Те са най-красивите близначки на света

Ава Мари и Лиа Роуз вече са лица на едни от най-популярните марки

Обратно в новината

Коментари - Те са най-красивите близначки на света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мноо са грозни

Красота. Деца-ангелчета и родители-модели. Пълна хармония. Браво. Живи и здрави да са. Много са готини всичките.

много са сладки, крайно време е да се направи римейк на двойната лотхен:)

Наистина много красиви деца. Колкото до останалите деца, родителите трябва да имат обективно мнение. Красивите хора - деца или възрастни, са голяма рядкост.

Като прочетох заглавието и си казах - Айде бе ... най-красиви??? Но наистина са прекрасни и като видях родителите им - няма как при красиви родители да се родят обикновени деца. Да са здрави, щастливи, винаги така усмихнати и удовлетворени. Успех!!!

На 9 и вече с плочки на корема, както се вижда на една от снимките, сигурно тренират спортна гимнастика от 5 годишни!

И как решиха, че те са най-красивите? Хубави са да, безспорно, но за да използват израза "най-красиви в света ', би трябвало да са видели и сравни ли всички двойки близнаци в целия свят. Едва ли са го направили. Иначе американският PR и реклама, са си яко нещо. Знаем го и от филмовия и музикалния бизнес.

e kak, kak... Харви Уейнстейн ги е минал още като по-млади навремето, и им е дал пропуск...

Чакам ги след няколко години на Chaterbate.com.

Много грозно е малки деца да се мацат с грим!

Материалистко

генетичният материал си е казал думата, майката и бащата са красиви хора

И моята единствена дъщеря е много красива ! При това и умна и интелигентна ! Тъжното е ,че е далеч от мен... А още по-тъжното е ,че майка и е още ...по-далеч ...там от ,където връщане няма и не може да я види и нарадва .....

че така нарочени ще ги развалят като хора.

Ама те и мама и тате не били за изхвърляне!

Особено тате! Мама е просто стройна жена и няма тези черти.

И кой точно реши, че тези две близначки са най-красивите на света?Имаше конкурс нещо ли?Има къде, къде по-красиви деца!На тези двете само очите и овала на лицето им е хубаво.Погледнете снимките без Фотошоп!Съвсем нормални хубави деца, но чак пък най-красиви....Не, че нещо ма и аз имам близначки и си мисля, че мойте са по-хубави, но нали не живеем в Америка и няма как да пробият

Има много българки, работещи за световно известни марки като манекенки или моделки. Иди при професионален фотограф да им направи една сесия и после изпрати портфолио до най-големите агенции. Ако действително са хубави, ще ги прилапат като топъл хляб. Навремето най-красивото дете беше една французойка, но тя вее е голяма и все още много красива. После беше едно рускинче,Не е казано, че само американци успяват така

Пропускаш единствено, че при тези обстоятелства на 10 вече няма да се девствени никъде.

че рускинчето живееше във Франция , защото таткото беше футболист ! И затова стана толкова популярно ! Я, да си живееше в Русия , дали западните медии щяха да го възхваляват токова ! Щеше да има “санкции”!!

Прекрасни са и трите дечица!..И родителите им са очарователни!

Безспорно тези деца и родителите им имат симетрични черти. Но винаги има хора, за които съдбата не е спомогнала да бъдат популярни. Виждал съм жени, много по симетрични и по-красиви от световно известни манекенки или личности, чиято основна работа е свързана с визията им.

от 7 милиарда на земята точно тези са най красивите .Колкото са най красиви мис вселена ,свят и безброй миски. По голяма глупост от това да кажеш че някой е най красив няма .

Не всеки има същия вкус. Аз например харесвам жени със кафяви очи. Така че най-красивите на света, като понятие е пресилено!

Хубава комбинация от гени се е получила. Дано и на акъл да го докарват.

Красивите родители създават красиви деца! Генетика, бе!

Произведения на изкуството. Прекрасна костна структура. Нямат кривина в коленете. Ако пубертетът не изиграе лоша шега, ще гледаме Джесика Алба умножена по 4 след няколко години. Живи и здрави да са, та и ние покрай тях да им се радваме.

Хубави главици. Дано и в тях ,,слагат нещо,,.

Ей, кaкви големи работи стават ..само в Америка!

Много красиви деца, действително. Но крушата не пада по-далеч от дървото. Вижте мама и тате и се сетете защо. И действително, както някой по-долу е забелязал, едното момиченце е по-красиво от другото. Но това практически няма значение, защото ще си вървят цял живот комплект. И това ме подсеща, че когато хората казват: всички деца са красиви, всъщност дълбоко грешат. Никога не е било и няма да бъде така. На тези кукли отсега им личи, какви ще станат, като пораснат. Аз какви грозни деца съм виждал, не е истина. Е, те пък ще станат академици, бачкьори и ще се доказват с акъл, ако могат. Всякакви хора трябва да има на този свят, не само Барбита, защото съдбата на тези деца е ясна, те са уцелили джакпота в живота :)))

с цветни лещи и гримирани лица... бррр. Ще ги съсипят.

Глупости! Лично познавам хора с точно същият цвят на очите! Изяжда ви кой знае защо завистта! Дори към деца!

И, да! Гримът не е на очите им, а после снимката е ретуширана! На времето и аз имам снимки на които фотографа Хачатурян ме изкараше красива като София Лорен. Не е важно дали в действително беше така! Кой ти гледа! Но на децата овалът, чертите няма как да бъдат фалшиви!

Лещите не си личат по цвета!

Красиви са! Но... не знам кога им остава време да бъдат деца. Няма ден в Инстаграм, без реклама на поне 2-3 неща. Дори семейните им почивки са рекламни. Изключително употребени от майка си деца, консуматорчета от ранна бебешка възраст и златните кокошчици на семейството. Съжалявам ги.

Която и майка на които и да е близнаци попитате, всяка ще ви каже, че нейните близнаци са най-хубавите!!! Така, че, не прекалявайте с гръмките заглавия!!!

Хубави са дечицата ама моите са по-хубави :)

Много красиви момиченца! Изключителни. Момчето също е красиво. При такива хубави родители родители

Едната близначка е доста по-красива от другата обаче, не са съвсем еднакви.

Е, па и малко помощ от съседа.

Чак пък ДОСТА. Ха ха ха

Да не пропуссаме родителите им са също много красиви ,гените са си гени,да са живи и здрави

с такива красиви родители няма как...

Има 2-3 необработени снимки, на които се виждат обикновени, леко миловидни момиченца. Без цветни манипулации очите им не "сияят" и са напълно земни и нормални.

като се изказа обективно, по-хубаво ли ти стана?

Господ Бог им е дал в повече, защото виждам, че и мама и тати са доста симпатични, така, че това е природната закономерност да им се родят тези прекрасни деца, да са живи и здрави !!