Свети Валентин става, стига да не ми лази по нервите

Нестандартни идеи за семейни традиции и как денят на влюбените завладя малките деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, стига с тая вече!

А какви "валентинки" има в нета с Фаб-Мамата леле-мале!

Много обичам като новинарски сайтове започват да ме учат, как да живея ... и особено тунингова индивидки!

Съгласен съм. Всеки е свободен да празнува каквото си иска. Нали е демокрация. По-важното е по-често и с удоволствие да празнуваме. И плювачите, внимавайте на работа сте и Биг Брадър ви гледа!!!!

Свети Валентин значи!? Свети Валентин и Свети Трифон може, а Шекер байрям - не може, така ли? Курбан байрям и сюнет защо да не се празнуват в училища и детски градини, какво пречи?

Всеки ден ми е Трифон Зарезан, св. Дионисии и каквото се сети човек като повод. Та поне на 14-ти да ми е св. Валентин. Ама не е сигурно де.

За съжаление няма стига. Накрая пише очаквайте всяка седмица...

stankow

Забелязваме "изтрещяването", как да не го забелязваме. И за нова година, и за сантаклаус, и за хелоуин, и за "черния петък", каквото и да значи това. Дегенеративната идеология на разгражда празнично-обредната система и на нейно място налага изродщини.

кви са тия промивки със псевдо западната културе. имаме си тука трифон зарезан. кво друго ви требе

и тричане

Вземете най-накрая да кажете истината,че свети валентин е празник на популярната на запад джендърска любов.

Фак мама си е милфка отвсякъде !

И какво му е лошото да има празници ? По-рано като имаше 9-ти септември - мале що вкусни кебапчета съм изял като малък. Като вземете да ми се превземат е - тоя празник не бил български, оня не бил.

Прав ли си, бате? Оно, я сакам да отпразнувам поредната забременена десет годишна Айша. Може ли?

ако не беше толкова сексапилна, щеше вече да почне да лази по нервите всяка седмица

хм, знаеш ил какво означава "сексапил"

Св Валентин ни го нахендриха търговците...

Цвето, мари! Не може денят на влюбените да завладява малките деца - те за това са деца, не могат да се влюбват още. Рано им е за тези работи. И не може Св. Валентин да го правиш семеен празник, щото така ти е скимнало. Има си ден на Християнското семейство или Въведение Богородично на 21 ноември, който се празнува и от православни и от католици - далавера отвсякъде. Това твоето е все едно да празнуваш Рождество Христово на Великден.

Така е. Влизам оня ден в магазин за балони и и казвам на продавачката: "Дайте ми пет от тези балони, дето приличат на червени задници" Тя ми отговаря възмутена: "Ама господине, това са червени сърца, какви задници?" Айде бе: "Виж какво, моето момиче, правя по три-четири сърдечни операции на ден вече 20 години и мисля, че знам как изглежда сърцето. Хайде сега ми дай пет балона с форма на задник и да си ходя"

Добре, че са ти запазени авторските права на мъдрите слова. Че иначе някой книгоиздател ако ги пусне нелегално ще удари в земята Паулу Коелю, Хорхе Букай и Неруда взети заедно. Как ли един влог толкоз гений е побрал? Хвала!

То за да почнеш да лазиш по нервите на хората трябва или преди това да не си им лазил по нервите или да си спрял за известно време.

В тая държава никой не си гледа работата - вместо Кобилкина да обяснява как се реди детска стая, а тази как се прави орална любов, те взели, че си разменили ресорите.

Хахаха...

Празник на търговците, баламите, които позвлояват да им казват какво да празнуват и на хората, които си облекчават душевните проблеми с пазаруване. Как не ни привнесоха един западен празник, който да не е свързан с харчене на пари?

Вземете си бележка! Любете си жените редовно, не ги неглижирайте след като родят, по-малко ходете в командировки(спортни лагери). Иначе, освен че ще ви сложат рога, ще станат влогърки и ще дращят и снимат несвързани глупости. Един български поет, по съвместимост вътрешен министър, нявга бе казал: "Тишината в спалнята ражда безумия!".

Па на мене и на още много хора тая ни лази по нервите, ама вие си я пускате като де*или. Пито-платено.

ама не е за един мъж. Еле пък тоя спортен, с не особено концентриран поглед, не особено образовано изглеждащ. Това е проблемата. И докато не я разреши и седем пъти в седмицата да пуска текстчета и клипчета няма да намери покой. Друго и трябва седем дни в седмицата. Може заради децата да се чувства виновна, да не си признава пред себе си, ама е очевидно. Цвети, ходи по мъже или какво там те влече. Във Франция работата е лесна - французите, и мъже и жени по нашите стандарти са хипер развратни, а и умеят да изневеряват дискретно, то си им е културна черта. Защо се казва френска любов, а не германска любов? За да не забременяват във времена, в които не е имало аборти. Имат приоми и навици как да си угаждат без да пречи. Не ти трябват плюсове и лайкове. Отиди там на един психоаналитик, ще ти обясни какво ти трябва. Ама умишлено да се превръщаш в обект за обсъждане? Децата ти не са малки, и те ще ги четат тези работи... И не е виновен който коментира, а който се подлага на коментар.

Трифон Зарезан е на 14 февруари по юлианския календар. Ние българите ще пием вино. А педалите да си лапат валентинките!

Ако Великден е само веднъж в годината, какво прави сотаналите 364 дни!?? Малоумщина!