Татяна Лолова: Мъжът ми все още е много красив

Една от най-популярните комедийни актриси на България Татяна Лолова се предреши в любим комедиен мъжки персонаж заедно с други обичани женски лица от сцената и екрана в специален проект на сп. EVA.

Обратно в новината

Коментари - Татяна Лолова: Мъжът ми все още е много красив | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Славе е със средно образование, но чете много" Много тъпа реплика към мъжа ти...

Страхотна е тази жена! Преди не ми беше много симпатична, но скоро я видях на живо - всяка частица у нея е артистична! Успех и пожелавам! Където и е необходим!

никога не съм я харесвал-непрекъснато ПРЕИГРАВА ....

Страхотна! Поклон и благодаря за всички прекрасни емоции, когато съм я гледал на сцена или кино. Като прибавя и Стоянка Мутафова - това са двете ми любими актриси. Живи и здрави!

Велика е! Изпълнена е с много душа. Да е жива и здрава и да ни радва още!

Аз пък още си спомням как се смях, когато в едно новогошно ТВ шоу несравнимата Лолова чете телефонния указател. Весели Празници!

Браво! Колко простичко и лесно казано от устата на тази велика наша актриса. Няма ги слъзливите изказвания като на онзи палячо Къци или Мъци за това как си играел на игрички с 19 годишните си деца. Как слушал приказки заедно с тях и после си ги преразказвали. Още веднъж поклон пред Татяна Лолова с пожелание за още години на сцената и да ни радва все така.

Твойте изказвания в оная тема бяха най-слъзливи :) Забърши се накрая.

TИPAMИCУ

За разлика от теб не се страхувам да изкажа мнението си от мое име. А анонимните мишоци като теб са просто много под ниво. Независимо какво ще ми отговориш, ще остане без значение понеже си безгласна буква.

Eeee, хайде сега, малкият му син е на 5. Какво лошо има да слушат и да си разказват приказки. При много хора общуването с децата им/независимо на каква възраст са/ доста се опрости, да не казвам изчезна...:( Иначе, за Татяна Лолова - несравнима е! Да е жива и здрава и да я гледаме още много, много години!

Много са готини и двамата!

Радост и щастие ви пожелавам и още дълги години да ни разсмивате.

Това е то - озарена от светлина жена! Сияе отвсякъде.