Таня Илиева участва в емблематична жива картина на протестите

Таня Илиева се превъплъти в персонаж от емблематичната картина "Свободата води народа" на Йожен Дьолакроа по време на протестите снощи.

Обратно в новината

Коментари - Таня Илиева участва в емблематична жива картина на протестите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че такива съм виждал знаеш ли колко много на околовръсното шосе,е малко са по-тъмни на чвета на кожата.Те пък дошли и на протестите?

Принципно критикарите тук са два вида: 1. Чалгари, за които цица под 300 кубика не е цица изобщо и 2. Дребни еснафски душици, които просто не виждат по-далеч от носа си. И с двата вида нито имам какво да си кажа, нито държа да споделят моите виждания

Браво на момичето! Великолепна идея :)

Въпроса не е в големината или формата на гърдите, толкова има, толкова дала природата. А в това, че тази никому неизвестна жена,която печелела хиляди долари идва тук на площада в София и се съблича гола,без капка свян, пред масата от всякакви типове и чака признание и известност.Поне пияниците и клошарите са изплакнали очи, кога друг път ще видят световен модел толкова отблизо! :-))

Абе друго си е да си световно признат модел, да изкарваш хиляди долари от ревюта за Армани и т.н., и да дойде бай Гунчо от Сусурлево да се изкаже, че не ставаш и са ти малки гърдите.. има тежест някак..

Това да се говори за световно признат модел е смешно, световно признати модели са моделите от ранга на Адриана Лима, Ирина Шейх, Алесандра Амброзио... ти наша Таня Илиева къде я буташ отново в А група? Вечи ти казах че тук тя не е световноизвестен модел а е милионерска снаха. Протестите уж бяха срещу олигархията? Бива ли за лице на протеста да е тя, милионерската снаха дето дори не живее в бг, та е много "наясно" с положението тук! Освен това ще ме прощаваш ама това тя го прави за ПР, само дето кой ще я покани за Плейбой като й ги видяхме безплатно висналите цицки...

Колко пъти ще повториш това мнение под различни номера, платен драскачо? Ясно е, че владееш до съвършенство риториката на това кой чия снаха е, както и копи пейст, но защо не опиташ да напишеш нещо ново? Логиката ти е ясна - ако оплюем Таня Илиева, така ще омаловажим и минимизираме ефекта на тази новина. ПР си била правила? И хората с нея ли си правят ПР? А Камен Донев, и той ли си прави ПР? Хайде, доста храна за размисъл ти дадох, да те оставя да съчиниш един отговор, издържан в мухлясалата риторика на управляващите. Пък можете да успеете да откриете някоя световно известна по вашите критерии личност, която да направи един пърформанс и за контрапротеста. Ха дано, ама надали.

Тази жена би подхождала да представи образът на Смъртта с косата, но не и Свободата води народа. Погледът й наистина е налудничаво изцъклен.

Ако ползва редовно крем против акне може напълно да изчезнат....образуванията, които тя жената смята за гърди , явно, какво е това голям смях

за съжаление интелигентността ,извисеността на духа и ума ,чувството за чест и морал в политическите кръгове са изгубени отдавна,така че тази алегория за тях е неразбираема и странна!Браво Таня! Страхотни сте!

Баба яга на млади години! Таня да не е сестра Нина Николина?

Тая като беше млада вървеше,обаче сега застаря и вече прилича на сектантка.Съвсем е изкукала горката.

На колко години е верно? Ужасни сенки под очите, паднали вежди, сближени очи, носът над горната устна виси, погледът налудничав, брадичката остра, циците виснали, тялото мършаво...

Коментарът ти наистина е жалък!

Много красиви цици има тая мацка! :)

Красиви?!? Иди на очен лекар! Спешно!

Въх човек недей така

Този пърформанс е проява на лош вкус. Чалгаджийски е. Единствената разлика с чалгата е че в нея поне жените са с някакъв бюст тук е никакъв, но това не придава интелигентност на протеста. Имаше една класация за изцепки от протеста, това трябва да я оглави!

Бегом към Москва!

И кво излиза - жените без бюст са интелигентни

Онзи ден някаква плеймейтка скачаше на въже, за да и се видят розовите гащи, сега пък супермодел показа цици.Утре-вдругиден Азис да не заголи пак задни части.Има идея в пресъздаването, но нека не обръщаме протестите в евтини зрелища.

Хората в Турция протести правят, ние уличен стриптийз. Крайно време е да вземем пример от тях и да спрем с мирните шествия и разгологъзици.

Като чета коментарийте, разбирам до колко е паднала културата на бълг. народ.

Аз пък като чета твоя, разбирам колко се е покачила неграмотността.

тая да не се бави, ами да извади и другата цица и да си сваля гащите, че ни изтекоха лигите. явно, че е търсачка на горещи емоции и "дълбоките усещания"

Хехе, критикарите по-долу са силно комични. Ама то какво друго да очакваш от фенове на Николета Лозанова и Преслава, каквито очевидно са повечето. Слава богу, в протестите чалгари не участват.

