Те са най-красивите близначки на света

Ава Мари и Лиа Роуз вече са лица на едни от най-популярните марки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господ Бог им е дал в повече, защото виждам, че и мама и тати са доста симпатични, така, че това е природната закономерност да им се родят тези прекрасни деца, да са живи и здрави !!

Има 2-3 необработени снимки, на които се виждат обикновени, леко миловидни момиченца. Без цветни манипулации очите им не "сияят" и са напълно земни и нормални.

с такива красиви родители няма как...

Да не пропуссаме родителите им са също много красиви ,гените са си гени,да са живи и здрави

Едната близначка е доста по-красива от другата обаче, не са съвсем еднакви.

Много красиви момиченца! Изключителни. Момчето също е красиво. При такива хубави родители родители

като се изказа обективно, по-хубаво ли ти стана?

Хубави са дечицата ама моите са по-хубави :)

Която и майка на които и да е близнаци попитате, всяка ще ви каже, че нейните близнаци са най-хубавите!!! Така, че, не прекалявайте с гръмките заглавия!!!

Красиви са! Но... не знам кога им остава време да бъдат деца. Няма ден в Инстаграм, без реклама на поне 2-3 неща. Дори семейните им почивки са рекламни. Изключително употребени от майка си деца, консуматорчета от ранна бебешка възраст и златните кокошчици на семейството. Съжалявам ги.

с цветни лещи и гримирани лица... бррр. Ще ги съсипят.

Много красиви деца, действително. Но крушата не пада по-далеч от дървото. Вижте мама и тате и се сетете защо. И действително, както някой по-долу е забелязал, едното момиченце е по-красиво от другото. Но това практически няма значение, защото ще си вървят цял живот комплект. И това ме подсеща, че когато хората казват: всички деца са красиви, всъщност дълбоко грешат. Никога не е било и няма да бъде така. На тези кукли отсега им личи, какви ще станат, като пораснат. Аз какви грозни деца съм виждал, не е истина. Е, те пък ще станат академици, бачкьори и ще се доказват с акъл, ако могат. Всякакви хора трябва да има на този свят, не само Барбита, защото съдбата на тези деца е ясна, те са уцелили джакпота в живота :)))

Ей, кaкви големи работи стават ..само в Америка!

Е, па и малко помощ от съседа.

Хубави главици. Дано и в тях ,,слагат нещо,,.

Глупости! Лично познавам хора с точно същият цвят на очите! Изяжда ви кой знае защо завистта! Дори към деца!

Произведения на изкуството. Прекрасна костна структура. Нямат кривина в коленете. Ако пубертетът не изиграе лоша шега, ще гледаме Джесика Алба умножена по 4 след няколко години. Живи и здрави да са, та и ние покрай тях да им се радваме.

И, да! Гримът не е на очите им, а после снимката е ретуширана! На времето и аз имам снимки на които фотографа Хачатурян ме изкараше красива като София Лорен. Не е важно дали в действително беше така! Кой ти гледа! Но на децата овалът, чертите няма как да бъдат фалшиви!

Красивите родители създават красиви деца! Генетика, бе!

Хубава комбинация от гени се е получила. Дано и на акъл да го докарват.

Не всеки има същия вкус. Аз например харесвам жени със кафяви очи. Така че най-красивите на света, като понятие е пресилено!

от 7 милиарда на земята точно тези са най красивите .Колкото са най красиви мис вселена ,свят и безброй миски. По голяма глупост от това да кажеш че някой е най красив няма .

Безспорно тези деца и родителите им имат симетрични черти. Но винаги има хора, за които съдбата не е спомогнала да бъдат популярни. Виждал съм жени, много по симетрични и по-красиви от световно известни манекенки или личности, чиято основна работа е свързана с визията им.

Прекрасни са и трите дечица!..И родителите им са очарователни!

И кой точно реши, че тези две близначки са най-красивите на света?Имаше конкурс нещо ли?Има къде, къде по-красиви деца!На тези двете само очите и овала на лицето им е хубаво.Погледнете снимките без Фотошоп!Съвсем нормални хубави деца, но чак пък най-красиви....Не, че нещо ма и аз имам близначки и си мисля, че мойте са по-хубави, но нали не живеем в Америка и няма как да пробият

Ама те и мама и тате не били за изхвърляне!

че така нарочени ще ги развалят като хора.

И моята единствена дъщеря е много красива ! При това и умна и интелигентна ! Тъжното е ,че е далеч от мен... А още по-тъжното е ,че майка и е още ...по-далеч ...там от ,където връщане няма и не може да я види и нарадва .....

Има много българки, работещи за световно известни марки като манекенки или моделки. Иди при професионален фотограф да им направи една сесия и после изпрати портфолио до най-големите агенции. Ако действително са хубави, ще ги прилапат като топъл хляб. Навремето най-красивото дете беше една французойка, но тя вее е голяма и все още много красива. После беше едно рускинче,Не е казано, че само американци успяват така

генетичният материал си е казал думата, майката и бащата са красиви хора

Материалистко

Особено тате! Мама е просто стройна жена и няма тези черти.

Чак пък ДОСТА. Ха ха ха

Много грозно е малки деца да се мацат с грим!

И как решиха, че те са най-красивите? Хубави са да, безспорно, но за да използват израза "най-красиви в света ', би трябвало да са видели и сравни ли всички двойки близнаци в целия свят. Едва ли са го направили. Иначе американският PR и реклама, са си яко нещо. Знаем го и от филмовия и музикалния бизнес.

На 9 и вече с плочки на корема, както се вижда на една от снимките, сигурно тренират спортна гимнастика от 5 годишни!

e kak, kak... Харви Уейнстейн ги е минал още като по-млади навремето, и им е дал пропуск...

Пропускаш единствено, че при тези обстоятелства на 10 вече няма да се девствени никъде.

Като прочетох заглавието и си казах - Айде бе ... най-красиви??? Но наистина са прекрасни и като видях родителите им - няма как при красиви родители да се родят обикновени деца. Да са здрави, щастливи, винаги така усмихнати и удовлетворени. Успех!!!

Чакам ги след няколко години на Chaterbate.com.

Наистина много красиви деца. Колкото до останалите деца, родителите трябва да имат обективно мнение. Красивите хора - деца или възрастни, са голяма рядкост.

много са сладки, крайно време е да се направи римейк на двойната лотхен:)

че рускинчето живееше във Франция , защото таткото беше футболист ! И затова стана толкова популярно ! Я, да си живееше в Русия , дали западните медии щяха да го възхваляват токова ! Щеше да има “санкции”!!

Лещите не си личат по цвета!

Красота. Деца-ангелчета и родители-модели. Пълна хармония. Браво. Живи и здрави да са. Много са готини всичките.

мноо са грозни