Световен ден на кучето: Коя порода има по 6 пръста на лапите и още любопитни факти

Четириногите домашни любимци могат да разпознаят проби от заразени с коронавирус пациенти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучето е най верния безкористен приятел на човека, а жената е най користния и неверен приятел на човека и най големия приятел на парите му.

И да гледаш деца един хубав ден ще се озовеш в старчески дом,ако не са те изхвърлили на улицата.Така че не залагай на децата.

Два пъти ни е спасявала от крадци. С нея прекарап и няколко Коледи и Нови години по други причини. Когато й се наложи да й спася животенцето, как да не реагирам подобаващо, луди пари дадох за две операции и не съжалявам, защото още има да ми помага миличкото. Пет минути радост и чиста любов отмиват ежедневните грижи по почистване и изхранване, а на разходка не се знае точно кой кого разхожда..казват, че сожбствениците с кучета живеели по-дълго. Да видим......

На безкрайна и безрезерван любов са способни само кучетатат. Никой не може да те обича както те обича кучето. Да ми е живо и здраво кученцето днес. Носи ми толкова радост, веселеие и обич.

кат остарееш кучето ще те гледа. аре не се вживявайте толкова .. един кат теб ми разправя че кучето му било като член от семейството . като го питах 'кучето ли предпочиташ да ти умре или детето' и оня вика 'ЕЕЕЕЕ АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ' . само дето глупостите ги говори той а не аз

Аз се моля и децата и кучето ми да са здрави. И да, кучето е член на семейството и радва всички ни.

Та значи казваш, правиш дечица за да те гледат. Нещо като слуга на изплащане. Аз те правя и гледам за да ми бършеш дъртия гъз един ден.

Членове на семейството ти са майка ти и баща ти, например. Или съпругата и децата. А най-точно - всички те. Хайде сега по твоята логика казвай, кой искаш да умре пръв?.. Може пък и да разбереш колко абсурдно разсъждаваш.

А защо няма и световен ден на кучката? Това не е ли някаква полова дискриминация?

Кретеноиден трол.

... кучка се жегна :D