Ами жалко щот поне щяхме да оплакнем окото, пък сега освен да повръщаме на воля друго не се сещам.

Ами повръщай си, кой те спира. На мен пък ми се повръща от силикон и простотия, но хората са различни, вкусовете им също

Защо тези образовани хора, измислили този пърформанс, не пресъздадоха българския аналог - Райна Княгиня?! Има една картина, Свободна България, на която е изобразена жена развяла революционния байрак с надпис "Свобода или смърт", в другата ръка държи меч, а в страни е изобразен лъв. За женския образ се предполага, че прототипът е Райна Кнагиня. Цялата композиция е много красива, силна като внушение и най-важното БЪЛГАРСКА. За съжаление, внушението от представения "френски" цирк, разби още един мит за протестиращите-че са образовани и интелигентни!

Ами те са измислили това. Ти като имаш друга идея - иди и я осъществи, никой не те спира. Замисълът ти е хубав, успех!

Абе нали протеста от красиви беше- като гледам тоя гол много се отчайвам....

ХОРАТА СА КАЗАЛИ"ЛУД УМОРА НЯМА" ТАЗИ СИ ПРАВИ ПИ АР, АМА ХОРАТА КОИТО ЕДВА СИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ВОДА ТОЗИ ПАСКВИЛ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!!

КАК ИНАЧЕ ДА ЗАБЕЛЕЖАТ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНОТО ЛИЦЕ! КУКЛОВОДИТЕ НА ПРОТЕСТА ЯВНО ЯКО СА И ПЛАТИЛИ! САМО ЧЕ РАБОТНИЦИТЕ ОТ ВМЗ СОПОТ И МИНЬОРИТЕ ЕДВА ЛИ ГИ ИНТЕРЕСУВА ТАЗИ ДЕВОЙКА С ГОЛАТА ГРЪД, ЗА ТЯХ Е ПО-ВАЖНО ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ ЗА РЕАЛНАТА СИ РАБОТА И ДА СИ ИЗХРАНВАТ СЕМЕЙСТВАТА! ЗАЩОТО ТАЗИ ДАМА НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО РАБОТИ И НЕ ДОПРИНАСЯ С НИЩО ЗА БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!

Е голата истина лъсна - протестът се оказа курвенски.

Липсва само Руши в ролята на малкия гаврош. Пълна излагация, ухаеща на пари !

Ето така протестът олекна. Може би това беше и целта- да не се взима насериозно?!

Прекрасна картина, обобщаваща протестиращите! Сега вече всички разбраха кои са и какви са.

В тези напрегнати дни всеки се натиска да се покаже, че да не го забравим! Що народ изпълзя от дупките... Лоша реклама няма!

Много, много точно!!!

Така си е. А и кога друг път "мъжете на диета" ще видят безплато чужди ции ей така - в мешавината? Па може и да ги пипнат "без да искат" - пак на аванта. Добре, че й беше рекламата, че да разбера че и такава стрина имало някога родена в България. Не, че нещо е направила за България, ама пък какъв шум вдигна, а? Голи ции на митинг. Урааааа!

Отлично хрумване и осъществяване на идеята с френската революция. Който от минусовите писачи във този форум не му стига мозъка да го осмисли, да ходи при бабичките пред НДК , да сблече накоя от тях , да и връчи червеното знаме със сърп и чук и да прави PR колкото си иска.

За съжаление и бабите от НДК имат повече ум и естетика от тая разголена кака. Не сме видяли и няма и да видим гола баба-имитаторка със сърп и чук на протест!

Доста несериозно е това,което са направили.Не виждам нещо смислено,това е само реклама да Илиева.Но ми прави впечатление че доста добре са се подготвили и персонажа около нея.Какъв ли е бил хонорара?

При това тя не живее постоянно в България.Руши Видинлиев си я издържа, развява я из чужбина, не зная тя точно какво иска. Може би е позабравена................

Luna0102

Слабичка ми се види каката, да вземе да омаа някой леб и да заприлича на тлъстото кифте от антипротеста с визия на баба раждала близнаци.

жената от антипротеста е психично болна казват, не е добре да й се подиграваме...

Luna0102

Аз няма откъде да знам дали е психично болна, трябваше да се досетя след като е в антипротеста, но все пак ... можеше да е само платена.

Картината на Дъолакроа, е вдъхновена от реално събитие. Таня не отразява събитие, тя копира картина родена от друга жена, други събития друга национална борба.....тя нищо друго не е е направила, освен да е гола и да копира картина! Когато копираш картини, не вдъхновяваш създаването на такива :)

гледах снимките -:) е умее жената да се представя - евалла и на артистизма на психиката и :) освободеното мислене - а и камерата я обича добре стои :), тя си търси нейната облага в случая - жадна е за внимание за камери за Си-ви като артист и бекграунд (мноу чуждици бре :)

утре дано да излезе и николета по цицонки :)

kokobrais

Ц! Тук никой не дава пари!

