жлъч и злоба!

Тина Търнър е направила своя избор.Така е --Вселенския закон съществува и никой не е успял да избяга от него.Но като я хулите вредите на себе си.Ако сте осъзнали стойностните неща в живота,благодарете на Бог за това.Всички ние правим избори и след това носим последствията от тях.Защо се дразните?

Ервин,видимо, има много нещастен вид!

на годините на сина й :)

Евала! Ей така се живее 100 години!

Много певици си поддържат хормоните с по-млади мъже, защото наборите й отдавна не могат вече.

Невероятно излъчване, сценично поведение и глас. Честито!