Винаги ми е било много любопитно когато една жена се облече по-предизвикателно или пък се съблече, все ще се намерят късопишки, които да тръгнат да обясняват колко е грозна, какви са и гърдите, дупето. Ами тя да не би случайно да ви се е предпожила? Или вие някак подсъзнателно се чувствате задължени, така чисто по балкански, "да я оправите"? Какво ви пука как изглежда Таня Илиева? Гледайте си вашите жени вкъщи - напращели, едри, не-кльощави и т.н. Ваажното е да харесвате жената вкъщи, а не тази чуждата, дето се разхожда по улицата (само дето май не е точно така, а?). А, и освен това, нека Таня да е грозна, така вие, с вашата красота, ще изпъкнете още повече. Все пак по-малко конкуренция ще имате...

Щом е изложилав буквален и преносен смисъл на показ циците си, значи би следвало да е готова да отнесе и негативни коментари.

Когато световно наложен модел, който изкарва над 10,000 долара на час с тялото и визията си (по легален начин), се съблече по света в името на обществена кауза тя влиза в новините като принципна и с ясна гражданска позиция (за справка: рекламните кампании на PETA). Когато обаче го направи в България, се намират веднага 10 човека по форумите, които да обсъдят гърдите й или да оплюят символиката на пърфоманса й. Добрата новина е, че само 10 са платените форумни тролове на БСП и хората без вкус. Хайде засипете ме с минуси - дали ще са повече от 10?

Член1

Много хубаво мнение! От мен имаш 100 плюса!

Световен модел друг път! Нищо не се е чуло тук за нея, освен чия любовница е, освен това рекламните кампании на Пета са с благородна цел и естетски издържани за разлика от тази кичозна пародия. И не на последно място Таня Илиева е адски грозна в лице и мършава в тяло. Истински кошмари ще сънувам след тия снимки.

"Не се е чуло нищо за нея тук" - защо всичко трябва да мериш с български аршин? link - можеш да видиш за кои агенции работи и на кои дизайнери е представяла колекции

Привлече ли вниманието на света - ДА! Благодарим и на Таня и на останалите от групичката!

Е, хайде сега световно наложен модел ама друг път. Разбирам да говориш за модел от величината на Адриана Лима, Жизел, Алесандра Амброзио ...а ти наша Таня илиева била световно и то забележете наложен модел. Кой я е чувал тази? На мен като модел ми харесва, но акцията е наистина кичозна и цели точно пр., защото сега всички камери са насочени към площада и всеки луд с номера си излезе да се покаже. Аз съм десен избирател, не го казвам от политически съображения и макар и десен се разграничавам от протеста, който подкрепях само до оставката на Пеевски.

От мен имаш голям минус, задето смяташ, че на някого е платено. ЩОМ ГО ДОПУСКАШ, ЗНАЧИ ГО ЗНАЕШ ОТ ОПИТ. МНОГО ЖАЛКО.

Нерде Френската революция, нерде протестите, та оттам и Таня Илиева за капак на абсурдния пърформанс...

Видяхме голите цици на Таня Илиева, които впрочем са доста невзрачни и плоски и какво?!Един гол задник или предник какво променя?

Я покажи твоите, явно са много красиви... Баси тъпите гъски

КОЯ Е ТАЗИ ЖЕНА - ТАНЯ ИЛИЕВА???? ТЯ ЗА ФРЕНСКАТА МАРИЯНА ЛИ СЕ МИСЛИ????????????????? АКО СИ МАХНЕ И ПРАШКИТЕ - ЩЕ СТАНЕ ТАНЧЕТО НА БАЛКАНИТЕ - АФЕРИМ -МАШААЛА- АШКУЛСУМ???????? ГЮЗЕЛИ??? БОЖЕ -ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ!!!

Що не вземат двама да се изплющят като в някоя сцена от ,,Декамерон"- хем мацката да е по- сочна, че да има какво да се види!

Не бях против протестите, но това вече ми идва в повече....

по-голяма подигравка с протестите - точно тази революция да изтипосате - не можеше да има. а че тази, кхм, дама на снимката прилича повече на циганка, от колкото на българка, просто без коментар - кич и мастика..

Апогей на КИЧът и ЧАЛГАта е този жалък пърформанс! Безвкусица, бутафория и простотия! Таня Илиева на всичкото отгоре няма готини цици, нейните могат да действат само на някой гей, справка Руши...да бяхте си взели поне някоя по надарена манекенка. На Таня Илиева препоръчвам довечера да представи картината "Произходът на света" на Густав Курбе. Така има повече шанс да напарви впечатление!

Баси критика, ей!

Не, че тя ми е любимата манекенка, но е малко по- интелигентна от другите- поне това е ситурно. Съгласна съм, че в случая си трябва малко по- едър бюст. Протестът набира сила- сега все още е в етапа "мирен"и използващ всякакви оригинални форми, за да изрази позицията си, но и това ще отмине в един момент, защото изразните средства и търпението на хора ще се изчерпа!!! Тогава да се готвят за други сцени от френската история!

с точно тази революция ли намерихте да плашите БСП? все едно куче със салам. а 'перформаторката' е пълна скръб.

Грозен и безвкусен коментар! Много красиво и смислено послание от млади и идейни хора! Комплименти!